48

Анонимен

преди 4 години

Не знам каква ще файдата за обикновените хора, но тази компания и още 2-3 почти монополизираха уж свободния Интернет, а монопола доказано от историята не е хубаво нещо и спира прогреса..

47

Анонимен

преди 4 години

Дувайте момчета до стане на парчета..

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48И в един мометнт една компаня ще се превърне в абсолютен властелин на западната икономика ...

45

Анонимен

преди 4 години

Спомням си навремето 2008 година пращах пари от английска банка към българска, чаках 2 дена да пристигнат и здраво ме одраха, с Libra транзакциите между фейсбук потребители ще бъдат абсолютно безплатни и доста бързи, курса ще е стабилен и благодарение на парите на фейсбук, виза и мастеркарт, ще се изгради бързо нужната инфраструктора, за масово ползване. Либрата обаче не е блокчейн, но би трябвало да е добре защитена. Нямам никакви съмнения, че ще мине всички регулации.

44

Анонимен

преди 4 години

Прекалено е открит фейсбука. Има много хора в тая компания и е трудно, да се наложи мизерия.

43

Анонимен

преди 4 години

Везните на Facebook със своите над два милиарда потребители в съчетание с Mastercard,PayPal,Visa,eBay,Uber са нещо непреборимо,даже и за великото световно финансово *** лоби,така че нека пожелаем успех на Марк Цукерберг в неговото начинание за изграждането на един по справедлив финансов свят!

42

ко40

преди 4 години

и още нещо, с крипто валути няма да плащате данъци, дали ? Световното правителство иска да разкара парите на хартия, и тогава......, мамоо

41

ko40

преди 4 години

някой може ли да ми даде кредит в биткойни ? Инвеститор ще строи завод с биткойни ? Ако заплатата ти е в биткойни, бензина сутрин ще е 2 биткойна вечерта 7000...., ОК

40

\m/

преди 4 години

Чейнчаджии :)

39

Йово

преди 4 години

Нали е фашистко и комунистическо когато държавата се намесва в частна компания. Сега САЩ прави точно това. Това не е демократично. Ако САЩ са демокрация биха оставили всяка фирма и организация сама да определя политиката без да се намесват.

38

Анонимен

преди 4 години

От това което си написал е ясно че си пълен лаик по отношение на криптовалутите.Нищо ново не ми казваш! Аз говоря на кон с капаци, който си е продал апартамента или (единият бъбрек) в очакване да стане милионер. Ако ще не 60, а 666 да потвърдят сделката, това не ти гарантира НИЩО, освен специално за теб дамаджана със студена вода. Кажи ми виждал ли си Сатоши поне на снимка?

37

Анонимен

преди 4 години

Биткойн е в момента 9100$ и на път да отприщи следващата вълна за нова най-висока цена.Да сигурен съм в това! Рано или късно Bitcoin-a ще удари нов таван, после ще се срине за една нощ и някой хора ще кашират милиони! Схемата е ясна!!

36

Анонимен

преди 4 години

не знам дали осъзнаваш колко глу пав въпрос задаваш - в самата същност на децентрализирана система е липсата на първи и на последен!Демек мижай, да те лажем!Де ва намират такива бaлaмypници?!

35

Анонимен

преди 4 години

Точно в ripple не бих инвестирал, да не говориме, че вече има сериозна конкуренция от либрата (готови с 2 милиарда потенциални потребители) и валутата която ще пуснат JP Morgan (най-голямата банка в света) , същия шиткойн.

34

Анонимен

преди 4 години

Тръгне ли успешно либрата, от 6 месеца до година изчезват мъниграм и уестърнюнион, после започват да пукат малките банки, а ефекта за България ще е катастрофален, ако парите на емигрантите който пращат останат в либри. С две думи почна се.

33

Гошето

преди 4 години

То да беше само Фейсбук. Огромен процент от западните банки аутсорсват обработката на лични данни в Индия - онези там имат достъп до всякакви, не само финансови, лични данни на стотици милиони европейци и американци.

32

Анонимен

преди 4 години

това кадър от планетата на маймуните ли е?

31

Малък бушмен

преди 4 години

Биткойн е в момента 9100$ и на път да отприщи следващата вълна за нова най-висока цена. Фейсбук нещото ще бъде интересно явление, но като образован Р О Б в тази сфера само ще ви кажа - инвестирайте в Рипъл XRP докато е време.Днес е 0.43$ - "утре" ще бъде 10$Наздраве,Отреченият от българското

30

Анонимен

преди 4 години

Не им харесва, че бягат от долара

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27От това което си написал е ясно че си пълен лаик по отношение на криптовалутите. Вземи малко прочети за да разбереш замисъла на децентрализираната криптовалута и тогава можем да говорим с теб на тая тема. Само ще ти кажа че докато не потвърдят минимум 6 криптоминьори сделката с биткойни тя не се осъществява. За някои криптовалути се изискват 60 потвърждения на транзакцията за да бъде осъществена. В банката с която работиш някой служител може да ти източи сметката безконтролно.