8

въпрос

преди 4 години

Аз пущам водата докато съм седнала. Така предотвратявам изпаренията да изпълнят помещението. Това правилно ли е?

7

Зелето

преди 4 години

Пълни глупости. Ами някой ако се е празнил на плочките какво следва?

6

Анонимен

преди 4 години

Ние да не растем в саксия бе, ако човек се разболява толкова лесно, досега жив човек да няма на планетата. Тези правила си ги заврете някъде, където искате.

5

Анонимен

преди 4 години

До ХмНякой дебел човек като седне, обляга се на капака и без да иска.Михаела да каже спазила ли е сутринта напътствието на 3 или продължава така, както е написала в статията.

4

Хм

преди 4 години

До МихаелооооКапака на тоалетната не ти е облегалка! Ако сядаш там като на трон и държиш да се облегнеш ,твърде бързо ще започнеш за имаш запек! Освен това проблема е във влагата. Пръските отиват на капака ,но той изсъхва и с това умират микробите. Въпроса е да не вдишаш пръските или те да отидат вместо на капака ,на хавлията ти с която се бършеш и която по- трудно съхне от влагата. У нас казаното в статията се спазва от как се помня. Чудя се що за хора сте ,щом го имате за тъпни...

3

Анонимен

преди 4 години

Пийте Дуфалак, та да е леко и меко и да не се напъвате прекомерно, а Михаела може да вземе някой лев, защото статията й ще накара някои да пият разхлабителни, та да не се напъват.

2

Михаелоооо

преди 4 години

Като затвориш капака на тоалетната чиния и после пуснеш водата, пръските отиват върху него. И после, който вдигне капака и седне, ще си лепне гърба върху вътрешната, напръскана част на капака. Ако от клекалото ти пръска, стой по-настрана когато пускаш водата или смени клекалото с друго, което има по-различна големина и форма. И това е от значение.

1

Анонимен

преди 4 години

Мале колко глупосни в едва списня!?