23

Анонимен

преди 4 години

Тя природата го е измислила,да сте виждали два мъжки самеца да гледат малко при животните илиМакак бягай в жунглата и се качай на дървото!

22

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам на нареченият ми "баща" да не може да мърда и говори, в същото време да е с всичкият си акъл!

21

Анонимен

преди 4 години

Детето става озлобено и престъпник и когато бащата е престъпник или има престъпно мислене, и го смята за нещо нормално.Редно ли е такъв баща да има равни права в отглеждането на детето?Сложно е да отгледаш човек, добър човек.

20

истина

преди 4 години

Тя природата го е измислила,да сте виждали два мъжки самеца да гледат малко при животните или две женски,няма такова нещо няма и да има.При гълъбите например мъжкия прави гнездото,женската снася,сменят се за почивка при мътенето и после хранят малките като се излюпят.Така че тези стереотипи които искат да ги наложат като норма и догма,двама геъове или две лесбийки да гледат деца по-добре да не става.

19

Анонимен

преди 4 години

До МилеДетето става озлобено и престъпник, когато майката забранява напълно бащата да вижда и се грижи за детето.Мъжете, които имат такива неприятности да не се предават и да не скланят колене и глава пред жените. Такива мъже, чийто техни жени искат да вземат всички родителски права в пполза на жената, трябва да бранят и защитават правото си да бъдат бащи и родители на дететоЕдин баща, ако е припознал детето има права РАВНИ права към това дете и майката НЯМА право да му пречи да бъде баща!

18

Анонимен

преди 4 години

Споко! Скоро нема да има майка и баща, а родител 1 и родител 2. Очертава се и често двамата да са от един пол. А при двама "мъже" родители, очевидно нуждата от баща ще бъде дори презадоволена.

17

КАЛИНА

преди 4 години

До ГЕОРГИ ЛАМБУРОВ ПРав си,че закона трябва да се промени,но съм виждала и обратния вариант! Положението за жената и децата беше трагично (при положение,че съпругът беше виновен)

16

Анонимен

преди 4 години

Ми бегай в Анимус и им се оплаквай до неделя вечер.Не посещавам подобни сайтове и не се оплаквам, а споделям. Знам, че никой от вас с нищо не може да ми помогне.

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯсно е,че си един от тях,но въпроса е "ЗАЩО"!

14

Анонимен

преди 4 години

Че децата като направят 17-18 години, за какво друго да търсят баща си, освен за кинти?Тогава вече не са деца, а пълнолетни хора. В Германия навършат ли 18 ги пускат в живота и така се каляват още повече.

13

Анонимен

преди 4 години

Че децата като направят 17-18 години, за какво друго да търсят баща си, освен за кинти?!

12

въпрос

преди 4 години

Защо някои бащи си мислят,че децата им ги търсят само за пари?

11

Ами

преди 4 години

Изгонихте мъжете от системата на образованието и получихте инфантилно и безотговорно поколение, което се страхува от предизвикателствата и гледа навсякъде да му е леко, меко и удобно. Каквото и да разправят даскалиците в час, важен е ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР той формира характера на детето, а не женските клюки.Еманципирахте жените в семейството и се срина раждаемостта в цяла Европа е демографса криза, не само у нас.ПРИРОДАТА НЕ МОЖЕ ДА Я ИЗЛЪЖЕТЕ сетихте се за ролята на бащата ама е късно вече!

10

Анонимен

преди 4 години

А моя като почина, когато бях на 8 години, по-добре ли е?Не! Не пожелавам да никой смъртта!

9

Анонимен

преди 4 години

Ми бегай в Анимус и им се оплаквай до неделя вечер.

8

Анонимен

преди 4 години

А моя като почина, когато бях на 8 години, по-добре ли е?

7

Анонимен

преди 4 години

Е тебе като те е срам от баща ти, какво? Това за всички бащи ли се отнася?!Ти май се докачи!?Никъде не съм казал "всички",а споделям житейски опит. Много години тормоз и това е едно от нещата които научих от този тормоз. Има и много свестни бащи, за жалост аз не улучих.

6

Анонимен

преди 4 години

Тези които слагат минуси на коментар 4,не им пожелавам никога да изпадат в моя казус! НИКОГА!

5

Анонимен

преди 4 години

Е тебе като те е срам от баща ти, какво? Това за всички бащи ли се отнася?! Що изобщо го пишеш? Половината човечество *** ли е, защото твоя баща е такъв? Как може толкова време да не се научихте да си ползвате главите за друго, освен за вход на храна???

4

Анонимен

преди 4 години

Мен ме е срам от така нареченият "баща", защото е най-деградиралият "човек", който знам, че съществува. С лъжи, манипулации всява страх и най-мерзски състояния в цялито ми семейство.