160

муспи

преди 4 години

И все пак, и все пак - ваксините и целия гешефт от производство до пласирани , както и цялото здравеопазване са еврейски, заради геноцида на бялата раса, и никой не забелязва. Както никой не забелязва че парите, всичките пари в света заедно с правата да се печатат са техни!

159

Си

преди 4 години

Хахаха! Е, няма толкова плоска статия 😂🤣 По бай тошово време бяха такива 🤣

158

Хаха

преди 4 години

Премахнаха коментара ми, в който упреквам подлеДците... Фенове на неграмотното слово!

157

Майка бг

преди 4 години

Айде отговорете на военния де. Все бг мамите са виновни и си измислят. ПОДЛЕДЦИ.

156

Разен

преди 4 години

Защо 2-годишното дете на антиваксър е депресирано? Защото е в криза на средната възраст. Жестока шега, но това си е истината. От къде измислиха, че ваксините причиняват аутизъм не знам.

155

Случаен

преди 4 години

Здравейте, военен съм от Стара Загора. Бях на работа в Африка, Иран и Афганистан. Правят ни периодично изследвания и тестове. Преди да заминем на мисия и след връщане. Имам и жълта книжка. Няма никакво значение, просто ми е интересно за моя лична информация.

154

Анонимен

преди 4 години

163 не ми се вярва здрав човек да прави 3 теста точно за туберкулоза. Май малко преразказваш какво си чул че някой бил прочел в интернет?

153

До 163

преди 4 години

Сбъркал си мястото, пич! Тука като гледам какви индивиди се изказват... Съветвам те точно тук да не искаш съвети и разяснения.

152

Случаен

преди 4 години

Имам всички задължителни ваксини по имунизационен календар. БЦЖ първи прием с последващи реимунизации. Правя 3 теста за антитела отрицателни. Обясняват ми, че ако карам туберкулоза тя ще е като на не ваксиниран. Не говорим за отрови и дози. Моля някой запознат да ми обясни защо аз не съм изградил тези антитела, като това е целта на ваксината?

151

Факт!

преди 4 години

Никакви антиваксъри бг *** или лгбти паради няма да спрат поривът на Валонският народ да се освободи от оковите на белгииското робство и да се присъединят към Френската Република.

150

Послепис от 159

преди 4 години

Проверих точните числа.Човек поема между 30 и 50 мг алуминий дневно, например чрез храната.Една ваксина съдържа 0.125мг алуминий.Освен това вече НЯМА живак във ваксините, въпреки че не е доказано, че употребяваната доза е вредна. Отново повтарям - Дозата прави отровата. И витамин С е отровен в по-големи количества.

149

Отврат

преди 4 години

Цялата тая антивакс мода дойде от познайте къде... от Щатите, където разни *** мамчета, "холистични нутриционисти" и псевдо лечители се правят на много силни, защото не са виждали някои заболявания от десетилетия. После са първите, които циврят ако има нещастен случай в здравната система.

148

Дано това стига

преди 4 години

Факт 1: Може би почти всички антиваксъри са били ваксинирани. Още сте живи, нали? Щом сте тук и бълвате простотии...Факт 2: Ваксините спасяват милиони животи всяка година.Факт 3: Ваксините НЕ причиняват аутизъм. Факт 4: Да, ваксините съдържат тежки метали, но количеството е съобразено със токсичността. Например ние дневно поемаме да кажем 50мг алуминии от околната среда и храната. Количеството му във ваксината е може би 10 пъти по-малко от това. Дозата прави отровата.

147

да се боцкаме

преди 4 години

айде юруш на ваксините да не свършат хахахах

146

Мария Антоанета

преди 4 години

Щеше да ядете пасти.

145

аз

преди 4 години

А ако нямаше хляб......

144

Анонимен

преди 4 години

АНТИВАКСЪР=ПРОКАЗА

143

Патица по Пекински

преди 4 години

Ако нямаше ваксини досега човечеството да е измряло.

142

от България

преди 4 години

Е аз за съжаление живея в България и тук некой хора земат парички за да ни убиват децата и да пишат тук в тоя сайт.

141

Факт!

преди 4 години

Нека измират.Важното е само едно.Елзасс и Лотарингия са част от Франция.Немците са изпаднали в полуда и само и остава да скърцат със зъби.Скоро и Валония ще е част от Четвъртата Френска Империя.