11

Анонимен

преди 4 години

Сегашни няма защото именно е тия звезди съсипаха всичко за 100г във родния футбол .

10

Анонимен

преди 4 години

Имаше и политика САЩ ни помогнаха много .А нашите си бяха резил .Помните ли ,че преди мача с Аржентина някой нареди да изгонят отново Марадона ???Е така станахме 4 ти .И с много търкаляне за дузпа и прексвободни .

9

Хейтър

преди 4 години

Ще го помним винаги, за малка държава като нас това е равносилно на световна титла. А за анонимника под мен - ти си роден след 2000 година, предполагам? :D Сега ни очакват поне още 200 години до следващия голям триумф :)

8

Анонимен

преди 4 години

колко сте жалки само, някакви анонимни клавиатурни воини, пишат поредния си безсмислен коментар пълен с хейт, просто защото това е модерно да мразим всичко постигнато в онова време и въобще да мразим. Защо поне един ден не спрете с тази омраза? Никой не помнел четвъртите, хубаво но за какво ти е да помниш другите? Помни че твоя народ е станал четвърти и се радвай на това защото е успех и едва ли някога ще се повтори. Мразите онова, мразите сегашното- как може да ви се угоди на вас бе хейтъри.

7

Анонимен

преди 4 години

Кой помни некви си на 4то място, писна ми да слушам 20 години за тва измислено световно, някой спомня ли си кой е завършвал 4ти!!! на другите световни?!?!

6

Умерен цесекар

преди 4 години

Пената е велик това го знае всеки цесекар.

5

шматка

преди 4 години

До 2Чак пък велик.Имаше щастието да е треньор на отбор с 60% "чужденци"играещи в класни западни отбори.Когато тестото е хубаво не се иска да си кой знае какъв хлебар

4

Анонимен

преди 4 години

Мачкай, Гришо!

3

Анонимен

преди 4 години

Кво му е великото на тоя *** бе *** .4 те в света завършиха с отрицателна голова разлика ,факт .Представянето им беше от резил до късмет и дузпи и пак резил .Загубиха три от мачовете си .Един хикс и три измислени победи.

2

Анонимен

преди 4 години

Единственото интересно нещо в българския "футбол" е Пената!

1

eve1

преди 4 години

Велик!