46

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 4 години

Писал тук,че:"Путин ходеше да наглежда строежа на моста към Крим.Ердоган ходеше и наглеждаше строежа на новото летище." Ей, другарю,ние сме европейска държава и няма защо да даваш пример с диктатори.Когато става дума за някаква промяна т.нар.специалисти все Германия и Франция посочват за пример.Ами хайде да видим тените ръководители какво правят?Сигурен съм,че ако попитате случайно срещнат кои институции с какво се занимават,няма да може да отговори.Защото всичко зависи от ББ!

45

Анонимен

преди 4 години

Абе защо не си спомням Тодор Живкон некакъв обест да е бил проверил. Има си достатъчно хора които да проверяват - инжинери, специалисти от вякакъв род министри и зам министри. Те кво правят та само ББ проверява - проблем ли има?

44

Анонимен

преди 4 години

Това, което Тодор Живков построи, шофьорът му те може дори да го боядиса.

43

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков никой не знаеше думата инвестиция. България сама без никакви инвестиции си построи индустрията и беше сред 30те индустриално най-развити страни в света.

42

Анонимен

преди 4 години

На оФцете продължава да им се внушава че Бойко Борисов строи магистралите.

41

Анонимен

преди 4 години

Щом Баци инспектира ,аз съм спокоен.Баци горкия все повече заприличва на някои наши вождове от близкото комунистическо минало.

40

БГ

преди 4 години

И ТОЯ КАТО ТОДОР ЖИВКОВ,ДЕН НЕ МИНАВА БЕЗ СПОМЕНАВАНЕ НА ИМЕТО МУ.НЯМА МЕДИЯ ,КОЯТО ДА НЕ ЗАПОЧВА С ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА КРАЛЯ ТИКВА И ВСИЧКИ АХКАТ ОТ УМИЛЕНИЕ ПРЕД ПРОСТОТИЯТА МУ.ЧУДНО,КОЙ ЩЕ ОТИДЕ ДА ГЛЕДА ПОСТРОЕНО С ОТКРАДНАТО КАТО ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ

39

Питане

преди 4 години

Може ли някой да посочи поне една единствена инвесриция в България през последните 30 години, когато капитали от вън са вложени в увеличаване на капитал на български частни или държавни фирми с цел реализиране на бизнес проект. Само един единствен случай. Мерси.

38

До 32

преди 4 години

Цитат "...Магистралата ще отеснее преди да я построят...." . Съжалявам , че може да съществува толкова *** мин. председател и още по каунести негови привърженици.А, бе хора толкова ли не сте пътували в чужбина с кола, че може да наречете, който и да е построен път в България - път ( магистралите са на парсеци разстояние по качество и инфраструктура в сравнение с това у нас , което не е дори горе - долу равно за асфалтова алея в парк за пешеходци)?

37

Анонимен

преди 4 години

***....завиждайте.....................

36

до професор

преди 4 години

Вчера идола ти се изходи, че команданте Че е герой така, че по-полечко с плюенето на комунистите, че и тиквата е от тЕх.

35

Стратег

преди 4 години

До АнонименНе става гербоухи;))) Ял ли си чироз;))) Нема живот в него, а и съ клати и трепери като Юнкер с ишиаса;)))

34

капо ди тути капи

преди 4 години

До Анонимен 34Когато ме поставят да те управлявам,тогава ще ми кажеш.Сега съм още в мутренския период.Капиш?

33

Стратег

преди 4 години

До ПрофесорПрофесорче, сладък ли е курбаня на Бойко? Сипни си още в паничката от баката и славославяй Бащицата;))) Ся, Бойко каза, да не се излагаме на Слънце от 11.00 до 16.00 часа, иначе сме щели да му изклатим здравната система, както не сме осигурени;))) и аз заебах нивата с картолете и съ изпъам мощно под сенката в клатикурна бойкова дремка;)))Е, па нема само да превивам гръб за "Свети Бойко";)))

32

...

преди 4 години

Ще отеснее, защото никъде няма магистрала с две платна + аварийно. Само в БГ го има това. Тук му казват магистрала, в Европата му казват скоростен път, па магистрали да видите там... ехеее, с 4 платна. Те това е магистрала....

31

Анонимен

преди 4 години

До Бай гънТой фукльо без покритие?А за теб какво да кажем?

30

Анонимен

преди 4 години

До СтратегОще много ще трябва да ми го дъвчиш, смо таняко.да ти е вкусно. Продължавай да ми го дъвчиш.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен18ГЕРБавите магистрали са много зле.Ще посочиш ли една ваша магистрала, която да е добре?лесно се плюе из форумите, колко зле били нещата направени от други.Всекли *** като тебе може да плюе из форумите.Ама да покажеш какво ти си направил?Можеш ли го?

28

Бай гън

преди 4 години

Фукрьо без покритие.Дай му само да дърдори и се хвали.Едно копче на ръкава си не е зашил.

27

Стратег

преди 4 години

До АнонименПри Боко не съм добре, затова по цял ден дъвча бойко.луци като тебе;)))