13

КараКанчева

преди 4 години

Другарю Борисов комунисте мой , мазнина дибела !Каквото и да започнеш е ПРОВАЛ ! ПОЗОР СИ ЗА БЪЛГАРИЯ !

12

Анонимен

преди 4 години

Корни ФАЛШИВАТА ОСТАВКА не си е взела никакви поукиКолега, поуките са за умните, интелигентените и самокритичните. Явно тея нравствени ценности и липсват!

11

Анонимен

преди 4 години

Абе нейна си работа, то това е от рублите и заказите!

10

Анонимен

преди 4 години

Корни ФАЛШИВАТА ОСТАВКА не си е взела никакви поуки

9

Анонимен

преди 4 години

Защо и трябваше да се конфронтира с ГЕРБ?Като можеше последователно и спокойно да защити гледната си точка!?

8

Анонимен

преди 4 години

"Явно колкото и загуби да понесе БСП, нейният лидер няма да промени начина си на поведение и на мислене.Гледна точка,Докато риторика на омраза се сипе от лидера на най - голямата опозиционна партия не спре, БСП-то ще" ерозират" постоянно. Явно *** не може да се промени...,трябва някой друг да поведе и вразуми столетнцата.

7

Анонимен

преди 4 години

Добре е че истеричката остана на поста си ЗА ГЕРБ ще бъде много по лесно да спечели и местните избори наесен

6

Анонимен

преди 4 години

"Нашата работа е да пазим държавата от вас, защото в момента не сте в състояние да провеждате нормална политика, вашата партия има проблеми", заключи той.Хахахахахахахахааааааа....,цяла България се смее на БСП !!!

5

Анонимен

преди 4 години

"Нинова атакува ОСТРО премиера Борисов ." - О4акваме продължението на схватката ,след изненадващият захват под 4атала и последвалият " 4ирек" ,Борисов е поставен от съдията в партер .Корни се отказва от партера ,раз4ита от стойка, пак атака отдолу . И така докат Борисов се от4ае и легне по гръб .Ще последва масаж за здраве и щастлив край за помирение .

4

Victimized

преди 4 години

ГЕРБ от 10 години управляват, тези субсидии можеха да ги намалят най-малкото когато се проведе референдума, който помежду впрочем, имаше по-голяма активност от изборите за евро-парламент. Но те не пожелаха, това, че го правят сега може да се тълкува по-много начини, но основния е, че те имат сериозна партийна каса, и бизнес кръгове, както и цялата администрация, за това тях това не ги притеснява на този етап. Така единствените малки партии които ще се появяват ще са сателити на ГРОБ.

3

Дръндер

преди 4 години

"Явно колкото и загуби да понесе БСП нейният лидер няма да промени начини си на поведение и на мислене. Отново бяхме обвинение в най-различни грехове, повечето от тях спекулативни"А останалите? Тоя Биков чува ли се?

2

Нищо ново

преди 4 години

Нещо запъна инициативата на Бойко да замени и 2.2 милиарда лева за Ф16, и дебата за намаляване на ДДС за стоки от първа необходимост с приказки за субсидиите. Електората взе да се колебае дали наистина партиите трябва за всеки глас да получат субсидия колкото за едно кебапче и лимонада. Взе да проличава и скритата коалиция ГЕРБ-ДПС. Ами сега накъде?

1

Анонимен

преди 4 години

Не съм от БСП,но този г-н Биков Тома е едно истинско хвърчило