15

Анонимен

преди 4 години

Браво на Щефан Е. Дани има много като него още . Язък че са го опандизили

14

Анонимен

преди 4 години

Когато кривоносите убиваха децата ви с пропаганда, а зачалмените газеха децата ви с камиони, не ви пукаше, другари германци. Сега големият проблем е, че някой ще трябва да си плати за унищожаването на Германия и германците. Да, разплата ще има. И няма да е от най-красивите, но за предателите куршум е милост, а бързата смърт е назаслужен лукс!

13

Анонимен

преди 4 години

Хората търпят до един момент, после вземат нещата в свои ръце. Не можеш да пълниш страната си с ислямски радикали и да очакваш, че народът ти ще плаща сметката без значение цената. Ако Меркел не я охраняваха толкова, мислите ли, че нямаше да има дупка в главата? Ако си мислите, че с лозунги и медиен PR ще приспите хората, значи се лъжете. По-добре започвайте да се вслушвате в желанията им вместо да рецитирате кухи евро лозунги.

12

до 9

преди 4 години

Абе постепенно, ама нощем събуди ли се... там разни кристали и т.н.

11

Факт!

преди 4 години

Германският град хълца и жмъца когато влезнат в Страсбург видят кметството и отгоре славно веещият се френски флагь.Някой немчуги получават дори сърдечен удар трудна е за преглъщане изстината но ще свикват защото просто няма къде да одят!

10

Енгелс

преди 4 години

Така ще е докато има капитализъм!

9

Анонимен

преди 4 години

Германският народ постепенно се събужда.

8

Анонимен

преди 4 години

Любке е ясно кой го е убил... въпросът е излишен.А в Кьолн ако те пуснат с парашут, едва ли би помислил че си в Германия.

7

БПФ

преди 4 години

валтер любке не трябваше да умира по този начин. Той трябваше на публичен процес да бъде осъден за измяна към Германия и немският народ и след това - публично екзекутиран. ***, който заповядва на собствения си народ да се изсели от собствената му страна, за да освободи място за нахлуващите в нея диви нашественици, не трябва да се оставя жив. Дори обикновеният разстрел е крайно меко наказание за подобна твар... защото Анонимен 4 е напълно прав.

6

Курт

преди 4 години

До привет от Германия "Лошото е ,че в Германия не показват снимките на престъпниците както се прави в България" Разбира се, немците не са диваци. Курт съм, немски пенсионер от Поморие

5

Истанбул

преди 4 години

Какво значение има всичко това? Важното е, че в Европа феминизмът възтържествува! Това е цел номер едно на Европа!

4

Анонимен

преди 4 години

Убития политик не беше ли този,който в отговор на недоволството на немците от мигрантите ,им казваше,като не сте доволни вдигайте куфарите и да ви няма?!?!

3

сър Нелсън

преди 4 години

Тези отчаяни немски действия няма да върнат изко ните френски земи Алзасс и Лорен в немски ръце да се готви Валония.

2

Анонимен

преди 4 години

Очевидно на доста немци, а и на европейците като цяло вече много взе да им писва от крайно лявата хипи-гей либерастия! В Европа тепърва ще има много напрежение, икономическия срив е близо, заради безумните екоталибански политики и цялостното технологично изоставане, това още повече ще ускори процеса. Проникването на орди пришълци с коренно различна култура и начин на живот, които отказват да се интегрират, също ще засили нарежението, със сигурност нищо добро не ни чака.

1

привет от Германия

преди 4 години

привет от Германия Още като 15-годишен - на 31 март 1989 година - той подпалва с туба бензин къща, в която живеели няколко турски семейства.......................Лошото е ,че в Германия не показват снимките на престъпниците както се прави в България ! Достатъчно е на този да му качат снимката в някой сайт или вестник и турците ще му покажат правилата на демокрацията ! Така ще му покажат правилата ,че чак пишман ще стане ,че се е родил !