46

Дайте 5-ция и на СЪД

преди 4 години

Обща, всенародна молба до Прокурара за осъждане на пасивните, коственните, истинските аферисти и ползвателите на Тухла, Аппар, Къщи Гейт, за гавра с доверието на Народа към хората които са засечени за съпричастие в тия Гейтове.Нанасяне на дълбоки сътресения във вярата на Полит Партия ГЕРБ и нейните Командоси, Администратори, ПиЯри, Служители по ведомствата всеки жив българин да бъде обезвъзден с 1500 лева

45

Анонимен

преди 4 години

Вива Цецко, Вива Цецка, Вива партия "ГЕПИ"!

44

ПРОТЕСТИРАМ!

преди 4 години

ДА СЕ СПРЕ НАТИСКА ВЪРХУ АГЪНЦАТА ЦЕЦО, ЦЕЦКА И ДРУГИТЕ! ББ ДА ГИ ВЪЗСТАНОВИ НА РАБОТА! ТОКУ ВИЖ ОСЪДИЛИ ДЪРЖАВАТА!

43

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ СЕГА И ПРОКУРАТУРАТА ДА ЖОНГЛИРА МАЛКО С ТОПКАТА И.... НЕ ГООЛ, НЕ! ОНЕВИНЯВАНЕ!

42

анонимен

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ЦЕЦО ДА ОТВОРИ ЗЕЛЕНОТО ТЕФТЕРЧЕ И ДА ВИДИМ КОЙ, КОГА, КАКВО Е ПРАВИЛ И КОЛКО Е ОТКРАДНАЛ. ТОВА ЩЕ БЪДЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО МУ. И СИГУРНО ЩЕ СТАНЕ. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИРИ ТАКА ЛЕСНО С ИЗЛИЗАНЕТО СИ ОТ ПОЛИТИКАТА. СЛАДКА РАБОТА А И ПАРИТЕ САМИ ВЛИЗАТ В РЪЦЕТЕ ТИ БЕЗ ДА ГИ ТЪРСИШ ИЛИ ОТРАБОТВАШ.

41

Чекор

преди 4 години

До ФенДа попитам само тези ли са данъчни престъпници? Щото ако се окаже престъпление да си купуваш имот на данъчна оценка половин България трябва да го отнесе! Доказано доходи е една тема, ама покупка на имот по данъчна оценка... ооо тук ще изгорят много хора!

40

Анонимен

преди 4 години

Този път може и да излезе нещо. Бойко все повече се дистанцира от Цецо, а това е сигнал, че Цецо може и да не изплува сега. А почнат ли да излизат нещата около Цецо, тогава за всичките около него ще стане много тежко.Все пак, ще видим.

39

Фен

преди 4 години

Невероятно лицемерие демонстират т.нар управляващите!Значи, аз ако купя апартамент, който пазарната му цена е $100к, но го декларирам за $50к...първо фирмата продавач спестява да плати ДДС и данъци за разликата, второ самия купувач не му се налага да се обяснява при проверка откъде има тези пари...В коментираните случаи, купувачите (Цветанов и ко) - ТЕ НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ доходи дори по данъчна оценка!!!

38

Г/з, глава затрива

преди 4 години

Г/з, глава затрива!!! Лакомията и алчността са характерни за андрешковците налазили властови позиции. За единия келепир стоят и сурат и достойнство си заплюват.

37

...

преди 4 години

Като цяло, ако все още имаше народен съд, тоя щяха да го гръмнат първи! Не за друго ми той и без това не става за нищо освен ЛЪЖИ ЗАБЛУДА КРАЖБИ и други от сорта! За него знам, че заплатата му не идва от мойте пари! Друг му е господаря и друг му плаща да ме ЛЪЖЕ И ***! Така, че когато глявния "ни" прокурор говори, о трябва да проверявате и препроверявате всяка негова дума! ТАКА СЕ ПРАВИ С ЛЪЖЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ!

36

Тъпанар

преди 4 години

А на времето плащахме за билети за цирк! И даже често нямаше места.Сега благодарение на бат Бойко и компания, гледаме цирк редовно, безплатно от дивана и има места за всички! Не съм Папа, ама бих ги цункал по главичките всички...с теслата

35

.

преди 4 години

Само приказки и никакви действия.Хората искат да видят един политик поне в затвора.И децата знаят , че хората в власта са абсолютно корумпирани.

34

Анонимен

преди 4 години

Тук става дума за незаконно придобито имущество в особено големи размери и това е в компетенцията на КОНПИ.Има укриване на доходи и пране на пари в следствие на данъчно престъпление и купища други престъпления.Ама КОНПИ са кьорави за тези неща.Виж ако беше Ванко-1 или Ценко Чоков щяха да им избият зъбите.ХО-хо

33

Анонимен

преди 4 години

До Реалист 30Ти си по-скоро Тъпист а не реалист!!Капиш, селски.КОНПИ проучвали само за конфликт на интереси.....ХА-ХА-ХАА на Цветя Василев, Ветко, Миньо и куп криминали къде им е конфликта на интерес та ги разкоства КОНПИ ???Ти си толкова гламав че си за връзване.

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНАП и Горанов няма как да си вкарат автогол и да признаят че занижават данъчната оценка и ДДС. КПКОНПИ няма как да признаят че е конфликт на интереси ако Фандъкова намали цената на разрешителните за строежи, за да може Лозан и Вежди да си купят по-евтинко. Всички са чисти.

31

Анонимен

преди 4 години

Сега от НАП, ще излязат, че не виждат проблем и всичка ще е ОК, но престъпление има и то е ясно, вярно, трудно доказуемо, но го има - данъчно, защото дължимите данъци за придобиване на имоти са върху записаната цена в нотариалния акт.

30

Реалист

преди 4 години

Казах ли ви бе, конспиратори тъ.пи, че КПКОНПИ проучва САМО за конфликт на интереси. За данъчни и други престъпления си има други разследвания, които продължават.

29

Анонимен

преди 4 години

НАП ???Този НАП който каза че 6те апартамента на Цецо са законно придобити?!Този ли НЪП ?!?!Не, благодаря.От сега знам тезултатЪ.

28

Анонимен

преди 4 години

Дано на следващите избори намерите!

27

Момо

преди 4 години

Опааа... Дежа вю! Хахаха... :D