20

До 19

преди 4 години

Сороски ***, стига досажда с глупостите си, с които замърсяваш дискусията тука. Аман от вас бе, навлеци, под всяка тема си повтаряте като развален грамофон нещо за комунизъм, Русия, КГБ и няколкото още глупости, за които ви плащат от западната пропаганда

19

до 18

преди 4 години

Не, не си прав!Гербаджиите не правят нищо от международните отношения по свой умисъл и с цел за да получи полза България.Те са кукли на конци, на които им дърпат конците от ръководството на партията им. А ръководството на партията им са кукли на конци, на които им дърпат конците от САЩ и може би имат пръст и режисьори от ЕU.Ръководството на EU повечето са кукли на конци, на които им дърпат конците пак от САЩ.Всички са затънали във фрапантни нарушения на законите, САЩ ги държат с компромати.

18

Чоко

преди 4 години

Марков е прав. Докато не признаят с ДОГОВР, че историята им започва от август 1944 г.никакъв ЕС. Както гърците ги клатиха 30 години така ние можем да ги клатим 300 години.

17

Дедо ви

преди 4 години

Това, което започна БКП през 1944, сега го довършиха техните внуци гербаджии. Герб заби последния пирон в ковчега на българска Македония, само за да угоди на посланика в посолството на Козяк.

16

Анонимен

преди 4 години

Винаги ще познаете козяшкия *** в коментарите по това, че пише 4-5 коментара едно след друго. Плащат им, за да промиват мозъци.

15

Анонимен

преди 4 години

Георги Марков академик е поредният кокундрелник на руска хранилка. Македонската нация е създаде Сталин т.е. СССР, а не Тито. Българските комунисти в това число и Георги Марков участваха в срамни акции включително убийства и побои за да превърнат българите в македонци. Днес изведнъж Марков дава акъл и рецепти какво да се прави вместо да се разкае пред българскию народ и да се скрие в миша дупка.

14

бай Иван

преди 4 години

Както ние не можем да се отървем от влиянието на комунистическо ДС,така и българите от Македония от сръбското ДС.В парламента ни при Великото народно събрание преобладаваха комунисти със зависимост от ДС.Македонците и те са в примката.

13

Анонимен

преди 4 години

Ние се борим за автономия, искаме автономна Македония, но с бъдещо присъединяване към България"-така, ама тоя ДС-агитпроп-академик що не продължи и по-нататък-атономна Македония към България и двете после в балканска федерация т.е. в Югославия т.е. към Сърбия.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако искате варианта на този умник (руския вариант), отношенията се късат и всеки си остава на своето ( което е целта на Дядо Иван Азиатския ***)

11

Анонимен

преди 4 години

Как му беше псевдонима на този агент? Ченге, върви да лижеш задните части на тиквата и не се обяснявай.

10

Анонимен

преди 4 години

Руснаците продължават да мътят водата чрез този академик, който е с единия крак в гроба. От устата му не излиза наука, а пропаганда. Може ли един сериозен човек с претенции за научност, да ми употребява термини като Дядо Иван и Чичо Сам. Ами като си такъв горещ патриот, признай и заслугите на Чичо Адолф за нашето обединение.

9

Анонимен

преди 4 години

Щото е неудобен явно.

8

Българин

преди 4 години

1. Г. Марков е напълно прав: въпросът с общата ни история до 1944 г. трябваше да се реши със самие Договор. Сега това може да се поправи с анекс.2. Защо и Георги Марков не е включен в тази двустранна комисия?

7

Анонимен

преди 4 години

Абе, сигурно можем да се откажем, но не искаме да си причиним този грях и дедите ни да се въртят в гробовете.... А не желаем това да се случва.... Би било началото на края на българската нация и пълно унижение! Затова, НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ В МАКЕДОНИЯ! Би било безумие! Хай със здраве!

6

Анонимен

преди 4 години

Руснаците измислиха македонска нация ,за да могат по-лесно да превземат България и да овладеят проливите. По същата причина бяха измислили и добруджанска нация -разделяйй и владей .Това е и в сръбски интерес -сърбите вземат Македония а руснаците източна България , затова сърбите са русофили за българска сметка.И планът им продължава -2,500,000 имота купени от руските служби в България с подтавени лица ,руски паметници , руски училища и следва кримизация.

5

Бойче Борисовски

преди 4 години

Продължавам ... А политиците Ви ?!?! ... Бойче Борисовски , Красимирчо Каракачановски , Воленчо Сидеровски , Ааамет Догановски , Корнелия Ниновска .... В миналото ..... Сашо Стамболийски , Стефчо Стамболовски ... ?!?! ... СИТЕ СА МАКЕДОНЦИ , ей ! ... Просто трябва да признаете МАКЕДОНСКАТА СИ ИСТОРИЯ за да не сезираме когото трЕбе ..... !!!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Насила хубост не става, след като не се възприемат за българи, до вчера македонци, днес северно македонци а утре каквото им измислят да си се оправят но ние също да не се занимаваме с тях и точка.

3

Бойче Борисовски

преди 4 години

Кво? БЪЛГАРИЯ Е МАКЕДОНСКА !!! Българите да признаят МАКЕДОНСКАТА СИ ИСТОРИЯ за да НЕ сезираме МАКЕДОНСКИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ и да Ви издърпат ушичките !!! Най известните Ви футболисти са МАКЕДОНЦИ - ИЦЕ СТОИЧКОВСКИ И МИТЕ БЕРБАТОВСКИ !!! ... А известните Ви спортисти - МАТЕЙЧО КАЗИЕВСКИ , МИРЕЛКА ДЕМИРЕВСКА, ИВЕТЧЕ ЛАЛОВСКА , КУБРАТ ПУЛЕВСКИ , КАТРИН ТАСЕВСКА !!! ... А музиканти ?!?! - ЛИЛЕНЦЕ ИВАНОВСКА , ВАСКО КЕЦОВСКИ , ЖОРЕ ХРИСТОВСКИ ... Актьори - СТЕФЧО ДАНАИЛОВСКИ ... СИТЕ СА МАКЕДОНЦИ !!!

2

Анонимен

преди 4 години

Taя Македония освен войни, мъки и сълзи друго нищо хубаво не ни е дала.

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И македонците като нас ще цъфнат и вържат като ги натикат в НАТО.