8

Анонимен

преди 4 години

Поредното надлъгване с тези "валути". Тоя свят се "храни" само от шмекерии и психози.

7

Анонимен

преди 4 години

Мад Максин е еманация на демократическата партия.

6

Анонимен

преди 4 години

Фейсбук и Гугъл трябва да бъдат разбити на по-малки компании за да има реална конкуренция на пазара, а сага гигантите си правят каквото искат, защото нямат алтернатива.

5

dmx

преди 4 години

Банките отдавна трябваше да фалират, а служителите им да бъдат изхвърлени и заменени с ботове. Само че този кърлеж има могъщо лоби и по-скоро ще си отиде гостоприемника, отколкото паразита.

4

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка,Защо бе..? Facebook ми е неприятен, но с пускането на криптовалута си ще наруши тенденцията на ограбване на хората.Криптовалутите ще станат ефективни само ако някой застане зад определената криптовалута и гарантира с нейното име и финансови активи. Защото при настоящите условия, криповалутата е един метод за спекулации. За това волатилността и е толкова голяма. Някой виждал ли е Сатоши?...поздравете го от мен!

3

Анонимен

преди 4 години

Криптовалутата е една пирамида. Рискова, несигурна, ненадеждна. Всичко е спекулации.

2

Анонимен

преди 4 години

Много правилно! Фб е една голяма дивотия, а от дивотия няма как да се пръкне нещо добро, коректно и в крайна сметка честно. Не ми разправяйте, че фиатните пари също са измислица. Съгласен съм, но още повече измислици и фалшификати не са нужни на никой, освен на авторите им.

1

Анонимен

преди 4 години

Просто Facebook иска да знае още финансовия статут на хората и за какво си харчат средствата ...