54

до 56

преди 4 години

Не могат да изтрият простотията защото са си такива простовати от този сайт.

53

Ббб

преди 4 години

Добре де, толкова хора ви го казаха, изтрийте тая простотия, че Истанбул е столицата!!!

52

Анонимен

преди 4 години

До 50...Друг ще продава стоките им..Това е световен бизнес! Мислиш ли че ще правят "офиси:" Ако няма какво да се продава? -:)

51

999

преди 4 години

ПОРЕДНИЯ ПРОВОКАТИВЕН МАТЕРИАЛ СЪДЪРЖАЩ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕМСКА РЕКЛАМА!КОЙ НА КОГО ЗАШЛЕВИ- ШАМАРА? ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ,НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ - ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН СПЕЧЕЛИ 26 ОБЩИНИ В ИСТАНБУЛСКИЯ ОКРЪС , А ОПОЗИЦИЯТА ЕДВА 14.И ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН СПЕЧЕЛИ 180 ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,А ОПОЗИЦИЯТА ОСТАНА С 130!СПОРЕД ВАС - ПРИ ТОЗИ РЕЗУЛТАТА КОЙ ЩЕ ШЕ ДА УПРАВЛЯВА ИСТАНБУЛ?НА НОВОТО ПРЕБРОЯВАНЕ,НА ИЗВАДКА ОТ 10%,РАЗЛИКАТА ПАДНА ОТ 29ХИЛ. НА 13!!!СПРЯХА ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖАТ,ЧЕ ПРОЕВРОПЕЙЦИТЕ СА КРАЛИ ГЛАСОВЕТЕ!

50

А...

преди 4 години

Най-добре ще е Истанбул и всичко на север от него да се отцепи от анадолска Турция.Да стане самостоятелна демократична държава.

49

:)))))))))))))

преди 4 години

Протурското сайтче дори не знае коя е столицата на Турция.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Времето на Жан Виденов го помним и ние.Раздадоха парите от банките на най-видните си партийни членове, част от които отидоха да живеят в ЮАР.Заводите пък раздадоха на други потомствени партиици като Банев, които нарязаха всичко на скрап и станаха милионери, а народа остана без работа.Факт е, че който завод беже поет от чужд инвеститор още работи, а всичко, което докопаха комунистите беше разрушено.Сега ти ми говориш за Ран-Ът.***.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Китай например..Китай само ПРОИЗВЕЖДА! А Американците търгуват със стоките им.Китай произвежда ама ако не са американците какво ще произвежда Китай?Утре американците решават и местят производствата си в Индия.Какво става с произвеждащия Китай?

46

моето мнение

преди 4 години

Гледах по телевизията двамата кандидати и ми хареса опозиционният кандидат - млад, енергичен, даващ надежди. Човекът е по-качествен от Йълдъръм..

45

BOSFOR

преди 4 години

Този уикенд предстои жителите на турската столица Истанбул отново да отидат до урните.....GLUPATSISTOLITSATA E ANKARA...

44

Велемир

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА /// Смей се *** Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! наистина БГ е за СМЯХ!

43

Анонимен

преди 4 години

Тая път Ердоган освен зашлевяне ще отнесе и тръба от 2 цола в муфата си от цол и половина.

42

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Преди се борехте са Кюрдистан, после се Борихте за Турция, После се борихте за парламентарна система, после се борихте за Сирия, Ирак, Средиземно море :))))Накрая ще се борите за паатката на ЕрдоганХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААА

41

до 41

преди 4 години

е ти определено си от жертвите, не от убийците на ***.

40

123

преди 4 години

Зависи кой брои гласовете хаха

39

Анонимен

преди 4 години

Външния отдел на dw е изкупен от ротшилд, от там нататък е информационна война.

38

Анонимен

преди 4 години

До 40 Убий гл .. ака с мълчание са казали хората!-:)

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен39А какво трябва да работи младежта?Като тебе трябва да пасе овце за 120лв/месец текезесарска заплата ли?

36

Анонимен

преди 4 години

До 35..Няма начин това да се случи.И знаеш ли защо? Защото цяла Европа работи за Америка! И не само Европа.Идеята на Америка е Цял свят да работи за нея! Какво е "американската икономика"? Те предприятия и заводи нямат! Имат само ОГРОМНИ ОФИСИ! А в тях СЕ ПРОДАВАТ СТОКИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ! Китай например..Китай само ПРОИЗВЕЖДА! А Американците търгуват със стоките им. Поогледай се малко в БГ! Строят се само офиси ,офиси и пак офиси! Млади хора на компютър! Това работи младежта ни днес.И за кого ?

35

Анонимен

преди 4 години

До33. Още много сме далече от нова което пишеш. Нищо от САЩ чак толкова да има. Нито ни изборите като там, нито политиката толкова близка. Нито и културата. Тук там някоя стара кола от САЩ се мерне. Нищо. За 2 милиарда самолети шум до небето. А за ЯЕЦ БЕЛЕНЕ . С малко приказки отидоха на вятъра 4 милярда към Москва.