187

чичо Пей

преди 4 години

До Лили Барута Спомняме си.Градът на мечтите.Отмъкна около 250 мил.лв.и изчезна.От тогава българина си стана хахав човек,та до наши дни.

186

нн

преди 4 години

Марш в Израел, не ни трябваш. Не си българин, акъл не щем от такива като тебе.

185

Скептик

преди 4 години

Соломончо да си купи като иска едно малко Ф16Блок70. Аз не бих дал и един пробит долар за тези бракми.

184

Анонимен

преди 4 години

САЩ искат сигурност, а спнетирания Мъдята Паси си иска парите за лобирането за сделката и мисли че като се изходи в медиите и покаже колко е нетърпелив САЩ ще се уплашат и ще му платят веднага явно не знае че участниците в такива акции обикновено не им се плаща а се ликвидират след края на акцията и единственото за което ще му платят е ковчег и водка за 40 дни за това ще му дадат един стабилен ду.х аст на тоя мега ***

183

Анонимен

преди 4 години

Съединените щати, изпратили толкова скъпо исъвременно оборудване в опасната зона,били уверени в собственото си технологичнопревъзходство. Въпреки това, дронът се оказалбеззащитен срещу доста стариязенитно-ракетен комплекс С-300.

182

Анонимен

преди 4 години

Според китайските експерти, Съединените щатиса провели "глупава и арогантна" операция. Според наличните данни, на 20 юни иранските военни свалили американски стратегически разузнавателен БЛА RQ-4 Global Hawk, който е " най-високото технологично постижение на САЩ в производството на дронове. " Такъв безпилотен самолет се оценява на около 140 милиона долара, което е по-скъпо от изтребител пето поколение F-35.

181

Лили Барута

преди 4 години

Още в началото на "Демокрацията" един негов съплеменик с огромно мошеничество отмъкна голямо количество пари от БГ и се омете към Америка...Сещате ли се за евреина Анджел и какво направи той!?...

180

кака Кармен

преди 4 години

Аз съм против смъртната присъда за тоя! За него ще бъде много по лошо да го вкараме в трудов лагер за 20 год....за вредителство и предателство!!!

179

wgw

преди 4 години

САЩ искат пари. Всичко останало - после. Виждал съм многократно , как монитор който в магазина е 500лв. да идва по фактура за 2500$. Така, че г-н Паси да си гледа момата до себе си.............

178

Анонимен

преди 4 години

В българия няма действаща правосъднасистема, която да изпраща престъпниципо национални интереси в затвора.За разлика от социализма.

177

smeshki

преди 4 години

най-бедната страна в европа финансира най-мощната икономика,и то за техника която вече не се произвежда повече от 20 години

176

Зозо

преди 4 години

Слабо другарииииии, само 190 коментара :)))))))))))))))))))))))))))))

175

Анонимен

преди 4 години

Паси , ама ти защо не си в затвора за предателство към България? Ти си най-големия престъпник в най-новата ни история и това е доказано.

174

WTF

преди 4 години

Да изпратят Борисов в Космоса.

173

saki

преди 4 години

Да плащаш в кеш и накуп и да не ти направят отстъпка,защото си нямал кредитна история ,може да го направят само измамници ,към някой будала. При положение ,че има и други продавачи на пазара ,с по добри оферти и склонни да направят отстъпка. Евреина пак ни прави на будали и естествено е влязъл в роля на *** и предател.

172

ПРЕДАТЕЛ !!!

преди 4 години

ПРЕДАТЕЛ, ПРЕДАТЕЛ, ПРЕДАТЕЛ !!!

171

истина

преди 4 години

Турция има над 1000 бойни самолета повече от страните в Европа,само Русия има най-много към 4500 бойни самолета ,повече от всичките страни в Европа на куп.

170

Ехх, Левски, Левски!

преди 4 години

ДОЛНА *** ТВАР... БЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! Кога ще дойде видов ден за тези предатели подли ?

169

Анонимен

преди 4 години

Турция 245 броя Ф-16 и евентуално 100 броя Ф-35.България 8 броя Ф-16. По-добре тия 2 200 000 000 лева да ги изгорим просто в една яма.

168

А.Х.

преди 4 години

Издайство, измяна позорнапропусна врага в крепосттаи Царевец як след упорнаотбрана потъна в кръвта.Бранители храбри паднaхапод турския мстителен нож,палатите царски пламнаха,огряха зловещата нощ.На утрешний ден пред пашатаевреин се мръсен яви,цалуна му рабски полатаи с вид горделив заяви: Преславний войводо, сполучихуслуга да сторя на вас:аз портата таз нощ отключихи Царевец в твойта е власт.