18

House M.D.

преди 4 години

Отново да попитам. Какво е разстоянието между бул. Пенчо Славейков и бул Витоша?

17

Анонимен

преди 4 години

"Възможно ли е колата на снимката да е управлявана от Майкъл Джексън? Иначе примерен, купил си е винетка.,"Той е! 100% съм сигурен!

16

Това ми е странно

преди 4 години

Защо не го правят на етапи, а разкопават всичко. В този район е разкопано на 3-4 възлови места. Трябваше единия булевард този месец, после следващия булевард август месец и така.

15

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам по-подходящо време за ремонт от юли-август, не знам за вас.

14

Герберунгелите...

преди 4 години

.....увеличават пенсията, но с нея се вдига и токът и топлата вода.

13

Дедо

преди 4 години

А бе защо не пишете за Гунди и Котето?

12

Анонимен

преди 4 години

А честито! Пак за ГЕРБ се изпаткайте на изборите!Гербавите *** ще кажат че навсякъде се правят ремонти, по принцип да, ама първо - там ги правят много по-рядко, защото строят както трябва, а не се гербавите калпави материали, и второ - там ремонтите се правя за една, максимум две седмици, а не цяла година!

11

Ние от село

преди 4 години

До Анонимен 10Кога за последно беше в Столицата?!

10

Анонимен

преди 4 години

Поне като затварят едни възлови пътища, да пускат други, а то: все повече затворени. -Какъв възлов път е отсечката пред НДК, тикво?

9

Анонимен

преди 4 години

Възможно ли е колата на снимката да е управлявана от Майкъл Джексън? Иначе примерен, купил си е винетка.

8

Анонимен

преди 4 години

Поради тази причина частично за този период частично се променят .....що не си ......частично! Като образованието на списвача-частично. Всичко е частично в тая частично съществуваща държава-ремонтите са частични, културата частична, образованието частично, само кражбите, корупцията и простотията са завършени!!!

7

Анонимен

преди 4 години

То не остана нормален преход от единия край на София до другия. Житница още затворена, покрай Зоопарка още ремонти, Овча купел е в ремонти, сега и България като затворят, ще стане невъзможно придвижването от западните квартали към южните. Поне като затварят едни възлови пътища, да пускат други, а то: все повече затворени. Това си е тормоз над хората живеещи и работещи в София. Как пък едно нещо не го направиха с мисъл за народа, който им плаща заплатите.

6

Анонимен

преди 4 години

Мишкииии, всеки път като напишете за коли, задръствания и булеварди ще влизам за да ви напомня, че сте робска медия, свободата на словото при вас е химера. Химера!!!

5

Waffen SS

преди 4 години

Мда-а-а,пак ще гледаме някоя поредна серия на безкрайният сериал "Доразруши София".Само за какво не се е захванала общината ,ръководена от от ГЕРБ,само за тогава не се е провалила.Както се казва,гледай ремонта на "Графа",сещай се какво ще стане с ремонта на "България".Не им ли стига там резила,че да искат още.Нали се разбра,че ремонти и строежи не могат да правят,а само да правилните фирми,свързани с точните партийни структури, да грабят,нагло и безпардонно

4

Картофена принцеса

преди 4 години

фъндъкова, нищо Не пипай. Лошото е, че май се стягаш за още един мандат. Толкова трае, ремонта, на ремонта,, на ремонта. Но не си добре дошла в нашето село. И в твоето не те искат. Махай се...........

3

Анонимен

преди 4 години

а те нали го ремонтираха този булевард. Сега не е ли ред на други, които са в доста по-плачевно състояние...

2

..

преди 4 години

Данъците нали си платихме, винетки и т.н.Системата работи, парите се сабират. Всичко останало е бошлаф работа.Ревете си колкото искате, но те са си добре, не им дреме :)

1

пипи дългото чорапче

преди 4 години

"Браво"на Фъстъчето.Кажете ми едно място дето не е направила беля.Гледах как асфалтират на 2 знакови места-на едното старите павета са вадени и върху пясъка почва асфалт на другото пък старите квадратни павета се асфалтират.Кой им плаща заплати на тия умници