Снимка: архив, Булфото


От днес, 30 юни започва поетапното затваряте на част от пътните платна на бул. "България". До 4 юли се забранява се влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. "България" в участъка от бул. "Витоша" до бул. "Пенчо Славейков", съобщиха от Столична община.

Поради тази причина частично за този период частично се променят маршрутите на автобусни линии № 76, 204, 304 и 604 само в посока пл. "Орлов мост" : от бул. "България" след Професионалната гимназия по "Текстил и моден дизайн" наляво по бул. "Витоша", надясно по бул. "Пенчо Славейков", по бул. "България" и по маршрута си.
 
Разкрива се временна спирка на бул. "Пенчо Славейков" след бул. "Витоша" в посока пл. "Орлов мост" за автобусни линии № 76, 204, 304 и 604.
 
При втори етап от 5 до 19 юли се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул."България" в участъка от бул. "Акад. Иван Ев. Гешов" до бул. "Черни връх" като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно на булеварда в същия участък.

От 04.30 часа на 5 юли до 19 юли частично се променя маршрутът на автобусна линия № 76 само в посока ж.к. "Гоце Делчев" : от бул. "България", по бул. "Пенчо Славейков", по бул. "Витоша", надясно по ул. "Бяла черква", по бул. "Петко Ю. Тодоров", като автобусите да спират на всички съществуващи автобусни и трамвайни спирки в променения участък от маршрута.

Частично се променят маршрутите на автобусни линии № 76, 204, 304 и 604 в посока НДК както следва: от кръстовище бул. "България" – бул. "Акад. Иван Ев. Гешов" – бул. "Петко Ю. Тодоров" по северното пътно платно на бул. "България" до кръстовище бул. "България" – ул. "Проф. Фр. Нансен" – бул. "Черни връх" и по маршрута си.
 
Разкрива се временна спирка на бул."България" преди бул. "Петко Ю. Тодоров" в посока НДК за автобусни линии № 204 и 304.
 
Закриват се спирки с код 0268 "Бул. Акад. Ив. Гешов" на бул. "България" в посока НДК за автобусни линии № 76, 204, 304 и 604 и с код 1736 ПГ "Текстил и моден дизайн" на бул. "България" в посока НДК за автобусни линии № 76, 204 и 604.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase