40

Анонимен

преди 4 години

То и Иван Вазов е с корени от Македония, дядо му е преселник в Сопот..от Западна Македония, ако и него приватизират ще стане интересно..

39

Анонимен

преди 4 години

До Един българин Защо мълчи за митичният Договор и ролята на ГЕРБ и ПатреОтите ,за признаването на македонски език и народност? За лицемерието на ,,Корифея на Западните Балкани ,, на патриота, Три тераси-Краси ? И *** не посмяхя да признаят език и народност ,а наште дИмУкрати ,първи по.длоги . Анатема !

38

Анонимен

преди 4 години

Забрави за македонците! Аз и собственото си дете, ако ми плюе в ръката когато му подам храна, ще го натиря от къщата.Само да не извъртат историята.

37

Лималима

преди 4 години

България,също като Унгария граничи сама със себе си,така че не е само Македония.

36

японца Маке

преди 4 години

тук и там са фантазьори. Трябва да работите като японците на Родината си.Тогава може би някой да прави респект на българите. Сега защо грижите за македония? Искате повече проблеми ако македония ще връща?

35

анонимен

преди 4 години

Ако от американското посолство му наредят на Бойко да се откажем от българската история, ще се откажем. Ако американците му наредят да се откаже от майка си, и от майка си ще се откаже. Това не ви ли го казаха, когато ставахме членки на НАТО?

34

дърт

преди 4 години

Защо винаги когато се опре до Македонския въпрос всеки говори за Коминтерна и Георги Димитров, но никой и никога не казва за Берлинския и Ньойския договори натрапени ни от нашите западноевропейски "приятели"?

33

Един българин

преди 4 години

Чичо Сам и Дядо Иван - това е "научното ниво" и ученост на агента на ДС и "академик" Георги Марков. Защо мълчи за ролята на БКП и Москва по македонския въпрос е ясно.

32

Анонимен

преди 4 години

македонците обичат и са признателни на българите по-малко от колкото българите на руснаците. Ей кво нещо е съдбата

31

македонски българин

преди 4 години

Македонистите са изпаднали в ужас.Гоце Делчев е българин и властите засега мълчат ,за да получат дата за начало на преговори за ЕС.По медиите им излизат и кършат пръсти разни професори и историчари да словоблудстват и замазват истината.Безброй статии и опити за разводняване,само и само да не се каже в прав текст ,че Гоце Делчев е българин.Вой и пищене и обвинения за недобросъседство и натиск.Това води до заключението,че сме на прав път.А Има още много.

30

Анонимен

преди 4 години

Този убиец Ванче(знънче) Михайлов никой не го искаше,затова живя и умря в изгнание.

29

Само питам

преди 4 години

До АнонименЗа какви фашисти квичиш, бе русоид. Една трета от бюджета на Царство България е отивала за развитието наенфрадтруктупата в Македония. Руската из мет не се спира пред нищо и няма срам да фалшифицира историята.

28

Анонимен

преди 4 години

До Само питамНяма такова нещо, защото фашистите губят Македония в 1944 г. и НАТО бомбят София докато не върне Македония на Сърбия и Гърция.

27

Анонимен

преди 4 години

Ние се борим за автономия, искаме автономна Македония, но с бъдещо присъединяване към БългарияГеорги Димитров също се бори за автономия като надява Югославия ще се разпадне и Гърция да загуби Македония и ще си ги върнем . Сега заради ЕС и НАТО, ГЕРБ и ОП ще предадат цялата история на България и никой не говори за Ньойския диктат и връщане на Тракия и западните покрайнини на България. Всички говорят за история, а не за ограбването и етническото прочистване на бг територии.

26

ДОРЧО

преди 4 години

С.Македония никога няма да признае истината.Всичко е игра до даването на дата за ЕС. Знаят,че преговорите ще се водят 7-10 години и ще се надяват през това време на скандали и натиск от Европа за компромис,който ги задоволява.Това не бива да се допуска по никакъв начин.Явно България ще разчита на даване на дата и съответен натиск върху преговорните глави.Аз мисля,че не трябва да даваме да се отварят преговорни глави докато не изгладим всичко около историята и пренаписване на учебниците им.

25

хаха

преди 4 години

ПО добре не може да се формулира. Ей тва е истината и е хубаво да се каже право в очите , вместо да се заобикаля...И чак след това ще ги признаем като държава ... това е ...

24

Анонимен

преди 4 години

Македонците не знаят що вече искат при положение,че в освободителната война 1877-78 г. след важно сражение на връх Шипка срещу войските на Високата порта нашите опълченци-българи дошли доброволци от всички краища от централно-източна-северо-южна Европа и с помощта на войските на Руската империя къде служели българи по произход обръщат хода на войната по правилата с капитулация на портата и договор с условия от името на Русия,граници на България в които са,при договори преди къде са ги определяли

23

Само питам

преди 4 години

Какъв козяк ти влиза в пространството под ушанката, бе русоид. Единствено русия и русофилите сте най-големите виновници за сегашното положение.

22

Само питам

преди 4 години

А защо този комуноид и русофил Геориг Марков не поразсъждава за предателската и безродна дейност на БКП по отношение на "македонския въпрос" и за решаващата роля на Москва в раждането на македонска нация и език през 1934 година?

21

Анонимен

преди 4 години

Не се занимавайте с 19, това е изкуствен интелект който се представя че има мнение от гъзо.....