24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Абе не знам кой е фалиралЯсно ни е, че не знаеш.Няма нужда да го споменаваш постоянно.

23

Анонимен

преди 4 години

Що бе?Те и без това нищо не произвеждат.Няма какво толкова да работят.

22

Анонимен

преди 4 години

ТОВА ГО ПРАВЯТ "ПРЕГРЕЛИТЕ" ИКОНОМИКИ- РУСИЯ Е СТИГНАЛА ЛИМИТА НА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ, ЗНАЧИ ИМАТ СВРЪХ ПРОЗВОДСТВО.

21

Анонимен

преди 4 години

АЗ ИСКАМ ДА СЕ РАБОТИ ПО 3 ДНИЗАПЛАТАТА ОСТАВА СЪЩАТА

20

Я па я..!

преди 4 години

А кой ще прави бомбите ?

19

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 17 Маркс и Енгелс са били мързеливци без нито един работен ден. Измислили и обществен строй за мързеливите и некадърните , ама били изчислили.Хвърлили го в пространството и Ленин налапва голата кука.По нататък знаете...Икономическа диверсия.

18

Питам

преди 4 години

Че кога руснаците са били наред ?

17

паднаха в канала

преди 4 години

Очевидно не могат да осигурят работа на работниците си.От една страна искат да увеличат пенсионната възраст за да намалят бремето на пенсионерите, което реално не е много защото продължителността на живота там е ниска. В същото време нямат какво да дадат на хората да работят. Както навремето при Тодор Живков партийния секретар "неусетно" повдигаше въпроса за футбола и айде-е-е.

16

Анонимен

преди 4 години

Като им знам хала, те трябва да минат на 8дневна работна седмица, че да влезнат в крак.4 дена! Симпатяги!

15

Анонимен

преди 4 години

ако тук го предложат съм твърдо за,то се е видяло,че с работа пари не се правят,поне малко живот да видим,то човек време за себе си няма,само за шефа живее,голямо слугуване е на 6 дневна седмица

14

Анонимен

преди 4 години

От историята на социализма и борбата на пролетариата в последствие работническата класа с организирането на работническите синдикати срещу буржоазията представител на капитала от нови капиталисти при наличието на стари такива кат аристократи и феодали Маркс обосновал,а Енгелс изчислил,че нормалното работно време трябва да се намали от 16ч. на 8ч. в ден за 6 дневна работна седмица при това 1ч. от работното време е за социално осигуряване приведено към държавата-отговорник и било добавена стойност

13

Анонимен

преди 4 години

За да стигнат и подминат американците трябва правителството на Медведев да вдигне работната седмица на руснаците от 5 на 6 или 7 дни.

12

Анонимен

преди 4 години

Значи когато попитат швейцарците да взимат ли големи заплати и те кажат не то те са европейци цивилизована работа когато попитат руснаците за нещо подобно като в случая и те кажат не то плюене яко хмммм мисля че злобата заслепява това не е нормално

11

Анонимен

преди 4 години

Как се сещат братята накъде води това? При 5-дневка така са я втасали,особено в провинциите, че разбираемо не щат и да чуят за само 4 работни!

10

Анонимен

преди 4 години

пияници

9

привет от Германия

преди 4 години

Та значи в русия имало технологичен прогрес и затова щели да намалят работните дни ?!Вижте им " технологичния прогрес " как пожарни камиони снабдяват къщите на военни с вода за миене , нямат канализации , вижте им сградите и уредите в сградите и ще се досетите какъв им е технологичния прогрес !Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика русия ?!

8

Ss

преди 4 години

Платените драскачи да се замислят при нас кога? Вече съм сигурен, че сме страна от 3тия свят !

7

привет от Германия

преди 4 години

Според министър-председателя в скоро време техническият прогрес ще доведе до съкращаване на работния процес.............................Там и технически прогрес ли имат ?! По-скоро причината е друга , руските стоки освен нефта не се търсят и не се пласират много на международния пазар , затова решават да съкратят работните дни ! Иначе при работеща икономия и добър пласмент на стоките от какъв зор ще съкращават работни дни и ще губят пари ?! Положението в русия е повече от плачевно !

6

Анонимен

преди 4 години

До ВиготураМда, и после се чудиш за 20% ли взимаш заплата или дори и за по малко

5

Сата Н.

преди 4 години

Закъсали са го сериозно с тяхното импортозамещение. Това е от невъзможност да осигурят трудова заетост. А после изгладнелите крепостници ще ги наемат в армията и ще ги пуснат срещу нас, да ги изтребваме.