123

Анонимен

преди 4 години

1. Как да ги обвини след като не го допускат до данните?-А как може да каже, че обвинението не е вярно?

122

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Ми да ги каже кои са виновните, премиерът на Малайзия, щом ги знае."1. Кака да ги обвини след като не го допускат до данните?2. Факт Украйна не е затворила възд пространство3. Факт Украински диспечер е пренасочил МН17 на този курс4. Факт Украинците са имали БУК М1 в тизи район5. Факт Ракетата която самите обвиняващи твърдят че е свалила Боинга е собственост на Украйна.6. Факт Украинската артилерия е обстрелвала района на катастрофата???

121

Анонимен

преди 4 години

Ми да ги каже кои са виновните, премиерът на Малайзия, щом ги знае.

120

Аха

преди 4 години

Премиерът на Малайзия : "Обвиненията срещу Русия са скалъпени. Процесът не търсеше истинските виновни"

119

Аха

преди 4 години

България вън от НАТО. България трябва да е като Австрия, Швеция и Швейцария !!! Те не искат да са в НАТО. И един голям шут за ония бараки Ф-16.Да се пръждосват тия наглеци, да се изнасят с все мариците и сие...

118

Анонимен

преди 4 години

Коя Русия кои са тези слагате етикети с имената на страните името ли не е съгласна Народа или президента,кое..

117

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ МЕ ОТРОВИ С УРАН

116

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ=ЧЕРНОБИЛ

115

Анонимен

преди 4 години

Според руското външно министерствоРУСИЯ Е ВИНАГИ НЕВИННА, РУСИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА И В РУСИЯ НЯМА КОМУНИСТИ------------------РУСИЯ Е НИСКОКАЧЕСТВЕНО МЕНТЕ

114

Анонимен

преди 4 години

НЕ ОБИЧАМ РУСИЯРУСИЯ НЕ МИ Е ПРИЯТЕЛБЪЛГАРИЯ НЕ ДЪЛЖИ НИЩО НА РУСИЯ

113

джо

преди 4 години

Анонимен 111 ,пропуснал си как почна всичката тази бъркотия. Прословутия майдан, убийства на полицаи и протестиращи от американските слуги"Снайперисти от Грузия" разправа с инакомислещи, изгаряне на хора в Одеса, бомбардировки над гражданите, Неспирни обстрели на села, всичко доказано. А писаното от теб, всичко хипотези,и обвинения без доказателства.

112

Анонимен

преди 4 години

Много сме недоволни. От самото начало това разследване е политизирано и се води с цел да се намери начин да се обвини Русия в противоправни действия, заяви премиерът на Малайзия Махатхир Мохамед . Той добави, че още преди разглеждането на материалите по делото, следователите заявиха, че го е направила Русия. Трябват ни доказателства за вината (на Русия) в случилото се. Но засега няма никакви доказателства, а само слухове, подчерта Мохамед.

111

Боби

преди 4 години

До Главния виновникпо същата логика всички наши президенти и премиери след приемането ни в НАТО трябва да отидат в ХАГА защото са заповядали наши части и техника да се намесят в Конфликтите Ирак, Югославия и Афганистан под егидата на НАТО/САЩ

110

Боби

преди 4 години

До Главния виновник"Мястото му е Хага , както на Милошевич"ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВАБРЕ ХОРА ВИЕ ИСТОРИЯ ИЗУЧАВАТЕ ЛИ?1. Милошевич беше УБИТ в затвора на ХАГА като му дадоха абсолютно неадекватни лекарства за неговото състояние!2. Десет години по-късно Милошевич беше ОПРАВДАН ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ пост фактум и посмъртно.3. Ами всички президенти на САЩ за последните 200 години трябва да ги затворят в ХАГА защото "Той е наредил изпращането на армия и техника в чужда държава."

109

Главния виновник

преди 4 години

Е ПутинТой е наредил изпращането на армия и техника в чужда държава. Мястото му е Хага , както на Милошевич Няма давност за военни престъпления.

108

Боби

преди 4 години

До Анонимен"УКРАИНСКА РАКЕТА" изстреляна от руснаците..."На ЕКСПЕРТ ЛИ СЕ ПРАВИШ?Хронология според ХоландцитеБУК започва на ТИР да се движи на ЗИГЗАГ из ЛУГАНСК И ДОНЕЦК и през села и през градове ПРЕЗ ДЕНЯ без надлежна маскировка???След това почва да се движи самостоятелно???следва филм как сам се движи на заден ход??? Без помощ при НУЛЕВА ВИДИМОСТ НАЗАД СЕ ДВИЖИ 1000% ще блъсне нещо!!!СтреляИ пак на зигзаг се прибира през деня без маскировка на ТИР!!!След свалянето на МН17???ГЕНИИ!!!

107

Анонимен

преди 4 години

До 119"УКРАИНСКА РАКЕТА" изстреляна от руснаците ченгета Гиркин, Дубински, Пулатов и украинския сепаратист Харченко !

106

Боби

преди 4 години

До Sata NATO"Просия може да фабрикува каквито си иска фейкове.Истината е ясна на всички - Путин е обсебен от идеята да организира авиокатастрофи."Случая МН17 кои са руските фейкове?Кои Авиокатастрофи според теб последните 20 години е организирала РФ?

105

Боби

преди 4 години

До згПървоначално бяха 6 версии някои от които безумни:Су-25МиГ-29/Су-27Руски\сепаратиски БукУкраински БукБомба на бордаРуски С-300 през границатаВ крайна сметка се оказа МН17 е свлен от ЗРК БУК.И след публикуване на серийните номера на ракетата ОКОНЧАТЕЛНО СТАНА ЯСНО ЧЕ ТОВА Е УКРАИНСКА РАКЕТА.

104

Sata NATO

преди 4 години

Просия може да фабрикува каквито си иска фейкове. Истината е ясна на всички - Путин е обсебен от идеята да организира авиокатастрофи. В основата на всичко е чувството за безнаказаност на руснаците, което им дава ядреното оръжие.