16

реалист

преди 4 години

ЕРП-та са частни, но са в мафиотска страна. През 9.09.1944г забравихте ли как присвоихте уж частни фабрики? Сега сте същите, но сега вместо да ги национализирате, ги купувате с пари откраднати от народа и бедните пенсионери. И вместо целия народ да има полза, полза ще има един олигарх. Предпочитам държавата да купи ЧЕЗ, а не някой мафиот и мутра стоящ зад Еврохолд и после да му плащаме скъпия ток и заемите.

15

Анонимен

преди 4 години

Теменужке, а кой продаде контролните пакети на държавата в ЕРП-тата и защо?

14

Активист на БКП

преди 4 години

ЕРП-тата са частни,но НЕК е държавен и тия където определят цената на тока са държавни служители ,та не се прави на ударена,Теменуго !!!

13

Варненец

преди 4 години

Фарс голямИзлагация пълнаСмехотворни палячовци това ли ви е ЕС?не мога

12

Хахахааааа.

преди 4 години

БСП ще се разпадне до изборите!НЕМА ВЕЧЕ С КВО ДА СИ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ, А И ЗА ИЗБОРИ ПАРИ НЕМАТ.ИЗГОРЕХА ИМ КЕБАПЧЕТАТА И ПОЛИТИКАТА ИМ СВЪРШИ.

11

Анонимен

преди 4 години

Абе къде е Гинка оШфорката? Защо я скриха тази велика инвеститорка?Мафия!

10

Анонимен

преди 4 години

Дано не ги спечели простака дано влезе в затвора най на края това просто същество.

9

Анонимен

преди 4 години

Яйца, яйца по таз Калинка! Но сурови и по възможност- развалени!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13защото тиквата усеща че му идва краяТи усещаш ли как тиквата ще спечели и местните избори след няколко месеца?

7

Анонимен

преди 4 години

То е 100% ясно че простата тиква купува ЧЕЗ със поставени лица ,разпределят си с турчинна резаннн в България последното останало ,защото тиквата усеща че му идва края на тоя боклукккк *** не знаещ и български език.много *** човек как може да ни управлява толкова просто същество ,те *** на *** се кефят в бг .

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Ама защо Еврохолд може да купи ЧЕЗ а Гинка не може?Защото Ерохолд е братска руска фирма.За това!

5

Гербаджиите

преди 4 години

Продадоха ЧЕЗ на руснаците.Сега ще надуят цените на тока да ни убедят колко е нужно да дадем 20 000 000 000 за АЕЦ Белене та да имаме евтин ток.

4

Анонимен

преди 4 години

Мършаааа дърта проклетаа ,гръм да те удари дано боклукккк мазенннн.

3

Ф.С.В.

преди 4 години

За първи път виждам държава която да не се интересува за Националната си ел мрежа ? това граничи с лудост тип Венецуела- Една фирма може да остави половината население на БГ без ток и после -Правителството ще падне за няколко дни- Това е направо невероятна нарочна безотговорност с цел облагодетелстване в стил- да напълним пак джобовете! Това проклятие наречено ЕРП ни го докара НДСВ и Царя- Той дори отдаде минерални извори на Кока Кола- Цар Продажник и алчни българи унищожаващи Българската Нация

2

лайкучка

преди 4 години

А въобще по какво имате отношение, освен по цап-царап дейностите?

1

Трендафилка

преди 4 години

А кой продаде държавния контролен пакет, ***?