17

Анонимен

преди 4 години

Когато една страна е в ''чакалнята '' се възползва от всички предимства на еврозоната и в същото време не я засягат негативите Неслучайно Дания вече 20 години е в ''чакалнята '' , просто не искат да влизат в еврозоната Ползват само меда , и избягват жилото ...

16

Анонимен

преди 4 години

абре българе щоне се освестите бреоставили сте една шепа антибългари да ви решават съдбатаами ако имате нещо в главите защо не се запитате дали чехия иска да е в еврозоната или пък полшаминалия месец чешкия премиер им каза на брюкселци да си го завът еврото някъде а те кроната не си я давата ние вече щ езаплачем - искаме в евротоами 30 години все такива ги искахте затова сега сме 2 милиона по-мало и най бедни в европане броим тия дето са на власт с къщи и апартаменти- за сметки да не гово

15

Кратун

преди 4 години

Да не стане като с онзи дувар, дето трябваше да се измаже, за да влезем в Шенген?

14

Доко

преди 4 години

А къде са резултатите от стрестестовете на банките?Сигурно са ,,много лична,, информация или търговска тайна???

13

Анонимен

преди 4 години

Не данъците, а пари не трябва да пипа! Този самоходен портфейл на ББ е пълен мошеник! Дори Дянков ще надмине! Кога ли и него ще го хвърлят на кучетата като други от "семейството"? Предимството му е само в това, че ББ Не желае нов човек да наднича в бюджетната касичка.

12

Анонимен

преди 4 години

9, НА ДУБАЙ КАЗВАШ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПРИЛИЧА- И ОТ КОГА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА- 1989Г- БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ВЪВ ФАЛИТ- НАМЕРИ ДОКЛАДИТЕ НА БНБ, 1.1996Г/2.1997Г- ГЕЧЕВ ЗАМ ФИН МИН- ИНЛАЦИЯ НАД 2000%, 1 ДЛ 3000ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ- НЯМА 1 ДЛ, СРЕДНА ЗАПЛ- 3 ДЛ, 2017/2008Г ИНФЛАЦИЯ 12.8% ВИЖ НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ, ТИ С Г/ЪЗА СИ ЛИ МИСЛИШ И ГОВОРИШ....

11

Анонимен

преди 4 години

Член на ЕС и НАТО сме , защото тогава дори не подозирахме , че съществува ,, бедствието борисоВ"

10

Анонимен

преди 4 години

Предполагал - ако не влезем - какво?Ако Хърватия влезе преди нас, въпреки успешното ни председателство?

9

Анонимен

преди 4 години

Т О З И обикаляше телевизиите и рекламираше 11 лева субсидията , да няма олигарси в политиката ! Сега прави реклама на 1 левче !

8

.

преди 4 години

Не бе вдигнете ги пак данъците и тока, за да може хората да ви станат длъжници и им пратете частен съдебен изпълнител и им вземете всичко.Тази малка държава трябваше да прилича на Дубай, но заради безхаберието и кражбите е така.

7

Анонимен

преди 4 години

и какво точно ще спечелим као влезем в еврозоната де повечето са със около и над 100% БВП дългове? Може да спечелиш ти, боко, цецо-крадецо, ейтоя де се е изказал, но ние всички поемаме този огромен риск и най-вероятно ще бъдем солидарни длъжници с ялите и пилите.

6

Трудовакъ

преди 4 години

Моите уважения към г-н министъра, но нито едното, нито другото ще стане. 12 години сме членове на ЕС, но не сме в Шенген и в Еврозоната, т.е. там, от където ще извлечем реални материално облаги. Т. е ние сме втора ръка членска маса. Приети в ЕС доброзорлем, за да ни отклонят от съюз с Русия. Приеха ни, по точно взеха ни преди това в НАТО, вместо да е точно обратното-най напред в ЕС, Шенген и Еврозоната и чак след това-15-20 г.-в НАТО. На преговарящите не им пукаше на националните ни интереси...

5

Момо

преди 4 години

С Шенген какво стана? За един приятел питам.

4

Анонимен

преди 4 години

Мдааааа. Миналата година по това време, беше "поехме твърди ангажименти и влизаме в ЕРМ2 до 1 юли 2019", сега го отлагаме "..до края на годината".Явно няма да стане.

3

Анонимен

преди 4 години

Що бе, увеличете ги още! Българите масово богатеят при нежната тиквена демокрация!

2

Анонимен

преди 4 години

трябва да се вдигнат данъциоте на програмистите. Те много пари взимат и дърпшат нагоре цени на имоти и на цените в заведенията.Като им се вземат пари и се дадат на народа малко ще се облекчи положението.

1

Joko

преди 4 години

Горски, ти си един провинциален поплювко. Не знам до края на коя година ще сме в ERM, но знам че сме в чакалнята на Шенген вече 10 години !