31

ХХ

преди 4 години

До 334 - Може би е полезно да знаеш,че Д.Пенев е и един от най изявените български футболисти.Друго не знам дали разбира,но тази игра му е ясна,както на малко хора в България.От тези които му редяха отбора,кой го задмина като треньор?

30

ШибиРиби

преди 4 години

Треньор е Луис ван гаал. Шутове на големи звезди навреме за да подреди отбор и да намери млади играчи. Пената не ги е търсил нито играчите са го намерили. Оказаха се случайно заедно и в момента в който остаряха нямаше кой да поеме щафетата. Какъв треньор какви лъвове. *** с късмет

29

Горан

преди 4 години

А, за Трифон Иванов, не искам да слушам лоши работи! Туньо е комай единствен от българските национали за които наредиха песен! И, то не наши... А, и за Божинов наредиха, ама подигравателна... Един от най-сърцатите защитници във футбола въобще! Английските медии го нарекоха "човекът вълк", но не с цел да му се подиграят, а да го почетат!

28

Горан

преди 4 години

Чичо Митко от Мировяне, може и да изглежда като не особено надарен на втория етаж човек, но никой не може да му оспори, това че беше начело на националния отбор през 1994-та... Дали Стоичков и другите сами са си редили състава, не е важно, а е важно, че той ги е оставял да играят както си искат, и могат. А, че е колоритен образ, също е безспорно!

27

334

преди 4 години

Само у нас може да се случи подобно нещо - един малограмотен, а и *** човек да бъде обявяван за "легенда", за "стратег", за "най-успелия треньор". Много добре си спомням как Стоичков и компания сами си редиха състава, а тъпият мировянин шъткаше насам-натам, неразбрал къде се намира и какво го очаква. А като футболист беше наистина много добър, брилянтен защитник.

26

Топгънър!!!

преди 4 години

За всеки,който що-годе вдява спортно-технически от футбол,бре!Въпросния "мировянски стратег" и така също треньор #1 на България по всички спортове и за всички времена(???!!!) е видимо сслабоумен,бре!Очеизвадно и слухоизвадно е!!!Каквато и държавата такъв и треньор#1,бре!пп-Познавам лично Хр.Данов-във всяко интервю в медиите твърди,че е платил чрез адв.Хр.Йосифов по 200 000 DM на Жинола и още двама за мача на 17.11.1993 г.Той беше Президент на БФС,а не чистач или бодигард например!!!Ха ха ха!!!

25

пецата

преди 4 години

4то място беше подарък от американците защото държавата беше продадена за 5лева , същото получи русия - концерт на всички Топ рок банди на 80те , сърбите не си продадоха държавата и им направиха война

24

Непобедима карта

преди 4 години

Акъл море , глава кофа....

23

Анонимен

преди 4 години

ох, може ли като го цитирате, да не редактиратемного ще се учудя ако е казал точно това, което е в кавичките

22

Горд

преди 4 години

За всички хейтъри да припомня, че до това световно нямахме дори победа. След него победихме отново Германия с 3:2 на Васил Левски и се класирахме за 1-ви път на европейско първенство, където взехме 4т. и отпаднахме по голова разлика. Толкова за късмета и некадърността на Пената!

21

ШибиРиби

преди 4 години

Посрещане... той не разбра че станаха четвърти, кад да разбере че го чакат. Цъpвyл с късмет

20

dmx

преди 4 години

Пената е най-великия футболен треньор на България за всички времена. Постиженията му са несравними, а личният му стил е великолепен, над суетата и дреболиите.

19

Той

преди 4 години

А някой сеща ли се ,че същата 1994 г България става 4-та и в "най престижния и комерсиален турнир на планетата -Световната лига.Нооо за съжаление -волейбол.И затова не го помните.

18

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко дни гледах головете на Костадинов, пак и пак настръхвам. Нека тези с *****ти с нагласената победа обяснат как се вкарва нагласен гол с такъв шут в 90-та мин.

17

Анонимен

преди 4 години

Уникален, малоу..мник!

16

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че четвъртото място на българския национален отбор на Световното футболно първенство през 1994 г. и последвалото го избиране на Хр. Стоичков за носител на Златната топка уязвиха дълбоко враговете на българския народ. Неслучайно, на следващите световни първенства вече действа нов регламент - бронзови медали получават само футболистите на отбора заел третото място в крайното класиране. Неслучайно, още от 1995 г. стана възможно Златната топка да се печели от футболисти - неевропейци.

15

Анонимен

преди 4 години

България има 7 участия на световно, а Турция - само 2. Затова и турските *** са оспамили статията. Жалки сте.

14

Шопо

преди 4 години

До 1994 година у Бг немаше футбол !!! Комунистите го забраняваха ! Добре че демократът Димитър Пенев показа на света новият демократичен отбор на СДС ,селекциониран лично от тогавашният президент на Бг Ж.Ж. и светът беше удивен от бързите промени в българския футбол !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали знаете, но в Бразилия всяка година се провежда турнир" Трифон Иванов" . Играят селски отбори, но си го провеждат и си правят купона ежегодно. И при всичките бивши и настоящи бразилски звезди са предпочели Туньо за патрон на турнира.

12

PK

преди 4 години

И аз да отговарям обаче на различки тийнедъри с бръснати нозе и ръце като на комикс герой . Господин Номер 3 от коментарите . Във връзка със статистиката , която водиш , нека да добавя и аз нещо . Тези момчета от Онова време победиха бъдещия световен шампион на сред Париж , с хиляди проблеми преди мача , загубиха от Нигерия - супер силен отбор тогава , взеха първа победа на световно първенство , биха финалистите на последния Мондиал - Аржентина и Германия , и въпреки съдята биха МЕХICO....