34

ИМПЕРАТОР

преди 4 години

СЛАВА НА ЛЪВА, ЦАРЯ, КРЪСТА И КОРОНАТА! ДОЛУ ПУЙКАТА, ЧА,ЛМАТА, ФЕ,СА И ПОЛУМЕСЕЦА!

33

До Пръч

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен с теб, но според самите турци Истанбул е европейската им столица а Анкара на цяла Турция .

32

ПРЪЧ

преди 4 години

"Този уикенд предстои жителите на турската столица Истанбул отново да отидат до урните, за да изберат кмет."Брееййй откога столицата на Турция е Истанбул, драги ми драскачо??? Кой ви дава дипломи на вас бе хора??? Срамота е да не знаеш, коя е столицата на съседна държава!!!

31

vale_karo

преди 4 години

До Анонимен По пътя на твоята логика.Сега има изгледи да ги стигнем Американците след няколко хиляди години.Ако си съкратят наполовина военните разходи,въобще не бихме имали шанса да ги стигнем.Истината е в съкращаването на на военно промишленият комплекс в цял свят.

30

Анонимен

преди 4 години

до 24 Не знам за теб..Но аз помня времето на Жан Виденов! И истината я разбрахме твърде късно! Този мъж обра негативите на една "програма" запланувана от Америка.И вече почти реализирана в наши дни! За съжаление уви! Та ако беше на Власт Борисов тогава.Днес щяхме да оплюваме не Виденов а Борисов! -:) Планът Ранът за България ,знаеш за него нали? Европа се Поамериканофилчи! Американски ботуш в Европа вече 30 г! -:) Схващаш ли? Загряваш ли вече?

29

lYl 681 lYl

преди 4 години

Държава като анадолската пуйка дори която нямя и век не може да бъде някакъв фактор...

28

ТУРЦИЯ НА ТРИ МОРЕТА

преди 4 години

Четвъртото, Мраморно им е излишно, то си е българско.Сега, ако гърците поискат Егейско, Турция ще остане на две морета, но това вече не е наша работа...

27

Анонимен

преди 4 години

Турция енасрана държава. Там има много скални орли, защото климатът е скалист и всичките тези орли акат отгоре отвисоко.Цялостният резултат накрая е, че Турция енасрана държава.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен32Заритали за дъртата ти космата жена.Или ти за тебе се притесняваш?

25

Анонимен

преди 4 години

до 30...Само да минат за дни и си пуснат семето друго не ти трябва -:)

24

Ач

преди 4 години

Републиканците в Турция не искат имигрантите , обратно в Сирия или да ходят на гости в ЕС....

23

Анонимен

преди 4 години

До СоциологЧе кво щяха да правят сирийците на балканите?Да ти се настанят в опиканата панелка ли?Не се надценавай.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен26Ти да не си баба Ванга?Хубаво ли ти беше миналото с Жан Виденов?

21

Социолог

преди 4 години

Добре че турците спряха 4 те милиона сирийци и други имиграти да не дойдат по суша на Балканите.И ги хранят от осем години ,до тук 35 милярда $ са разходите на Турция за имигрантите ЕС са дали само около 2 милярда Евро....

20

История

преди 4 години

Знаете ли как е създадена държавата Панама?Било е част от Колумбия. САЩ решели да си строят там проток, преговаряли, но колумбийците искали майка си и баща си.И САЩ си направили сметката; отишли при един бандит и му казали: "Искаш ли да си президент на държава? Само трябва да подпишеш един договор за проток." Оня, разбира се, казал "Да" и американците извадили доларите и финансирали сепаратистите. По-евтино им излязло, отколкото да преговарят с Колумбия.Та така... Серия 2 ще е в Турция...

19

Анонимен

преди 4 години

Помните ли руснаците как свалиха U2 ,а сърбите свалиха стелт ! М !

18

Анонимен

преди 4 години

до 19..А замисли ли се Защо нищо не могат да му направят американците? Едва ли! Армията му браДтчед!-:) Армията на една държава е в основата на съществуването и! -:) А не като теб да "хваляш Американското НАТО Че те "пазело" ! И ти си бил "свободен" И "спокоен"!Аз лично от 30 г НЕ СПЯ СПОКОЙНО! Никак даже!Сега разбираш ли какво означава армията за всяка държава? Ние нямаме такава И ЩЕ НИ ОБЕЗЛИЧАТ ЕДИН ДЕН! Децата ни станаха Американофили! Но турските деца НЕ!!Помисли с тоя кашон на раменете си!

17

Су 34

преди 4 години

Всички българи в Цариград ще гласуват за Имамов!

16

Смешник

преди 4 години

Мнозинство печелят ся под печелят искам да кажа че мача е свирен преди да е почнал

15

Анонимен

преди 4 години

Ишалах този път да няма фалшификации и Ердоган спечели