70

Анонимен

преди 4 години

Разбира се можем да спорим със години за подробностите. Според мен Путин повдига въпроса за баланса между правата на Държавата (разбирай ръководството) и правата на Личността. Те американците затова не искат да си дават оръжието защото хич, ама хич нямат доверие на някой бюрократ да взема решения вместо тях.

69

Зозо

преди 4 години

На Путин ценностите:Пиене на боярищник, производство на колбаси от тюлени, преклонение пред мумии ....

68

Анонимен

преди 4 години

Интернет е станал като електронен ГУЛАГ тоя ми говори за либерални ценности.

67

Анонимен

преди 4 години

От тея дето си избройл.. Няма нито един прогресивен. Може да момент да е изглеждало така, но в дългосрочен план са катастрофирали. Това са слаби политици. Някой от тях разорилии държавите си. Не знам как ги даваш за пример. Явно си много невеж по икономика.

66

Анонимен

преди 4 години

От гледна точка на държавата най-прогресивен е авторитарно/тоталитарното управление.Справка- България при Крум Страшни, Симеон Велики; СССР - Сталин, Германия- ...,Чили -Пиночет опростено вертикално управление бързо развитие на икономика и държава

65

Анонимен

преди 4 години

"Традиционните ценности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, отколкото либералната идея, която, по мое мнение, наистина замира"За ужас на глобалистите няма как да се каже по-точно.

64

Какво е Демокрацията

преди 4 години

демокрацията работи така:ние хората отиваме при нашия народен представител и повдигаме исканията синародния ни представител отива в парламента и защищава това което ние - хората искаметова обаче според юдо-масонския неолиберален елит е популизъмдемокрация няма !нито в Бойколенд нито на запад - има диктатура на юдо-масонкия елит на хората !!!

63

A

преди 4 години

До Анонимен 49Как да застане като мъж и да каже истината-ще му истине мястото и няма да получава голямата заплата и др. привелегии от ЕС.

62

Анонимен

преди 4 години

Първо Китай не е тоталитарен, не и в тоя смисъл. Отдавна политиката му е друга - образовай се малко. Второ Стана голям, защото големите инвестираха там и купуват продукцията. Без инвестициите и техниката на големите играчи си нищо.Когато почне да се прави на силен, ще му вземат всичко и ще го оставят да се оправя и ще направи човка.

61

Анонимен

преди 4 години

"Либералната идея предполага да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, защото техните права на мигранти трябва да бъдат защитени. Какви права са това? За всяко престъпление трябва да има наказание"Напълно прав е Путин.

60

Анонимен

преди 4 години

И кои са тези "либерални ценности"?Понеже може да са много хубави неща, но може да са и чиста гнилоч.Същото важи и за "демокрацията" - ако е като нашата в БГ, по-добре хич да я няма.

59

ззз

преди 4 години

И най-добрият пример е Китай - няма по-тоталитарна страна (е, без С.Корея и още някоя друга) обаче какво стана? От разорена аграрна страна, с доход на хората по няколко долара месечно, стана свръх сила и нещо повече хората там са доволни. Турция също: Ердоган-Диктатор, мачка кюрди и всякакви прогресивни, но живота там кипи а икономиката лети.А в Европата? '80-те бе рай, а сега Германия (и не само) търси кой да и работи, практически 0 производство и само стара слава и *** говорене!Не става!

58

Анонимен

преди 4 години

Чико,Глупави твърдения.

57

Анонимен

преди 4 години

"Демокрация" и "либерални ценности" са общи приказки.Докато не се посочи какво, конкретно, всеки поставя зад тях, е безсмислено да си приказваме кой бил "за" и кой - "против" тези общи приказки.

56

Картофчо

преди 4 години

Всеки който се е докопал до властта гледа да я държи колкото се може по-дълго и отрича направените от него грешки. Та така и Туск. Докато на следващите избори не му дадат окончателно червен картон, постоянно ще опява колко правилно е постъпил и че друга алтернатива освен него няма!

55

Анонимен

преди 4 години

До някъде Европа си избра правилни политици. Повечето от тях не са почитатели на войните и залагат на бизнеса. Което доведе Европа до висок стандарт. Всички бягат към Европа... Защо не бягат към русия, Китай, Иран, Азербайджан... Венецуела.. Куба...Спорен путии тая идеология цъфти... Ама то едно е да говориш популизми, друго е да нахраниш детето си :)

54

човек

преди 4 години

Абсолютно, твърдо съм за Доналд Туск!Той беше единствен, който изнесе речта си изцяло на български език докато беше на откриването на председателството на европарламента в София.Кога ще чуем руснак да говори на български? Точно никога!

53

ЕЕ

преди 4 години

Еврогейчета, не виждате ли колко сте жалки пред Володя!

52

df

преди 4 години

Либералната демокрация е миризлива кравешка ***!Историята ще покаже,че Путин е бил ПРАВ!

51

probi

преди 4 години

Няма да коментира подробно изказването на Доналд Туск: само като погледна израза на лицето му и виждам повече от достатъчно.Аз имам към него само един въпрос: ако някой от тези бежанци, извършили вече толкова много нападения, изнасилвания...и за тях няма наказания, та ако някой от тях беше нападнал и се беше гаврил брутално с любими до сърцето му хора, тогава какво?Няма недосегаеми хора на този свят.