90

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

89

Анонимен

преди 4 години

Демокрация няма никаква връзка с либералните ценности..

88

бай ганю

преди 4 години

и защото либерализмът е отживелица в русия все още живеят в друга епоха мечтаейки си и опитвайки да копират западняшкия стил на живот този индивид дори не разбира истинския смисъл на това какво е либерализъм понеже никога не се е наслаждавал и живял на такъв тип ценностединственното което е знае и му е набито в главата е авторитаризъм и юзди на населението

87

българин

преди 4 години

Тоя за какъв се мисли? Английско говорящите Налазиха Европа. По всичко им личи.Че ПУТИН И РУСИЯ ИМ Е ТРЪН В ОЧИТЕ! Алоуууу..Русия я има и ще я има! Това е държава от националисти и армия въоръжена до зъби. Тя не вярва на никого! Най малко на вас самите! Въоръжавала се е от както се помни с по нови и нови оръжия.И вие самите го правите! И е наглост да искате да се разоръжи и ви клекне! Няма такъв филм! КОгато Америка се разоръжи Тогава и Русия!!

86

Анонимен

преди 4 години

Прочетете трилогията на американския писател фантаст Айзък Азимов - "Фондацията".

85

До Saxon

преди 4 години

Вземи се образовай малко как юд-окатолиците на Вилхелм *** са покорили Англо Саксиите. Процесът е почнал много преди това и потърпевши са били Тюрингите. Навсякъде едно и също: данъци-заеми-банки-войни-прогонване и убиване. Като се пишеш Saxon поне разбери за какво става дума ***.

84

Анонимен

преди 4 години

Нищо под слънцето не е вечно!!!

83

Да

преди 4 години

Лошо нещо е демокрацията. От време на време трябва да се отчиташ пред телектората. Не е лесно, особено когато нещата не вървят.

82

Анонимен

преди 4 години

Туск твърдо срещу Путин за демокрацията и либералните ценности----------Само времето ще покаже кой е бил прав, а кой - не!!!ПСМного са факторите които ще повлияят на близкото бъдеще на човешката цивилизация - на политическия, икономически, социален и културен образ, и обществено политическия модел на управление в близките 25 години.Никой не може да предскаже каква ще бъде новата форма на управление в света!Скороста с която се развиват събитията са непредсказуеми и неконтролируеми!

81

Живял-видял

преди 4 години

Щом руският диктатор Путин е срещу либералните ценности значи те трябва да се развиват и бранят!

80

Различни светове ...

преди 4 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

79

до дългият нос на П.

преди 4 години

ако Левски беше с ботуши и Ботев с каска........

78

дългият нос на Путин

преди 4 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

77

Tangra

преди 4 години

Предлагам да изнасяме либералите към Европа. Ако се поизчисти тая държава, дори само пияници да останат ще е доста по-добре.

76

Анонимен

преди 4 години

Туск е напълно амортиздиран политик, който приключва политическата си кариеро. Дори в родината му Полша не го искат и не го признават.

75

Анонимен

преди 4 години

на Путин хич не му пука, тоя да си гледа пияния шеф

74

Регресивен

преди 4 години

Джендъризма и масовите аборти - това ли са прогресивните идеи на Европата?

73

ВВП

преди 4 години

Държавата е всичко личността е нищо. Личността е едно болтче в механизъма на държавата. Ще ми съдят държавата, айсиктир.

72

Полския фъфльо

преди 4 години

Туск пак е защитил правата на юдо-масонкия елит и е подкрепил гнусния Ротшилдски кибук наречен ЕС .... а корабчетата на Сорос продължават да превозват афропитеци и исламски варвари в Европа .....

71

Рашка с прашка

преди 4 години

Путин на практика казва: Ние си държим на крепостничеството, и за друго не щем и да знаем. Също се и надява думите му да стигнат и до онези м*у*мни европейци, които драпат да се върнат в Средновековието. Да ама не!