129

Анонимен

преди 4 години

ВЯРАТА в най-силната и богата славянска и християнска държава е водеща.-Просия не е славянска и не е християнска държава. Хората там са само 30% славяни, останалото неславяни и ***. Също така по-голямата част са атеисти или от нехристиянски вероизповедания.

128

www

преди 4 години

МАГАРЕ ДА РАЗБИРА ОТ КОМПОТ ????

127

Анонимен

преди 4 години

Общото е герберската простотия....

126

Страна Огромная!!!

преди 4 години

41-а година влезнаха в Русия, 45-Русия ги победи14-а година отстраниха Русия от ПАСЕ, 19-та сами върнаха Русия в ПАСЕПериод от 4 години е достатъчен на Руската мечка да понесе удара, да се съвземе и да да развее знамето на Победата.Не русофобия и русофиля.ВЯРАТА в най-силната и богата славянска и християнска държава е водеща.А останалите мехури Боко Цоко, Корнеко Гоцеко- тва са само опортюнистите.Затова и КРИМ-ДОНЕЦК-ЛУГАНСК ще бъдат руски и никога издевателствени от новобандерските юнкеристи

125

Анонимен

преди 4 години

Бойко се опитва да изглади отношенията, руските *** се дерат...

124

Нюрнберг помни

преди 4 години

за Русия македонците са украинците.По тази причина нека сравнява Бандера с табакера пълна с копчета от детски ризи.Колекционирали са гадовете неща от децата преди да ги заковат като малки ангели-христосчета по стените.ОберИдионтен Хитлер се е срамувал украинските касапи и предатели- затова след предателствата ги е разстрелвал под разбирането, че щом си предал своите съселяни-при други условия ще предаде фашистите.И са ги кълцали, стрелаи и бесили. Факти за които фашистите не са осъдени в Нюрнбег

123

Анонимен

преди 4 години

То май само това е общото - че от една държава е ходил в друга. Гоце Делчев е бил скромен апостол, докато онзи е вилнял като бесен, разстелвал е хора под път и над път. Гоце Делчев е отрасъл на своя земя, роден от православни родители, Че Гевара е дърво без корен, син на италиански пропадняци, емигрирали в Аржентина. Католически дивак.

122

Ням!13

преди 4 години

За таки оратори мълчанието е злато!

121

Анонимен

преди 4 години

Че не е добър пример за подражание. Добре е българските герои да не бъдат свързвани с него.

120

Анонимен

преди 4 години

Поредната излагация на еднокнижника.Срам ме е,че този е м-р председател на страната.

119

seira

преди 4 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,МНОГО ВИ МОЛЯ, НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ, ДА ДЕМОНСТРИРАТЕ "КАПАЦИТЕТ" И "ПОЗНАНИЯ" ТАМ, КЪДЕТО ЯВНО ВИ ЛИПСВАТ!КАТО ЧОВЕК, ИМАТЕ ПРАВО НА ВСЯКАКВО МНЕНИЕ, НО КАТО "МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ" НА Р БЪЛГАРИЯ, СТЕ ДЛЪЖЕН, АКО НЕ, ДА СЕ ОГРАМОТИТЕ, ПОНЕ, ДА СЕ КОВСУЛТИРАТЕ С ПО-ГРАМОТНИ ОТ ВАС...ПО ВАШИТЕ НЕАДЕКВАТНИ "ИЗКАЗВАНИЯ", ХОРАТА В ЕВРОПА И ПО СВЕТА, СИ СЪСТАВЯТ МНЕНИЕ ЗА НАШИЯ НАРОД!НЯМАТЕ ПРАВО, ДА ЗЛЕПОСТАВЯТЕ НАРОДА НИ И БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ!МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ!

118

San4o

преди 4 години

Абе то май и Винету и Г(б)ойко Митич ... май имаха нещо общо... май беха братовчеди...

117

михаал

преди 4 години

Абе историци и умници, кажете ми колко века и исторически дати има в тази нация

116

Анонимен

преди 4 години

Боже ,боже , ко..му..ни..з..мът го тресе яко , а се прави на десен като отиде в Брюксел ,намерил сравнение да прави

115

Анонимен

преди 4 години

Темата с Македония е като темата с комунизма .Едни мошеници направиха кариера .Бойко е честен и пряк ,но на зомбитата това не прави впечатление ,да сърфирате им дай .

114

Анонимен

преди 4 години

С такива чугунени глави като ВМРО и нашите *** историци не чакайте нищо добро .Бойко е прав ,но му викат *** .Прости сте всички вие *** дето хулите Бойко .

113

Анонимен

преди 4 години

ЧЕ ГЕВАРА Е ЕДИНИ ОБИКНОВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТ.

112

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БСП ОТИВА ПРИ ЧЕ ГЕВАРА, ЧЕ ГОБАРА.

111

да

преди 4 години

Много точно и разбираемо изказване на Боко, евала.

110

македонски българин

преди 4 години

Това е един нескопосан опит на Боко да спаси реномето на протежето си Зоран Заев.Надявам се,да си коригира поведението ,когато разбере реакциите на българите за изказването си.Утре идва външния министър на С.М. да търси начин да сменим позицията си за Г.Делчев.Бойко пак се прави на великодушен и накрая ще плюе жаби и гущери по Зоран Заев.Същия чака само дата за преговори и ще се си отвори устата.А тя е доста голяма и има много антибългарски изцепки.Въпрос на време е.