30

Анонимен

преди 4 години

Пинчер! Опасен?Ти нормален ли си бе? *** и си легни.

29

заблудата

преди 4 години

Има малка порода кучета и са много опасни. Една от тях е пинчер почти са колкото една котка но са опасни като смия. Затова не трябва да има дискриминация към породите и закона да важи за всички кучета. Но бездомните кучета като ги хванат корумпираните от кучкарниците веднага ги пускат за да става далаверата с парите за храна на кучетата. Не се ли вземат мерки за бездомните и домашните кучета, хората са си с правото да ги избиват щастливо.

28

Грую

преди 4 години

Глоби има, няма кой да ги налага...

27

Анонимен

преди 4 години

С тази дефиниция за агресивно куче ще излезе че всичките са агресивни убийци.

26

Х

преди 4 години

Напълно справедливо. Дори глобите би т/ о да бъдат още по- големи.

25

Анонимен

преди 4 години

И наистина с това "над 5 килограма" направо дават заявка да глобяват кифлите с пуделите и тези с шпаньолите, дето трюфели търсят :D

24

Реалист

преди 4 години

Не само за агресивно куче глоба. За всички кучета без намордник и каишка трябва глоба. Освен това трябва да си носят плик и лопатка за събиране на изпражненията. Защото много деца и дори възрастни хора ги настъпват по парковете и тротоарите. Това е най правилното решение. Сигурно кучета трябва да разкъсат някои депутат за да се решат да вземат това справедливо решение.

23

Анонимен

преди 4 години

" ... може да предизвика травматизъм ... " Нещо не сте разбрали господа офицери депутари! Наскоро това предизвика смърт! Един човек умря завинаги! Роднини и близки около него са наранени! Това бие ли звънеца за вас?

22

Анонимен

преди 4 години

Значи ,,Десет пъти по-големи глоби'' за прегризано гъло,и откъснат крайник викате. Ами тогава ви пожелавам на вас ,,законотворците'' които защитатавате тези с лошите кучета в големите милионерски имения с ,,Кучета да ви ядат'' Вас и всички около вас.

21

Анонимен

преди 4 години

а колко глоби са наложени до сега, та да се вдига стойността и

20

Astarot

преди 4 години

Да дефинират, какво е агресивна порода и тогава да правят глоби. И какво е това над 5 килограма? Дори котката ми беше 10...Дори при ветеринарните медикаменти има разделение за под и над 25 килограма.Поредния мъгляво дефиниран закон, внесен от хора, които не са виждали куче и на снимка.

19

Анонимен

преди 4 години

Забрана за породи като питбул, ротвайлер и т.н. е свързана със загуба на ценен електорат.

18

Анонимен

преди 4 години

А кога ще направят нормални заграждения за разхождане на кучета?

17

Анонимен

преди 4 години

Пълна подигравка е това. 300 или 500 лева за осакатено дете е просто подигравка.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз имам куче и не е от агресивните породи много е мило и добро. Винаги е вързано и не защото е лошо, а защото ме е страх от точно тези бойни и агресивни кучета. Децата го галят и казват, че е много добро. Плащам му данъка от 25 лв. и е регистрирано и чипирано. Не съм го учила да се бие и налита на други кучета или хора. Даже собствениците на най-малките породи не се страхуват от нас. Трябва да се възпитава както се възпитава дете. Както го научиш такова ще е добро или лошо.

15

Додо

преди 4 години

Дали глобата ще е 30, 300 или 3000 лв е без значение, когато никой не я налага!

14

was

преди 4 години

Моето е 11кг, захапката му е такава, че не може да ухапе, супер страшно е сравнение с хилядите бездомни магарета, дето се разхождат с позволението на общината. Нападали са го стафове и питбули, бездомни, оцеля обаче. Не го пускам свободно но дори да го пусна, мен ще ме глобят, а общината кой ще я глоби за бездомните?

13

Анонимен

преди 4 години

Някой да е чувал някога, някой кучкарин да е бил глобен?! И 30 000 лв да стане глобата, ако никой не я налага е безмислена. В България цари анархия и беззаконие, типична посткомунистическа вакханалия, дирижирана от комунистите вече 30 години.

12

Tодор

преди 4 години

Подкрепям с две ръце тази идеа. Само да вземат и глоби да се налагат. Не може някой дет си мисли, че кучето му "било добро" и го пуска на свобода да се разхожда без наморник...и т.н.То нещата ще се променят ако просто баща на някое нахапано дете не очисти собственика на толкова доброто куче, което е нападнало детето му. Лошото е че тия с питбули, кане корсо, ротвайлери и други кучета убийци, са с малко мозък в главите, за да се сетят, какво може да направи кучето им...то стана вече всяка седмиц

11

Анонимен

преди 4 години

Кой ще глоби уличните кучета в квартал Надежда?!Те нападат домашните любимци!Ами те станаха повече от хората!