30

До 21

преди 4 години

А ти чел ли си хипократовата клетва ? Я вземи я прочети най-сетне вместо да ръсиш глупости. Цените са високи за българи и съвсем нормални за чужденците. Тия хора си имат застраховки и ще им се възстановят парите.. Който пък няма нямаВ техните държави никой не ругае докторите, но е трудно да избиеш комунизма от главата на *** който за изчукване на един калник би платил няколкостотин лева, но за счупен крак 100? му се струват обир. Ей затова ще сте в блатото и мизерното си съществуване.

29

!?

преди 4 години

Че то жива промоция, Един познат като си счупи левия крак и му "стъпа" към 300-350лв- здравноосигурен и в провинциален град (скенер, бинтове , доктор, после още един път, защото докторът беше с две леви) Направо рева момчето, в прекия и преносния смисъл.

28

крайната цел

преди 4 години

До Слънчака през соцаКолко флиртове, разводи,любов,бракове - ако можеше морето да разказва...........

27

ДртПрч

преди 4 години

Цените за съобразени с тези в страните напроизход на туристите. И вие да отидете в Германия, и вас ще ви таксуват толкова.Пък и всички туристи си имат застраховки и после застрахователят им връща парите. Не се бойте!Здравният румсървис не е евтин. Сори!

26

през пръсти медицина

преди 4 години

До Слънчака през соцаБолшинствато персонал лекари и зъболекари бяха приходящи курортисти от София!Стояха по един месец и си заминаваха!Комплекса е сборище на самотни майки и разведени с привелегии за постоянна работа.За незаконните им деца си имаше детски градини. Осигуряваха настаняване и столове

25

Анонимен

преди 4 години

hahaha....chukat valuta ot mramornata kariera za subsidii na bg partii i bg partizani, za pes v europeskia souz....hahaha...

24

Слънчака през соца

преди 4 години

В поликлинеката се водеше борба коя мед.сестра да посети в хотела пациент-за бакшиш!Специално за чужденците си имаше определени тарифи.

23

Анонимен

преди 4 години

Ниски са цените. Дошли най-пропадналите немци и англичани на евтинията, а трябвало и да плащат за здраве. Ами да плащат, даже повече трябва да плащат. Евтиното винаги излиза по-скъпо. Българите сме на почивка някъде другаде, обикновено в Европа или Турция, но и по целия свят.

22

Анонимен

преди 4 години

Гнусно е да се налага докторът да се докосва до мръсните, ти мазни и смърдящи телеса. Този вреден труд трябва да му се компенсира.*** гледащият Господ да те лекува.

21

келнер

преди 4 години

До равнопраткаТози, който през лятото на морето не краде - зимата няма какво да яде!

20

Анонимен

преди 4 години

ИМА ЗАКОН В КОЙ Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ЦЕНИТЕ СЕ ОБЯВЯВАТ САМО В БЪЛГАРСКИ ЛЕВ!

19

напомняне

преди 4 години

Много гнусно - далавераджии доктори спекулират безсрамно със здравето на хората. Срам за професията, срам заради Хипократовата клетва. И понеже няма да получат НИКАКВО наказание от никой, просто им напомням, че Господ гледа...

18

Анонимен

преди 4 години

Държава в държавата.... Това са българските приватизирани курорти. Там не важат законите и правилата за държавата. Могат да си продават лекарства хора без завършена фармация на десеторни цени, проститутките, джебчиите и чейнчаджиите да си работят необезпокоявано. После къде са туристите

17

Анонимен

преди 4 години

nakratko: :-)...turizmat v rbg e opasen za vasheto zdrave! :-)...oste po kratko: opasno za jivota!

16

Анонимен

преди 4 години

5месеца назад приятел ползваше медицински услуги в ски курорт в Австрия. За ден престой и изследвания му взеха 4000+евро. Слава Богу нищо сериозно му нямаше. Та докторите са едни и същи по цял Свят - паднеш ли им - скубят здраво.

15

Анонимен

преди 4 години

Добре де, нашите европейски здравни карти които се издават в банка ДСК като отидем из ЕС вършат много добра работа, няма проблеми. Поне в Испания е така. У нас защо не се спазват тези неща, ами излиза, че у нас всеки си прави каквото си иска. Какво тук значат някакви си споразумения с Европейския съюз. За туристи извън ЕС, ок, разбираремо.

14

Кондьо

преди 4 години

Няма проблем да се плащат такива цени. Почти всички туристи са със застаховка и всичко им се връща, НО ..... ако фактурите и другите документи бяха поне на английски

13

Реалист

преди 4 години

Да му мислят чужденците. Нормалните българи от доста години отиваме на почивка някъде другаде извън България.

12

Анонимен

преди 4 години

За една аптека на Зл пясъци знам със сигурност, че работи мъж, който няма НИКАКВО медицинско образование!!! Продава си лекарства човека и хич не му пука, че някои хора учат за това фармация с години. Трябва да обърка на някой лекарството и да умре ли, че да се обърне внимание на това. Къде са органите, които трябва да проверяват кой има образование и кой няма по аптеките по курортите?!

11

БГ

преди 4 години

В СЪСЕДНИ НАМ ДЪРЖАВИ МЕДИЦИНСКИТЕ УСЛУГИ СЪЩО НЕ СА БЕЗПЛАТНИ,АКО И ДА СИ С ЕС ЗДРАВНА КАРТА. НЯМАШ ЛИ ЗАСТРАХОВКА ПЛАЩАШ ОТ ДЖОБА,ТЪЙ ЧЕ НАШИТЕ НЕ ПАДАТ ПО- ДОЛУ