3

Anonim

преди 4 години

2,Последната точка показва защо не биха те взели в комбинацията с втората. "Арсенал от знания" и затапване на майстори, инженери и шефове със знания при 0 опит... Сигурно ли е? Щото това са хора със същия арсенал от висше, но примерно с 20г опит, което спрямо 0 клони към безкрайност пъти повече знания и умения. Липсата на идея къде ти е мястото и какво трябва, за да се развиеш, ти и проблемът. От там идва и злобата ти.

2

Дзверо

преди 4 години

Ако ще се боря за неустоимата заплата от 800 чисто то : 1. Визията ми по - впечатляваща ли ще е ако съм с рокла от дипломи (като лейди Гага примерно) ?2. Може да не сложа очила, това по никакъв начин не значи, че няма да ви закопая инженера, шеф отдел или някой началник с арсенал от знания. 3. Това че не се усмихвам означава, че не искам да ви се подигравам в очите - въпрос на мнение!4. Един човек ако няма практика то не е достоен за вас ? Успех в подбора тогава !

1

HR

преди 4 години

Съвет към работодателите и набиращите персонал, ако въобще имат интерес да намерят някой що годе квалифициран кадър.Очилата и официалното облекло през лятото, не ви правят нито по-умни, нито по-благонадеждни. Прекомерното изискване на лични данни и друга персонална информация, несвързана с интервюто, е грубо навлизане в личното пространство, освен това е и наказуемо.Не е необходимо да задавате въпроса "каква заплата очаквате", винаги е по-висока, отколкото можете да си позволите.