63

Анонимен

преди 4 години

До Патриоттая тъпотия сам ли успя да я измислиш или тка ти написаха на листчето от руското посолство?

62

Анонимен

преди 4 години

и нарече "голословни" твърденията на групата, че руски военни са виновни за трагедиятаруснаците са едно стъпало по-долу от човеците, затова си милсят, че някой вярва на лъжите им.

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Страшен си ***... (казано полит-коректно)

60

Анонимен

преди 4 години

Лавров го чакат тежки дни трябва да оправя бакиите на малоумницитеот ГРУ.

59

Анонимен

преди 4 години

Да, спипаха ги по бели *** както се казва. Снимков материал, свидетели, записи от разговори по телефона. Нищо чудно да имат и друга информация но да пускат на порции както със случая Скрипал.

58

Анонимен

преди 4 години

Лукоил не бяха ли регистрирани в Холандия? Сигурно в момента трескаво прехвърлят пари по офшорките в Кипър и Сейшелите.

57

Анонимен

преди 4 години

Във Путинска Русия както и при Сталин провала се наказва с най-суровото наказание - смърт. Холандците току що подписаха смъртната присъда на четиримата обвиняеми. В момента са ходещи трупове. Даже и 5 годишните русначета го знаят, просто такива са обичаите в Россия.

56

Анонимен

преди 4 години

Още една стъпка към неизбежния сблъсък. Сценария е един и същ, просто се разчита на късата памет на човечеството. Накрая, ако ни има, ще им победители, победени и вечни печеливши. Този път обаче, вечните печеливши, в предвид технологичното ниво едва ли, ще успеят да се скрият без сериозни загуби в техните редици.Със сигурност и това са предвидили. Вероятно и тяхното количество е прекомерно.

55

Ежк

преди 4 години

До 61Ако САЩ са дали записи от радарите (обективен контрол на обстановката). това значи американски войски в задната на конфликта в Източна Украйна!?Сигурно е шега. А, да. Все още Украйна официално отказва да даде записи на разговорите на диспечерите от Ръководство на въздушното движение с борд МН-17. НАМЕРИ ОФИЦИАЛНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ А МО НА РФ ПО РАКЕТАТА ОТ Бук в YouTube, ИМА Я И Е РАЗБИРАЕМА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ, ПРЕДАДЕНИ НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ, КОИТО ОБАЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ.

54

Патриот

преди 4 години

Абе няма ли черно бяло филмче с ниска резолюция предоставено от ФАЩ не вярвам!

53

Анонимен

преди 4 години

Няма оттърване ще плащат. А участниците един по един ще почнат да капят като мухи. Между другото Чепига и Мишкин изчезнаха от полезрението. Сигурно вече плуват с рибите.

52

Анонимен

преди 4 години

Само путинофилите в България не вярват какво казват разследващите , а те(разследващите) цитират имена на виновните и ги издирват .А ***.кин ще каже "ихтамнет" .

51

Анонимен

преди 4 години

Хахаха още ме напушва смях като си спомня когато руснаците публикуваха снимката на украинския МиГ-29 летящ само на няколко километра от мястото на инцидента. Един нормален 10 годишен *** би се справил по-добре. Нещо бяха объркали мащаба, ако беше реално самолета излизаше дълъг около 2 км.

50

До 59

преди 4 години

Не, не точно обратното. Запада дадоха записите от радарите а руснаците не са още. Защо? Крият ли нещо?

49

Анонимен

преди 4 години

нямам никакви причини да вярвам вече на каквото и да било идващо от запада по адрес на Русия -Че те обвиненията не идват от запада, логиката на живота е такава, изводите са очевадни.

48

Една жена каза

преди 4 години

Та мисълта ми беше,Къде са данните от т. нар. обективен контрол на САЩ и Украйна за полета и въздушната обстановка по време на инцидента. Защото, доколкото помня ги няма, а руснаците дадоха всички данни за ***, пак няма да обяснявам, защото всички знаят какво е това, абсолютно доброволно, въпреки, че не ги допускат до разследването като заинтересува а страна, каквато обаче е и Украйна, която участва в процеса.СТРАННО, А?

47

Анонимен

преди 4 години

Ех къде е Георги Димитров сега да излезе да защити руснаците. Хванаха го с горяща факла в Райхстага и пак се оттърва. Жив дявол.

46

Анонимен

преди 4 години

Западът трябва да събере сили и да доунищожи Империята на злото, иначе само си играем на шикалки.

45

Анонимен

преди 4 години

Какъв е проблема Путин да предостави обвинените на съда !?Тъкмо ще разобличи напълно Запада и ще докаже на целия Свят колко е праведен и благочестив православен !!!...е това последното е малко преувеличено, но пък гъделичка русофилията.

44

Мда

преди 4 години

Нормално,война е и са допустими всякакви лъжи и манипулации.И тая ще мине...Обаче след голямата шашма на 11.09.2001 вече на никой не може да се вярва!