8

Анонимен

преди 4 години

Летищата в Букурещ са сред най-предпочитаните от пътниците, които живеят в Северна България.Първата предпоставка за това е разстоянието. Варна - Букурещ е 270 км, а Варна - София е 450 км. Разстоянието от Русе до Букурещ е само 70 км. Втората предпоставка е цената на самолетните билети, която в повечето случаи е в пъти по-ниска, в сравнение със закупените самолетни билети за полет от летище Варна. Наблюдават се огромни разлики в цените на самолетни билети за различните дестинации. Затова все повече варненци ползват летищата в Букурещ.

7

Анонимен

преди 4 години

измислена цензурастка медийка. слагайте адблокери всичките и да спираме да им влизаме в дебилния сайт.

6

men

преди 4 години

два до три милиона българи избегали от тиквунския рай се връщат по 1 до 4 пъти в годината - ваканция лятото, някой семэн празник, погребения. от време на време взимат семейство и деца. ето ви го скока.

5

Анонимен

преди 4 години

Искам да ви издам една тайна - тези който ги броите са всъщност Българи идващи за малко и обратно в чужбина ... всъщност наплив за БГ няма.От личен опит го знам, питайте тези в Англия по колко пъти си идват в годината, или пък моята съседка женена за Латвиец. Идват в БГ 4-5 в годината за по седмица ... иначе живеят в Латвия...

4

авера

преди 4 години

щот е село

3

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е тези от варненското летище да си зададат въпроса, защо цяла Северна България ползва летището в Букурещ, а не във Варна.

2

lele

преди 4 години

Първо, директорът на РВД се казва Георги ПЕЕВ! Второ, любопитно ми е коя е авиокомпанията, която лети до България с L410 ?

1

ко ние

преди 4 години

аха предимно отмлади туристи идващи заради евтин алкохол и жени разглеждаики центъра на софия разхождащи с епо витошка и правещи оборот на заведениицата...и тук таме няконякой заблуден пенсионер койтоо си живее старините сппкойно естествено чужденец