7

Принц Нане Новихан

преди 4 години

А на мен така ми се е прияло вкусна шкембе чорба с много чесън и люти чушки и телешка глава в шкембе на фурна...

6

кака Кармен

преди 4 години

Яжте си вие чуждите буламачи,аз си ям хубавите чушки пълнени,вкусната мусака,пресни кебапчета със шопска салата,пиленце с ориз и др.БГ вкусотии...

5

Анонимен

преди 4 години

И за какво точно са аспержите в тази рецепта? За да осмърдим дивана ли?

4

Анонимен

преди 4 години

От последната и единствена рецепта, която жена ми приготви от вашия сайт, от 3agнuka ми излизаха мълнии в продължение на 24 часа, а зловонието надминаваше това на овдовял изплашен скункс.

3

Анонимен

преди 4 години

Киш не е пирожка. По-скоро е суфле.

2

Анонимен

преди 4 години

На село му викаме киш. Киша е изчанченя френски вариант на пирожката (хубавата пирожка, не оная мизерия, дето я пробутваха по сладкарниците за 80 стотини).

1

Анонимен

преди 4 години

Форма за касерола??!!!Не се научихте, че касерола е тиган!!!