39

Анонимен

преди 4 години

e значи Гренлавдия пак ще си стане зелена и отново ще отглеждат лозя, кръговрата на природата!

38

Контрасанкции

преди 4 години

Новините за все повече на брой години с най-малка площ на морските ледове в Арктика, са добре дошли за Северния Морски път.

37

Анонимен

преди 4 години

"Причината е отделен въпрос."Напротив, точно това е Въпросът. Вменяване на вина и предлагане на решение, включващо лишения за хора които и без това нямат много. На какво ти прилича това? На мен ми прилича на схема за изнудване. Американците са ВЪРХОВ замърсител в световен мащаб. А точно те най-много реват, без в действителност самите те да правят нещо по въпроса.Извод - схема за изнудване и геополитически лост за натиск.

36

Наблюдател

преди 4 години

До VictimizedПричината е отделен въпрос. Каквато и да е тя, климатът се променя към лошо.

35

Victimized

преди 4 години

Всичките климатични промени се дължат главно на слънчевия минимум и слънчевия максимум, който влияе на целия климат. Нищо не се споменава за засилената вулканична активност в този регион. Защо ли? Защото ще излезе, че такса въздух която плащаме вече ежедневно и заради която буквално се качват цените на електроенергия и всичко останало. Има много писано по темата, и има климатични промени, но процента който се дължи на хората е не повече от 0.5% от парниковите газове, всичко друго е пропаганда.

34

Анонимен

преди 4 години

Оф, аман. Имало е периоди в историята на Земята, когато въглеродният двуокис е бил ШЕСТ ПЪТИ над сегашните равнища. Крокодили и костенурки са живели в Канада, без това да е било заради дрейфа на континентите - географската ширина е била същата. Е, защо се е получило така - динозаврите са готвели на дърва ли?Има промяна в климата, винаги е имало. Въпросът е, че не е " ман мейд" - причинена от човека, както омалосват от половин век.

33

Чикън

преди 4 години

Че замърсяваме всичко и навсякъде е вярно, но и "еко" инициативите са бизнес за милиарди. Най-вероятно сега сме в по-топъл цикъл, ще следва по-студен. Ако си мислите, че за милиарди години, температурата на планетата е константа - не е!

32

Пустиняк

преди 4 години

Глобалното затопляне е факт, който вече и маститите мултимилиардни лобита на могъщите замърсители не оспорват, щото няма как. Затова са концентрират в усилията си да манипулират масите, че видиш ли, било естествено. Но то не е! Да, имало е периоди на затопляне на Земя, породени от естествени климатични причини, но това сега не е. Но да оправдаваш едното с другото, е все едно сам да си наводниш къщата, успокоявайки се, че и Бог е наводнил света по библейските времена.

31

Аспарух

преди 4 години

Новината и снимката са от преди няколко дни.Това се вика copy paste

30

JJIvanov

преди 4 години

АНАлизи проведени с самолети доказват че най тежко уврежданата страна в Европа е България. Милиони автомобили увреждат тежко приконтактния най крехък защитен въздушен слой с включени фарове денем вкл против мъгла и с налепени тежко вредни холограмни оръжия на предни стъкла.Огрoмни видими тежко увредени обеми има над градове и пътища вкл магистрали. Опити за лекуване на пресканираните обеми водят до проблеми над Балканите.Всяко село е увреждано с ЕМС недопустим от клетки за цифровизация и JSM

29

Warning

преди 4 години

За убиване на ледниците ползват предимно американски сателити .Чрез тн мониторинг . Ползва с е методът обемно проникващо обсебване и последвало таене на ледника.Много мощни оръжия на вражеска цивилизация се произвеждат чрез обсебване на произведени под техен контрол от хората техники. Вградени са в сателити, в радио и телевизионни ретранслатори в JSM клетки в лични документи и телефони

28

Ескимос

преди 4 години

Обичайно пролетно явление. Така е от стотици години.

27

Анонимен

преди 4 години

И защо островът се казва Гренландия? Защото е бил зелен. Пак ще стане.

26

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да наложи забрана за производство на американските талиги. Те тия под 5000 кубика кола неможеш да видиш там. И 5 коня да е пак ще е 5000 кубика. Отдешя газове като локомотив. Иначе всички други им виновни за всичко, пък тяхната кочинa най-смърди.

25

Анонимен

преди 4 години

То ако сами не се изтрепем, кво му е интересното?Няма чакаме някви метеорити или извънземни я!

24

Анонимен

преди 4 години

1 метър покачване няма да ни удави, освен това не можем да предскажем времето 10 дни напред, какво ги кара да мислят че могат 100 години. преди 1000 години е било с 1 градус по-топло. те сега за 0.5 градуса подлудиха хората.

23

ТУРЧИН

преди 4 години

Бай *** го боли фаро, важното е да се надува с паржоли, саджук и да сърба ракия и вино балканската свинчуга хахахах

22

Анонимен

преди 4 години

До ПаскалА защо не Европа и Азия?

21

Факт!

преди 4 години

Ми спрете немските дараци от по 600 коня в8.

20

Банана Републик

преди 4 години

Въпрос - Кога ще се затопли достатъчно в България, че да може да гледаме Банани? Чакам от години вече!!