16

Наблюдател

преди 4 години

Ще стане човек от тоз имам.

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

И , Имам-оглу - човека си е сложил фамилия - син на Имами :))) Коментара е излишен :)))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА

14

Василев

преди 4 години

Знаете ли какво значи българска работа!!!???Премиер,президент и бивш президент, да се тупат в гърдите , кой има по-голяма заслуга, за това че щял да идва концерна Фолксваген в България, и накрая всички станаха за смях и немците избраха Турция, нищо че сме в ЕС!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Стю Алекзандър!ЦРУ!!!

13

Василев

преди 4 години

Вие сте мързеливи селяни прости, а турците работят наравно с германците!!!В Турция има закони и държавната администрация не е шуро-баджанашка и селско-просташка, която да краде от народа и да си прави къщички за гости!!!Агент Питър Фланиган!ЦРУ!!!

12

Еххх

преди 4 години

Добре, че майка България е дала българина Ататюрк на Турция, че и до ден днешен да го взимат за пример.

11

кой кой е

преди 4 години

Турците са истинска демокрация,а не като България с някакви ченгета с любима дейност купуване на избори ,мимикрията и кражбите!Теоретично България се води като най-тежката диктатура в момента с Премиер полицай и Президент военен!Просто няма друга такава държава!

10

Хм

преди 4 години

До Гледна точкаТая работа с богатите съседи я забрави!Това не е Европа,а Азия,където богат и силен съсед е по-скоро заплаха.Все едно да си беден в кв.Симеоново(Драгалевци и пр.) и живееш между двама богаташи.Кое е по-вероятно-да забогатееш или да ти вземат имота с някой номер?С Турция е същото-демократична или не,винаги е заплаха за БГ,в политиката към нас няма разлика.

9

Василев

преди 4 години

Турция е държава, селяни прости!В Турция няма да чуете държавната администрация и разбойниците да си правят палати къщички за гости!!!Агент Арън Бобкинс!ЦРУ!!!

8

Анализ

преди 4 години

Обединените сили на България и САЩ могат да размажат Турция! Заедно, като братя, военно-въздушните и военно-морските формирования на двете съюзни държави бяха в състояние да пречупят гръбнака на турската армия и да превземат Одрин и Странджа.Сега, с този избор, ретроградните турски сили целят да вклинят клин в съюзните българо-американски отношения и така да спасят собствените си кожи!

7

Ха-ха

преди 4 години

До СтратегТурският национализъм не е като българския...Тамошните националисти никога няма да се хванат с национален предател като Борисов,който се заиграва с етническа партия!

6

Гледна точка

преди 4 години

Това е добре за Турция.Следователно е зле за България.____________НАПРОТИВ!! Когато си заобиколен от богати съседи, най-вероятно е и ти да станеш богат!

5

Анонимен

преди 4 години

Надявам се Имамоглу да бъде новия Ататюрк. Иначе с османската ислямска доктрина няма да я докарат доникъде. Май вече всички в Турция го усещат. Ако още веднъж направят избори, реилтатът ще е още по-драстичен...

4

К6

преди 4 години

Европа има нужда от този трудолюбив народ ,дано времето на диктатора е свършило

3

Анонимен

преди 4 години

Дай Боже, наистина да е новият Ататюрк!

2

Скептик

преди 4 години

Това е добре за Турция.Следователно е зле за България.Силна, модерна, икономически развита Ататюркова Турция е опасност за България. Слаба, изолирана, фалираща Ердоганова Турция щеше да е добре за България.

1

Анонимен

преди 4 години

Исляма е проблем на целия свят .Исляма не просто религия ,а религия на злото .Злото заплашва с ТСВ.Русия предаде християнския свят и стои зад ислямски Иран и въоръжава ислямиста Ердоган .