34

Анонимен

преди 4 години

Тва е като да си вземе проституткa от околовръстното за 20 лева, която ти дава коктейл с 5 венерически заболявания или да си поръчаш елитен ескорт за 300 лева+ за 30 минути

33

Глезотии

преди 4 години

Има Кариби, Бали, Мали, по 250 евро на вечер, там ще им хареса

32

Глезотии

преди 4 години

Е ся за 25 кинта и покрив над главата ли искат?

31

Анонимен

преди 4 години

Яжте малини 4 лева за 100 грама, кво се оплаквате

30

Анонимен

преди 4 години

Клюки на Ангелкова. Защо е чакала 4г без проверка. Защо Местната власт спи. И тази къща не е като ония с милионите, който не приемат.

29

Анонимен

преди 4 години

Абе вийй на Свети Влас за 25 лв. кво очаквате бе?!?!? Луксозни стаи, а за обяд френско пиле по бретонски върхуОчакваме още "френското пиле" да пее Марсилезата.

28

Надлъгването

преди 4 години

Атанас Буров за *** Балкански:"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."А случаят е едно надлъгване на ***. Едните искат да минат тънко, другите да вземат някакви пари за тотална дупка. Трагедията България.

27

Анонимен

преди 4 години

При управлението на президент румен радев е така, гласувахте за него, сега защо ревете? Сега рапонът ще наложи вето, което ще падне, после ще направи две коремни и хоп - взема си пет цифрената заплата!

26

ай сиктир

преди 4 години

Много удобна дъвка наведените медии ще я разтягат с безброй статии и ще изместват проблема. Нищо против след като са в нарушение глоба, но не само на тях, а и на чиновниците които са спали до сега. Между другото що става с онези къщи за тъщи или там бият през ръцете и за това си траете.

25

АнонимеН

преди 4 години

ПРОБЛЕМА НЕ Е В ЦЕНАТА А ВЪВ ПРОВЕРКАТА!!!ПЪРВО СЕ ИЗБИРА МЯСТОТО КЪДЕТО ИСКАТЕ ДА ОТИДЕТЕ!!И ПОСЛЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ОФЕРТИТЕ ВЪВ ГЛАВНИТЕ САЙТОВЕ КАТО БООКИНГ И АМОМА!------------------ТЕЗИ НИЩО НЕ СА ПРОВЕРИЛИ

24

Анонимен

преди 4 години

По-дъбре ден в Гърцшя или Турция, вместо седмица на бетонната площадка

23

Анонимен

преди 4 години

От видяното през годините ми е станало ясно , че колкото по очевидна е някоя далавера е по-лесно да я поддържаш с години. И за това е виновна многото бюрокрация и нулевата връзка помежду й. Отивам да питам нещо в кметството те незная, нямат си на представа къде да ида и така си обикалям от община в данъчно в деловодство, районен кмет и още и още , ако бях пазарил една фирма да вкарат багера и за една седмица да го направят - никой нямаше да разбере.

22

Елемаг

преди 4 години

Извинявайте,ама това е нелепо.реално като нямат лиценз от 2015 тези хора са можели да отровят децата.За това собственика до живот ,управителя 20 години.Конфискация на всичко и на сумите по сметките ,включително и лични?Как избирате да е?

21

АнонимеН

преди 4 години

А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО СА ЕВТИНИ ХОСТЕЛИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ СЕГА ЩЕ ПОГЛЕДНА В САЙТА НА БООКИНГ-----------ЕЙ ГО НА ЛУКСОЗНИ ХОСТЕЛИ В СКЪПИЯ САЙТ БООКИНГ КАТО : 415 ХОСТЕЛПО 12 ЛЕВА НА НОЩ БЕЗ ЗАКУСКА ИМА РАЗЛИЧНИ СТАИ С ПО 6 ИЛИ 4 ЛЕГЛА ИМА И С ПО 2 ЛЕГЛА!НЯКОЙ ИЗОБЩО НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА

20

Анонимен

преди 4 години

Не ми изглежда чак толкова зле... пък и какво са 25лв?

19

нирмално

преди 4 години

25 лева предполагат мизерия.

18

Анонимен

преди 4 години

До МиткоКакво ще кажеш за апартамент лукс за 4ма на морето срещу 52 евро на вечер. Пак се връзва по 25лв. Това много ли е и какви са очакванията? Чистота, тишина, комфорт...

17

въх

преди 4 години

Каква къща за гости, това си е направо къща на ужасите!!! Горките дечица, кой знае какво им се е случило през нощта...

16

Родител

преди 4 години

Не виждам къде е проблема.Предполага се, че след като е училищна екскурзия са проверили и видели какво наемат за 25 лева на вечер.Стотици ученически бази за почивка на море и планина бяха приватизирани или разрушени.В училището на детето ми постоянно пускат оферти за екскурзии в 4 и 5 * хотели, но цените са високи и освен това освен децата има и външни гости, така че до като не се напънат поне малко и да организират почивката да са само деца не го пускам на екскурзия.

15

Анонимен

преди 4 години

До ДА БеНе е до това, дали са много пари, а дали са псразени едни минимални условия...