35

Анонимен

преди 4 години

Тия американци май ще се окажат всичките от една държава. И кво толкова ви е срам да й споменете името?

34

Анонимен

преди 4 години

Има ли опция за избягване на непавирани и черни пътища? Ако има и е включена, това не би трябвало да се случи. Ама ако не включена или пък е на офроуд, нищо чудно.

33

Анонимен

преди 4 години

Нормално е в постоянен трафик и ремонти шофьорите да използват GPS. Това е най лесния начин да избегнеш задтъствания и затворени улици. Аз ползвам постоянно навигация и ме улеснява много. Но не използвам Google map, предпочитам WAZE която се ъпдейтва постоянно от самите шофьори които я ползват и едно такова недоразумение като това с калната нива няма как да се случи. Достатъчно е някой да стигне до там и да изпрати информацията следващите тръгнали натам шофьори ще знаят че просто няма път.

32

Анонимен

преди 4 години

Показал им е път през къра, който е бил отбелязан на поне 50 други карти. Сега Google е виновен, че някой не е преценил, че ко колата ти мят кал и едв се движи, може би имнат идея е, не да се задължава в дупката в която си, а да се върнеш, докато можеш...

31

Анонимен

преди 4 години

Американите не само трябва да връщат земите на индианците, а трябва и да плащат за геноцида, на който са ги подложили. САЩ трябва да плащат с лихвите за индианския геноцид, включително и за робството на африканци и азиатци. Капийш!

30

Анонимен

преди 4 години

Модерно стадо с електронен пастир. Е, това е населението на САЩ. Кофтито е, че те искат да направят всички нас такива. Още по-лошото е, че им се получава.След малко ще видите, как зомбираните, техно-маняци слагат минуси. Те си мислят, че има безплатни и хубави неща, а не знаят поговорката "Когато печелиш, не знаеш какво губиш". И как да я знаят, като не я пише у фейсо?!

29

SS

преди 4 години

Преди мноого години си правех кефа сам на една планинска отсечка край Пловдив. Колко ми е бил акъла и колко безопасно съм карал няма да коментирам ....! Влязох в един завой с неправилна скорост и завоя си продължи насам ,аз натам...За мой късмет наместо обичайното дере имаше наклонен черен път по който продължих още 30тина метра докато спра с много пушилка. След мен вървяха 3-4 солидно пълни коли-жени, деца, тъщи и картофи и всичките се забиха след мен на черния път.... :-) Странно нещо са хорат

28

ИСТИНАТА

преди 4 години

КАЛАШНИКОВ Е КРАДЕН ОТ ХУГО ШМАЙЗЕР

27

истината за Русия

преди 4 години

В Русия не може да се случи такова нещо, там пътища няма

26

Анонимен

преди 4 години

Хахаха плюете американците, ама използвате Хром, процесора ви е Интел, крушката беше Едисонова, интернета ви американски... бъдете мъже и го изключете, нали е краварски.

25

us овчар

преди 4 години

накъде тръгне първата овца и всички по нея вървят

24

Малко размисъл

преди 4 години

Тия не могат да си намерят собственото летище, но иначе твърдят че дронът им свален от Иран бил в международно въздушно пространство.

23

Чичо Сам

преди 4 години

Ми то само с навигация не става. Малко ум се иска и всичко ще е наред.

22

i'm

преди 4 години

Google maps предлагат страхотна карта, която човек може да използва като навигация и върши перфектна работа. Казвам карта, която да се използва като навигация, а не навигация, различни неща са! Отделно, необходимо е човек да има чувство за оривентация, което отлично ще му помогне да се навигира по карта и изобщо не му е необходима навигация. Повечето хора правят грешата сляпо да се доверяват на навигацията и я следват като овци. Това в накои случаи води до въпросната ситуация...

21

Зозо

преди 4 години

Тая навигация да не я е правил Плевнелиев, та води само до Скалистите планини на Хана "метео" Монтана?

20

Анонимен

преди 4 години

Бе само *** ли пишат тука - Русия, Америка... За вас Родина няма ли бе? 90% сигурно не сте живели през комунизма и още толкова не сте виждали американец на живо. Иначе многознайковци! Аре мъна!

19

Бау

преди 4 години

Все още няма начин, който да е 100% антиидиот ...

18

Анонимен

преди 4 години

Тези до едно летище не могат да стигнат, тръгнали Марс да колонизират. А до Луната са летели само в Холивуд.

17

Анонимен

преди 4 години

Толкоз за великите, хипергалактически, извънпространствени технологии на УСА. Следващият път за по на пряко през южния полюс.

16

Патриот

преди 4 години

ФАЩ е банкрутирала наркоманска кална дупкааа!