46

Едвин е един

преди 4 години

Извадка от книгата на Сухарев......групата за осиране на минералния извор в Банкя от три дена са със зашити заТници и нагъват кисело зеле със сушени пиперки пълнени с боб.Очаква се олайняването да започне на връх Джулая. Умоляват се гражданите и селяните да помагат на смелите опълченци които с риск на дутепата са решили да донесат изпражнителното ако в епицентъра на санаторялна банкя...край на цитата

45

Анонимен

преди 4 години

ПлешливоИзцапаният Митко Фоткографинът, зачерняйки пространството около лицето на Нинова дефакто скрива кои са нейните приближени, което доказва неговата бесеписност, поради което Данчо дер Шнелер колкото и да осветлява пространството около Нинова пак не е ясно защо изобщо не е обратното и двамата да са обратни

44

Пенсионер

преди 4 години

До Boko bohttps 37 Разбира се че не е имало турска робство. Имало е турско владичество. Повече няма да обяснявам , защото няма да вденеш.

43

Нищо ново

преди 4 години

БСП и жажда за власт - не може да бъде .......

42

Анонимен

преди 4 години

Прав е!Лицемери са всички, които премълчават тази очевАдна истина вече близо 30 години, а най-смешното са заявките на червената върхушка че били единствените защитници на бедните, слабите и онеправданите българи.Да си умреш от смях!

41

Анонимен

преди 4 години

БСП нямат търпение да направят 3000лв за долар.

40

Анонимен

преди 4 години

Харалан се активизира като за последно. Простено му е! От това се изхранва, а не се знае докога.

39

ДГДАРАЛАМБИНАТИФЕРИЧ

преди 4 години

СТИГА, ДЕ. БСП "ЛАМТЯЛА" ЗА ВЛАСТ. ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО НЕ САМО ЛАМТИ, АМИ КАТО СВИ НЯ В КОПАНЯ СЕ ВЪРГАЛЯ ВЪВ ВЛАСТТА Е СПОНСОРЪТ НА ХАРАЛАН, ОНЯ ОТ БАНКЯ, ИНАЧЕ И ИМЕТО МУ ПРИЛЯГА -ХАРАЛАН, ОТ ХАРАЛАМБИ, ОНЯ КОЙТО САМО АРАЛАМБИ /ДРЪНЧИ КАТО ПРАЗНО ТЕНЕКЕ НЕБИВАЛИЦИ/,ПО ДУМИТЕ НА МЪДРЕЦА РАДИЧКОВ. АМА САМОДОВОЛНАТА МУ МАЗНА МУТРА Е ТОЛКОВА ПРОТИВНА, ЧЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СМЪРДИ НА КИСЕЛО И ГНИЛОЧ.

38

Гешо

преди 4 години

Знам от баба ми и дядо ми : девиза на комунистите е колкото е по зле е по добре за нас и затова правят всичко възможно да изглежда всичко зле, затова дърпат винаги каруцата назад .Тази партия трябваше да бъде забранена още преди 30 години . Как не се извиниха на хората и да започнат наново , ама не - старата песен на нов глас .

37

Boko bo

преди 4 години

Тоз Харалан от НБУ дето е с няква измислена дисциплина - социален антрополог и то в Бг и той на хранилка при някоя фондация беше казал, че няма турско робство. Аман от продажници дето насаждат мнение

36

Чочо

преди 4 години

Пишете хубави неща за БСП-за мъртвец или хубаво или нищо.

35

Чочо

преди 4 години

Има една приказка как лисицата вървяла след коча и като гледала как му се люшкат мъдурите се надявала ха да паднат ха да паднат ама те все си се кандилкали . Та БСП изглежда все да е в тази роля на голямото очакване и лакомо облизване .

34

Анонимен

преди 4 години

Недей така сега де.Наречи тоя плъх както му е името неолиберален фашист той се гордее с това и го рекламира цял живот за тоеа да стане такъв се стара даде си за пари и душата и тялото по-точно *** и то сега да не му признаеш кенефния напън.Признай му го да се радва, не виждаш ли че е като Панайот от биг брадър викат му че е много *** а той чува само че е много и се радва.След това го прати по дяволите не че ще схване с тоя балон, дето го има вместо глава какво говориш.

33

Анонимен

преди 4 години

Всички социолози и политолози са подготвени от БКП преди 10 ноември в АОНСУ .Всички без изключения са марксисти и след 10 се писаха неолиберали .Всички .Срам ме е да ги слушам само .

32

Анонимен

преди 4 години

До 30 де късмета да бяха просто болшевики.Тия съединяват комунизъм с омраза към всичко извън границите на България че някой път и вътре в нея.Тези преди се кълняха в Сталин и Ленин а сега видяха че на другаде д.уха вятъра и вече са ултраконсервативни лъженационалисти тоест нацисти.Ей това са.Бсп в момента не е лява а ултрадясна партия.Пък Нинова се готви да стане първата жена фюрер.

31

Анонимен

преди 4 години

Работата му е да говори против БСП и опозицията. Ако работи това без пари, значи е много глупав.

30

Анонимен

преди 4 години

Този замести Яне Янев на поста "Шут на ББ". Много такива шутове антрополитосоциолози, все на субсидията партийна чакат; замогнали се от народните пари; имали какво да губят. Прославят култа към личността на ББ, това са новите болшевики.

29

червените ескадрони

преди 4 години

До Анонименняма кой да им даде властта на тепсия!

28

ДО 26

преди 4 години

С какво според теб се занимава СОЦИАЛНАТА антропология бе юнак ????

27

ООООХ...

преди 4 години

ТОЗИ ХАРАЛАН ПО ЦЯЛ ДЕН ХОДИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ И СЕ ЧУДИ КАК ДА ГОВОРИ ПРОТИВ БСП- ТОЙ ДРУГА РАБОТА НЯМА ЛИ ????