22

ИСТИНАТА

преди 4 години

ТРЪМП : " ..аз бих искал да се срещна с него на Границата, просто за да му стисна ръка и да кажа "Здрасти" !!!ТОВА "ЗДРАСТИ" ЩЕ Е КАТО ЦЕЛУВКАТА НА ЮДА. Интересно дали Ким ще се върже на ЮДЕЕНА?? ТРЪМП се страхува много от системата "МЪРТВЕШКА РЪКА" която Северна Корея разработва заедно с ИРАН!!!Не ми се мисли какво би се случила при ВЪЛНА ЦУНАМИ образувана от подводен ядрен взрив до бреговете на САЩ. Всичко ще бъде изметено и от империята нищо няма да остане. ТРЪМ ОТЛИЧНО ГО ЗНАЕ

21

Анонимен

преди 4 години

Герберотъпчета , лидерите са в Осака , а Тиквата в Калотина !

20

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До Анонимен 25Не само,че ще я разгледа но ще му обещае някога.Ким е учил в Швейцария в бизнес училище за разлика от бай Дончо.Той е научил много от баща си. Ще отсвири бай Дончо в най добрия случай. Не му пука дали ще спечели следващия мандат.

19

До 22

преди 4 години

Не могат. Сеул е на 50 км. от границата, американските бази са на 2-3 мин. с ракети от Северна Корея...откакто Кимчо има оръжие всяка война ще е самоубийство.

18

Така е ..

преди 4 години

Пак го е прихванало нещо. Тоя не разбра,че Кимчо от добро не разбира.

17

Анонимен

преди 4 години

В Севетна Корея няма петрол, иначе да са спретнали едно бързо демокраси

16

Анонимен

преди 4 години

Този е абсолютен куку!

15

Анонимен

преди 4 години

Нека да се срещнат но да има гаранция че няма да се вкарат и да се сбият,че докато се приберът всеки у тях си,светът вече ще е пламнал.

14

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо отправи покана.Ще я приеме ли Ким Чен Ин или ще я отхвърли?Ким Чен Ин е умен лидер и ще я приеме.Всяка среща с бай Дончо помага за легетимацията му и независимо от резултата не може да бъде провал за него.

13

До 17

преди 4 години

С какво ги е приклещил САЩ за топките, с пухкавите си устни или с нежното дупе :)))))) хахахахах

12

До 10

преди 4 години

Аз пък довечеря летя от Истанбул за Мелбърн, ама се радвам как Ким е приклещил САЩ за топките :) С друго нещо имаш ли да се похвалиш?

11

Муха

преди 4 години

Когато Иран се сдобие с ядрено оръжие чак тогава ще настъпи мир и в Близкия изток. Да скъсат всякакви споразумения и да пускат центрофугите. Оказва се, че това е единственото средство за осигуряване на мир. Без ядрено оръжие, САЩ и Русия отдавна да са във война, същото с Индия и Пакистан, САЩ и Северна Корея и т.н.

10

До 10

преди 4 години

Оглеждам се и доста багажи трябва да стягам че отивам на почивка в Португалия. Горкия северно кореец се оглежда и вижда 300 грама ориз дажба за деня и се гордее с великия лидер с плоския корем

9

Анонимен

преди 4 години

Тръмп поиска от Twitter бърза среща с Ким Чен Ун.С нетърпение очакваме отговора на Twitter.

8

До7

преди 4 години

Явно на Корейците не им липсва всичко това,на всичкото отгоре лидерът им може да си позволи да отсвири императора когато пожелае!Най малко ти си индивидът които ще им дава н'аклона за начинът им на живот!

7

Анонимен

преди 4 години

Хронологията:Путин се срещна и разговаря с Ким Чен Ин на о. Руский.В интервюто за британците Путин казва, че на КНДР трябва да се осигури безопаснст, а не тъпo и упорито да се иска разоръжаване и тогава ще видим.Путин се срещна и разговаря с Доналд Тръмп в Осака. В обмяната на мнения присъстваше и темата за СК.Среща и разговор с китайския президент Си имаше ли или предстои?Доналд Тръмп предложи с туит на севернокорейския лидер Ким Чен Ун да се срещнат.

6

До 5

преди 4 години

Ех как ми липсват затворените граници и БКП и Жигулито и каскетите

5

Анонимен

преди 4 години

В общи линии това е Тръмп .Лош за съюзниците и добряк за враговете .Хитър търговец и толкоз.

4

Анонимен

преди 4 години

САЩ да влезе във война и да бъде "демократизирана"Северна Корея вече е невъзможно,фамилията Ким с доста лишения направи страната си недосегаема за имперските интереси на САЩ!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

На последната им среща малкият направо му се смееше.