8

реквием

преди 4 години

Днес! Как може да публикувате без цензура такива скръбни заглавия и текст! Ама вие не сте публикували матреал, тема или информация, а някакъв унизителен некролог на Въоръжените сили / ВС би трябвало да бъде изписано с шрифт 0,1, бледо - Вердана/! Вижте се сами - ,,Спешен ремонт, пилоти и техници остават без работа/ сякаш е не военен, а министър на социално слабите/, днес спира поради изтекъл ресурс още 1, ще загубят способностите си, остават 4 що годе! Трагизъм и скръб - скрап! Факт!

7

Зозо

преди 4 години

Пак ли ще стягат 30 годишни руски таратайки?

6

Мая

преди 4 години

Преди години аз и много мои колежки изгубихме работните си места. Наложи се да се преквалифицираме и да започнем всичко от начало. Така че и пилотите да се оправят. Нямаме армия и пет или десет самолета няма да ни защитят. Прекалено скъпо ни излиза да се поддържат няколко Фърчила.

5

Адолф

преди 4 години

Ей *** нация бре. Така не става с кърпежи. Парите отиват нахалост. Трябва национална стратегия и планиране както в строителството така и във въоръжаването. Стратегия за поне 60 години напред. И тогава се решава какво въоръжение ни трябва какви родове войски численост. Инак всичко отива по дяволите.

4

На пазар

преди 4 години

Продайте ги и финансирайте сдерката за F16.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами, дайте още 5 милиарда от контрабандата и купете 10 А-10 от Брат САЩ! Бойко нали така се изразява - ,,постъпленията от контрабандата в бюджета са два милярда и половина годишно"!

2

¦

преди 4 години

А, имало още 5 стари барутника. Какво ще ги "кърпите" направо поръчвайте нови 5 броя F-35.

1

не знаех

преди 4 години

Охооо ,ама ние и армия ли сме имали !!