66

Анонимен

преди 4 години

Тодор живков построи магистрала до правецБойко борисов строи магистрала до Европа

65

Анонимен

преди 4 години

До БЕЗПРИСТРАСТЕНТо и Митеран и Тачър не пропускаха да открият някое шосе. То на тях прилича.

64

баба Гюра

преди 4 години

Чекам Бойко да ми подари поне неколко инвестиции тада си купим ново магаре оти старото го направихме на кюфтета и на сужуци

63

Карамфилка

преди 4 години

Господин Борисов ще освободи не само западните Балкани но и Македония, също като Че Гевара така както Гоце Делчев освободи Колумбия и Куба

62

Борисов

преди 4 години

Всеки работник като си води децата ще им каже: "Аз съм го правил това!", поколения ще знаят, че бащите им са работили тук под моето мъдро раководство", заявих АЗ

61

Трендафилка

преди 4 години

И аз го обичам тоя Бойко беее

60

Анонимен

преди 4 години

елате хиляди младежи... старата песен на нов глас - той комуниста едно си може!Боко, абе как сравняваш Гоце Делчев с чегевара, че хо=дил бил да освобождава чужди държави бе, продажник?

59

Карамфилка

преди 4 години

Господин Борисов открива всеки ден по два германски завода и по три магистрали и ние затова сме пълни с инвестиции. Как да не го обичаме тоя Бойко беее.

58

Анонимен

преди 4 години

Много поколения щели да се хвалят, че бащите им работели там... Смятай колко време ще се строи щом много поколения ще се хвалят.

57

Анонимен

преди 4 години

ББ строи магистрали дунавски вълни.

56

Victimized

преди 4 години

"Преди това премиерът се отби в логистична база в индустриалната зона в Божурище, повози на електрокар домакинката си и обеща да я качи на джипката, а също и се информира какво има за обяд за работниците."Най-обичам готвачите. Как съм гладен, по всяко време съм гладен", разясни премиерът на държавата."Пропуснали сте този така интересен цитат от обиколката на цървула начело на държавата.

55

Активист на БКП

преди 4 години

Така и тате ме водеше при Партийния дом и ми казваше ,че той го е построил ! И Министерския съвет,и Президентство...

54

Анонимен

преди 4 години

качеството на пътя ще е много голямо.Да не е като на магистрала марица - отива ББ да я открива и се хвали и като питаха един работник, дали и той е доволен и човечеца отговори, че от два месеца заплата не са му платили.

53

Край

преди 4 години

Това че инвестициите не идват от западна Европа щото е тесен пътя не е много верно. Обаче, че ще остане в историята с пътищата си е така.Бате се записа - да му мислим ние.

52

Анонимен

преди 4 години

A суджуци по мантинелите закачи ли, за берекет?

51

Сатирс

преди 4 години

Прав е !

50

ай сиктир

преди 4 години

Агне оставили им, че току виж спрели да работят.

49

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,тия постоянни проверки означават само едно...........На всички нива сте назначили некадърници,на които нямате никаква вяра,затова се налага да се опитвате Вие да огреете на всякъде!!!

48

Анонимен

преди 4 години

До БЕЗПРИСТРАСТЕНКато сте европейска държава защо министърката на туризма ходи на крака в путинска диктаторска Русия да се моли за руски туристи, щото иначе много българи европейци в европейската страна членка на ЕС и НАТО щяха да са безработни и да ходят да мият улиците или да просят в Германия.

47

Анонимен

преди 4 години

"Една стотна от това, което е построил заБългария Тодор Живков и което е направеноза тези години, да направим, да достигнемикономическия ръст на тогавашната държава,би било огромен успех за всяко правителство.Фактът, че 20 години след падането му отвласт никой не го е забравил, показва, чедоста неща са били направени. 20 години ниесамо приватизираме това, което е билопостроено тогава."Бойко Борисов 11.2010 г.