20

Анонимен

преди 4 години

Според проучване огромна част от белите хора в развитите страни отказват да си тровят децата с ваксини и само в Африка и страни от третия свят хората хващат все още вяра на ваксините.Тази тендебция много тревожи световния и неговите фармацефтични компанни които бълват отровните ваксини, защото с отказа от ваксинация едно,че спира паричния поток към Моше и второ ,чев се обърква плана на ЦИОН за редуциране на бялото гристиянско население на земят.Това е причината за тазипропаганда на ваксин

19

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Ваксинарската хунта много се е активирала - тия психопати игнорират факта, че ваксините причиняват аутизъм у децата, причиняват авто-имунни заболявания, щото цялата имунна система се обърква като й вкараш чужди бацили, които уж трябва да те защитят. Научната мафия естествено прикрира тия факти - ама щели деца да развият аутизъм - ми да развиват, какво им пука на тях. Ваксинирайте децата, разболявайте ги, идвайте при нас докторите и не ни философствайте на тема медицина - оставете лечението нас.

18

.

преди 4 години

Абе я стига глупости. Детето ми го тестваха за коклюш след като беше ваксинирано. Обяснението беше, че нямало гаранция от ваксината и пак можело да е хванало. На въпроса, за какво ги ваксинират тогава, отговор не ми дадоха. *** бизнеса със здравето на децата си правят.

17

Анонимен

преди 4 години

Бе я си заврете ваксини някъде, ск.ап.ана фармацевтична мафия...а защо не кажат колко деца са развили епилепсии и какво ли не от тия ваксини измислени бъкани с тежки метали и невротоксини...ама това няма как да го докажеееемм луди ли сте. На приятелче наскоро детенцето му получи епилепсия след ваксини...айде сега цял живот и на хапчета за мозъка, колко удобно.

16

Анонимен

преди 4 години

Ваксините сами по себе си не те предпазват на 100%, антиваксърите често дават примери за разболели се ваксинирани деца. Дори и да се раболеят, заболяването е по леко. Има едно нещо наречено колективен имунитет, това е истинската сила на ваксинацията. Четете различни източници на информация и не вярвайте на гръмки и силни изказвания от едимични индивиди!

15

Анонимен

преди 4 години

До пецатаПеца, ти ваксиниран ли си?Щото, умствено не ми се виждаш много развит.

14

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърите са много дръзки и силни в думите си (вижте малко по-долу поста), и когато един лутащ се родител прочете техен пост, той започва да мисли, че това е истината, нищо, че това е тотална лъжа. Пак ще се върнат в релси нещата, но ще мине малко време.

13

Бай Димо

преди 4 години

ХИВ / СПИН тръгва през 1959 година в Леополдвил - Белгийско Конго, след експерименти на д-р Хилари Капровски, полско-американски евреин с полио ваксината.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен14Заради такива като теб се разразяват епидемии. И заради родители без мозък.

11

Анонимен

преди 4 години

Цялата тази антивакс тъпотия тръгна от фалшивият доклад *** един псевдолекар, който сам си призна в крайна сметка, че е фалшив. Проблемът е с огромното количество фалшива информация засипала интернет. Родителите искат най-доброто за децата си, но когато четат грешните неща, вземат грешните решения. На не особено интелигентен човек му трябва малко за да вземе грешно решение.

10

Анонимен

преди 4 години

Щом ваксините (предпазват) от болести какъв е проблема ,тези които искат да се ваксинират и тези които не искат да не се ваксинират.Ваксината нали(предпазвала) от заболяване,така ,че ваксинираните и апологети на ваксините (няма) да се разболеят ,а не ваксинираните според еврейските фармацефтични компании дето бълват отровните ваксини ще се (разболеят) и готово.За мен това да се ваксинираш или не си е право на свободен избор ,а не на принуда .

9

Анонимен

преди 4 години

Добре де, тия с тезата за "бялата мафия" и т.н., какво правят, ако примерно имат болезнен апендицит? Сами си го оперират, за да не дават пари на мафията ли?

8

пецата

преди 4 години

Всичко е конспирация , сега като видяха че хората спряха да ваксинират децата и се уплашиха че ще израснат много хора незасегнати от вредните ваксини които правят човека параноик и неамбициозен, ваксините са измислени от супер богатите за да не може хората да се развиват умствено и да заемат тяхните места

7

Анонимен

преди 4 години

Сега БГ мамите като свършат със сутрешното миене на чинии и налазят темата, ще видите кво ще стане. Биг фарма, конспирации, измами, печалбарство, промиване на мозъци.....

6

Анонимен

преди 4 години

Чрез естествения подбор ще си върнем равновесието в природата.Ин витро,сурогатни майки - направиха така,че всеки биологичен *** да оставя след себе си по два.....Добре, че собствената им глупост няма да ги пожали.

5

Анонимен

преди 4 години

Че има "бяла мафия" и че тя си гледа интереса, е факт.Но че да не се възползваш от достиженията на съвременната медицина е глупост, също е факт.Хората май бързо забравиха как само допреди век-два прадядовците им са гинели като мухи от болести, които днес се лекуват по елементарен начин.

4

Велосипедист

преди 4 години

Промиването на мозъци, продължава с пълна пара. Или по-точно настройване на общественото мнение, спрямо търговските практики, както и разделение на ваксъри и антиваксъри.

3

питанка

преди 4 години

Как антиваксърите говорят с децата си ?- С Уиджа дъска.

2

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам ако звучи грубо, но на такива нито им съчуствам, нито ги жаля. Каквото повикало такова се обадило. Даже ако зависи от мен бих ги кастрирал.

1

Жо

преди 4 години

ЗА ВРЕМЕНАТА, когато в България не е имало ваксини.През 1920 г моя леля, по-голяма сестра на баща ми, 20-годишна умира от туберкулоза.През 1924 г., 5 дни след като се порязва с лозарска ножица, умира от тетанус моят дядо, баща на майка ми.