9

Анонимен

преди 4 години

Псуването заплахите и обидите са неразделна част от езика на класическия българин и са една от новите му путриотични ценности.Да искате това да го няма е все едно да искате ислямист да влезе в германска дискотека и да не пробва да изнасили нито една жена.Това присто е невъзможно.Нарушава връзката стимул реакция в нервната система на 80 процента от мислещите се за българи тюрки и се вижда разликата между тях и 20 процента реални българи.От гадния човешки материал няма спасение.

8

До Ха-ха

преди 4 години

Смени си опорките товариш Копейкин. Изтъркахте се ;)

7

Анонимен

преди 4 години

Радан е такъв мазен мошеник .Адвокат на мошеници .Мисли че като каже две три лоши неща срещу мафията става почтен .Същото зло като онзи умопобъркан зелен ислямист Дайнов.

6

Анонимен

преди 4 години

Радан също е мошеник драги ,влезе с измислен от ЦИК вот ,това почтено ли е .Но просто политическата мафия го купува с това място в ЕП.Всички са мафия даже твоя добър Радан .

5

Генчо

преди 4 години

Още мслко му остава на магарето. Лошото е, че грозната му мутра продължава да бъде на огромен плакат в центъра на Варна

4

Анонимен

преди 4 години

Къде го слагате Кънев,какво лошо е направил,защо не говорите за милионите раздавани от БСП,ГЕРБ и ДПС и за престъпленията им съгласно закона са купуване на гласове? Тези медии и сайтове, които лижат задниците на червената мафия, управляваща вече 20 год е виновна не по-малко от самите политици. И в този сайт смърди на комунизъм и руска пропаганда та се нетрае!

3

Анонимен

преди 4 години

Трябва да говорят с езика на любовта.

2

Ха-ха

преди 4 години

Не е въпросът кой каква кампания води,а кой купи най-много гласове!Тоя път обаче имаше една особеност-ДПС тури едно голямо рамо на съюзника си ГЕРБ,предоставяйки солиден ресурс.Как точно ще им бъде заплатено тепърва ще видим,обаче първите преводи вече са налице....

1

Анонимен

преди 4 години

В България виреят мошениците .Марешки няма какво да се добави просто като чуеш и видиш .Радан елементарен шашкънин с образование .Джамбазки ,шмекерска кариера с Македонската тема .