19

Анонимен

преди 4 години

Световните жендераси съвсем взеха да се излагат бе!За къв муй и е притрябвало на Русия да сваля самобет?Смешници

18

Анонимен

преди 4 години

вече почна да ми писва от наглите и безочливи руснаци, сумати народ избиха е така за нищо, крайно време е нормалния свят да прекрати всякакви икономически и дипломатически отношения с тия варвари

17

цирк

преди 4 години

До Анонимен 12Защо си правиш труда да караш тези *** да мислят,джендърите не мислят и мразят истината.

16

Сата Нато

преди 4 години

поредната пародия, те установките тска ги раздават в Русия, те са толкова елементарни за управление че се настройват като лсд телевизорЗЕК Бук е напълно автономна машина с 4 ракети и собствен радар на верижно шаси. Един от плюсовете му, с който го рекламират е, че е максимално *** за работа и с него могат да боравят срочнослужещи войници.

15

Анонимен

преди 4 години

Да бе знаем те никога не са виновни. За ПСВ, не са виновни, за ВСВ не да виновни, за Чернобилл не са виновни.. Те никога не са виновни виновно е простолюдието, че е тъппо като пигмейй.

14

русофилите долу!

преди 4 години

Русофилите рубладжии са съучастници на путинските престъпници.

13

Ceci_

преди 4 години

Защо самолетът е летял на зона на бойни действия? Кой е отговарял за въздушното пространство?

12

Анонимен

преди 4 години

А заподозрените знаят ли че са заподозрени? Как 4 човека докарват установка Бук, която се състои от поне 3 машини, от Русия и почват да си стрелят ей така. Някой въобще мисли ли с главата си.

11

направете го

преди 4 години

Това да не е тир да прекараш през границата а те ракетна установка и защо за да свалят граждански самолет!?помислете кой има интерес от очернянето на Русия и той е истинския убиец.

10

до западняк европеец

преди 4 години

чакай от тези 5 милиарда да ти изплатят хонорара

9

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Ако Русия не плати обезщетенията за жертвите на престъпното им дело санкциите трябва да се утроят.

8

факт

преди 4 години

Никакви доказателства само препратки и снимки от социалните мрежи,толкова години крият истината и търсят под вола теле....

7

хаха

преди 4 години

поредната пародия, те установките тска ги раздават в Русия, те са толкова елементарни за управление че се настройват като лсд телевизор. Стиха с тоя наивитет....кой ли им вярва

6

русофилите в Белене

преди 4 години

Всички български ***, които лъжат и отричат вината на престъпника Пyтин и кликата му трябва да бъдат съдени и затворени в лагер за превъзпитаване.

5

Анонимен

преди 4 години

Тия продължават с каламбурите, но е разбираемо, почти всички са настроени на тази вълна - лоша Русия и демократичен Запад.

4

западняк европеец

преди 4 години

Фашистка Русия ще плати към 5 милиарда обезщетения за самолета и жертвите. Допълнително към това кремълските фашисти около Путин ще бъдат съдени в Хага и затворени до живот.

3

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно всички лъжи на Джуджето излизат на яве. Те и за корейския самолет отричаха...

2

Антисоросоуд

преди 4 години

Мслийййййй и кск само научиха и имената дсже на заподозрени за сваляне на самолета ! И без разследване съм сигурен, *** това е организирана провокация от ЦРУ и изпълнена от усрайнските фашисти.

1

Анонимен

преди 4 години

Виновно е украинското ръководство въздушно движение.