36

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Какво се случи в Истанбул ???Турчина победи Кюрдина :))))Това се случи :)))От кръвта вода не става

35

Имама!

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЩо се смееш на религията си?

34

Анонимен

преди 4 години

Цариград и Одрин отново ще са български!

33

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

И , оставете покойниците като Ататюрк - от преди 100 години намира - в нашата религия е грехота :)))А и звучи прекалено Смешно и Идиотско :)))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

32

Срамота

преди 4 години

Дават хубав турски сериал, а вие за Ердоган пишете.

31

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ататюрк е човек - умрял преди 100 години :)))Уважава ме го , почитаме го - като покойник - от преди 100 години:)))Знаем какво искате и очаквате :)))Но , Турците живеят в 2019 година,а вие живеете и мечтаете за 80-те години на миналия век - ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ :)))Искаме да сме приятели - ЕЛАТЕ В 2019 - Оставете Ататюрк - от преди 100 години намира - Лека му пръст :)))Писах и по долу - Първият и Единствен посетил Имамоглу е - Посланника на Китай - човека живее в 2019 :)))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

30

Василев

преди 4 години

Тези избори си бяха един цирк, за да покажат в Турция има демокрация и се спазва закона, и така да олабят малко хватката около Турската Империя, която е в изолация от Запада!!!А вие олабвате ли рано сутрин дебелото черво, когато преядете вечер, селяни прости!!!Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!

29

Думи на Ататюрк

преди 4 години

Който е против България, той е против Турция.

28

Анонимен

преди 4 години

Едро е пътник.Време е млади и образовани хора да управляват.

27

Карадениз

преди 4 години

Напредъка на Турция се дължи на идеите и насоките на Ататюрк. Голяма грешка е връщането към неоосманизма и имперските мечти. Просперитет, икономика, силна средна класа и светско управление. Това е истината!

26

Предложение

преди 4 години

Сега Ердоган ако е хитър може много яко да прецака истанбулци. Просто трябва да ги остави сами да се развиват икономически. Така постепенно Истанбул ще стане много по-богат от останалата част на Турция. Като се увеличи икономическата пропаст, нещата неизбежно ще отидат към отделяне на Истанбул от Турция. Истанбулците ще останат без майка-родина и без знаме. И чак тогава ще осъзнаят каква глупост са сътворили и ще отидат на колене да се молят на Ердоган да ги приеме обратно!

25

Василев

преди 4 години

Става въпрос за икономика, а турската икономика може би отстъпва на две,три държави в ЕС!!!Направете си сметката за какво става на въпрос!!!За това тезата за диктатура и неосманистка държава, която не може да се присъедини към ЕС е добре и за България , добре е и за ЕС!!!Турската икономика има много силни позиции и в арабските мюсюлмански страни !!!Селяни прости, усещате ли се, колко сте прости и изостанали!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

24

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Турция вече е много различна Турция,и Волен Сидеров да стане президент на Турция - ще има такава Власт, че ще стане мюсюлманин и ще тегли майн.... на Русия и на САЩ и на ЕС и на Китай :)))Когато усетиш Властта и Силата - Когато се почувстваш като Бог - Не виждаш смисъл да цепиш басма и да се кланяш на Някого - ЕС, САЩ, Русия, Китай :)))Това не успявате да го разберете :))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААА

23

Факт

преди 4 години

Кюрдите са над 10% от населението на Истамбул и "обичат" горещо Ердоган.Вижте сега разликата.Други въпроси?Впрочем нищо не се каза за общинския съвет,който е не по-малко важен от кмета.

22

Анонимен

преди 4 години

И сега какво?И през този век Русия не успя да превземе Проливите.

21

Анонимен

преди 4 години

Много бързо Ердоган ще го превъзпита този Имамоглу! И от проект на Ататюрк ще се превърне в проект на Ердоган! Ако ли не, ще му спретне един кюрдски атентат

20

Гледна точка

преди 4 години

Радвайте се Турция да се управлява от Ердоган, да__________И на какво да се радваме на Ердоган, който си прави предизборен PR, за сметка на Германия, нас и Македония и още който му падне!?

19

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

След първите избори, Имамоглу - 20 дена беша Кмет на Истанбул, Първият и Единствен който го посети още на 2-рия ден БЕШЕ - ПОСЛАННИКА НА КИТАЙ :))))Мисля, че много сте заблудени, и сте много далеч от истината, използваха ви да ви вземат гласовете - мисля , че скоро ще видите другата страна на Медала :))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

18

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Този Имам- оглу - може би ще е следващия президент :)))Но, ще ви разочарова- по всичко личи ,че е по голям националист от Ердоган :)))Турците - не са глупави - не гласуват Безразборно :)))

17

Анонимен

преди 4 години

Тук стана страшно посредствено. Някакви, дето още вярват, е ги е донесъл Щъркела, трият безразборно.... без да мислят. Не знам за какви пари правят тия дивотии, ама дано се оправят, че ако си признаят някъде какво правят, ще им се смеят и ония с червените дупета от зоопарка (Нямам предвид на Позитано 20, разбира се)