93

Жалко за Цвю и запис

преди 4 години

Ако Цвъютанеф бе разкарал Бойко, така както Корнелия би шута на оня дето ем оди по голяма нужа когато гейбераства.Цвю зе много да се дуе че дъщерите му са по-дъщерни от дъщерите на Тиквоидната плазма и отрицателният му заряд зе да се позивентизира като малко преди нулата да щракне на плюс, баце му изплюска гювеча.Иначе как се бе Цвю залетял да пусне 4-5 ап-та, един асансьор, две работни места в МВФ и купоните за молитвенните закуски от А, Албания до Я, Япония, Ойде у БСП та се невиде СеРеСе

92

закривай

преди 4 години

Нинова е паталогичен случай който се нуждае от медицински грижи.Тя ще го увърта, докато може. Тя е основно проблем на социалистическата партия защото ги прави смешни пред очите на обществото.За да не стане проблем на България, трабва журналистите да огласяват всяко нейно действие за да не възникне и капка съмнение че е способна да управлява.В противен случая ни чака Жан Виденов 2

91

глупости

преди 4 години

Татар на Монголски означава "чужденец". Така Чингиз Хан нарича българите. Така ги наричат и сега в Русия.

90

БСП-ДС-СДС

преди 4 години

До Бкп, герб!Вечна дружТова са новите капиталисти и агентурата на БКП в 200 малки партии-децентрализирано

89

Дружба за векове

преди 4 години

До Бкп, герб!Вечна друж5 века братска дружба и съвместен живот с турчетата. С Русия само вражда!- турчин не е убивал и клал българин.- клали са го евреи приели исляма и татари- с черкезите високата порта е воювала- българи и турци 1912г създават Гюмьорджинска република за отбрана срещу Гърция- повечето българи са изклани от помаци,еврейски мюсолмани,татари,черкези,сърби,македонци,румънци....Русия е искала да създаде остта Букурещ-Белград-Атина за достъп до Цариград!

88

ВАШ

преди 4 години

Малко умни.цици герберотъпчета !Защо не приехте 1 лв вместо 13,23 ???Защо не лишихте другите комунисти от заплати заради отсъствието от парламента ???Защо Собственика на ГЕРБ вчера се изходи ,, стига с тия субсидии " ???Толкова сте жалки !!!

87

Агент Гибс

преди 4 години

ГЕРБ -ГРОБ са символ и люпилнята на корупцията - първи в Европа , а може би и по света !!!

86

Милата Нинова

преди 4 години

Милата тетка Нинова, да е жива и здрава да продължава да води БСП към по-нататъшни загуби, в полза на цялото българско общество !

85

Анонимен

преди 4 години

БСП и ГЕРБ трябва да се обединят около идеите в полза на обществото и българското,а не да се карат помежду си и вътре в партиите си!

84

Боби

преди 4 години

Няколко причини да ненавиждам БКП-БСП. 1925 г.атентата в св.неделя-няколко стотин убити.По нареждане на коминтерна България трябва да се раздроби на 3 части след 9 септ.Димитров и Коларов изпълняват директивата но само с Македония.След преврата на 9 септ. 30000 интелектуалци и др. избити,9 години въвеждане на купонна система .П-реди 56 г. Живков иска да станем част от ССР-предателство,1985-89г.фалит на нрб.90те години фалит на 16 банки и тотално ограбване на народа.БСП става милионерска партия.

83

Анонимен

преди 4 години

(***) - co p o c o идиизбора наистина е труден:От една страна Бойко,ОП и ВОЛЯ(тръмписти),а от другата БСП,ДСБ(***) и малките социалистически или комунистически партии.

82

Анонимен

преди 4 години

избора наистина е труден:От една страна Бойко,ОП и ВОЛЯ(тръмписти),а от другата БСП,ДСБ(***) и малките социалистически или комунистически партии.

81

Анонимен

преди 4 години

БСП е любимата партия на пенсионерите и голяма част от народа,така че няма как да я премахнете.

80

Анонимен

преди 4 години

До хихихихиДо Нищо не е приключилоМда...разбрах те! Чакай сляпо да прогледне с Раданчо...ахаххаха...А сега не участват ли във властта с герберите?Мисля,че участват.Дали ще е с ГЕРБ или с БСП,каква е разликата?По-добре даже БСП и ГЕРБ да се помирят и управяват заедно,но не знам как може да стане.

79

Анонимен

преди 4 години

Гербавите са обречени. Те са КРАДЦИ и далавераджии. Лошо е, че народът се изнесе и няма кой да гласува . Прокудиха свестните друдолюбиви хора.

78

хихихихи

преди 4 години

До Нищо не е приключилоМда...разбрах те! Чакай сляпо да прогледне с Раданчо...ахаххаха

77

Заклинания

преди 4 години

До пророк Боби: Не се прави на пророк, Боби. И преди 20 години имаше подобни "пророци".

76

Боби

преди 4 години

На местните избори разлика от 10% на парламентарните 15% и т. н ,докато накрая ще правим помен на червения дракон и след 20 години ще го забравим. АМИН .

75

За коалициите

преди 4 години

Имах предвид коалициите с ДПС. С ГЕРБ няма да има.

74

За коалициите

преди 4 години

До антикомуняга: БСП плати много скъпо за коалициите си с ГЕРБ и за целувката Станишев-Местан на Орлов мост. Силно се надявам, че са си взели поука, поне досега Корнелия Нинова показва, че е така. ДПС могат да провалят всяко правителство. И Бойко това го знае, но скритата коалиция ГЕРБ-ДПС няма как да не се види. И за бюджета, и за позорната Истанбулска конвенция, и сега за субсидиите и за какво ли още не. А Станишев дано си седи в Брюксел, хахал да им е.