12

МВР се изложи

преди 4 години

МВР се изложи за пореден път. Остави без комуникации болници!МВР действа като бесен слон в стъкларски магазин.МВР лъже! И маже!И акцията беше насочена към малки регионални телевизии критични към изцепките и лъжите на Баце (идеално пасваща като време с простотиите на Домуса в НоваТВ).Това не беше акция срещу пиратството а просто цензура.

11

Шерлок

преди 4 години

Елементарно Уотсън ! Първо излиза информация, че 30-тина % от населението у нас не ползвало ИН. Което естествено не е вярно, защото 80 годишните баби на село си хортуват с внучетата по Скайп.Даже клошарите имат смардфони с ИН. После, прас 30-тина % от ИН доставките били шано. Къде било заровено кучето ?! Лошо няма ! Лошо ще стане, ако на баба Гица от с.Долно *** и искат по 30 лв. за ИН, като до сега е плащала по 3 лв на местния шанаджия за да си хортува с внуците в Америка...

10

Анонимен

преди 4 години

А окрадените банки?Именията с крадени милиарди наречени "къщи за гости",островите из Гърция и имотите в Барцелона...кога?Смешници!

9

Pin

преди 4 години

Щетите за милиони не са отишли в джобовете на собствениците, а не са взети от джобовете на клиентите. Само уточнявам за неразбралите. Ако се приложат това значи крайна цена от поне 60 лева за пакет!

8

Анонимен

преди 4 години

Тя, държавата толкова много е откраднала от българския народ,че тръгнали от МВР да тръбят колко ощетена била държавата от кабелните оператори.А, българския народ кога държавата ще му върне всичко заграбеното от данъци.Нещастници от МВР, полицай те продават тютюн и тръгнал шефът им да дава законност.

7

Анонимен

преди 4 години

Защо Евро пола не разкрие сметките на политиците в чуждите банки, имотите им в чужбита , "офшорките" им, яхтичките. Кабеларките ли са ней големия проблем?

6

OMG_Lucker

преди 4 години

Добре ще е да измислите нещо сами, а не да се равнявате по Европол, ЦРУ и т.н. Безчинствата, които се извършват в Бг са безброй и някои от тях са далеч по- брутални и нанасят далеч повече вреди от безобидното "пиратство" на кабеларките, което увреждало имиджа ни.Мутрите и политиците продадоха активите на страната, стотици тонове наркотици минаха оттук, емигранти кръстосват, *** дерибействат, но явно кабеларките са били проблема ни.

5

Абе

преди 4 години

Илиенски, що лъжеш, бе. Виж и покажи на бибитко снимките от акцията в офисите на суперпрестъпниците. Разбити незаключени врати, пробити стени, и разбира се окрадено всичко което може да се вдигне с една милиционерска ръка щото другата държи пищофа, викове, крясъци, псувни. Е това беше тъпата ви европолска акция.

4

Анонимен

преди 4 години

Тиквената хунта само се чуди кого да изрекетира!Спряха ни хляба,сега ще спрат и зрелищата!

3

Анонимен

преди 4 години

Дейностите, извършвани на тъмно, водят до щети за държавния бюджет, настоя отново той след заседанието на правителството.========D Само кабеларката у нашенско е извършвала такива дейности. Браво ГДБОП.

2

Анонимен

преди 4 години

Защо не помолите Европол за помощ при разкриване на хората забиващи кирки в колите? Доколкото знам досега такъв разкрит случай няма.

1

са

преди 4 години

Бай *** все още си мисли,че всичко,което пада или идва от небето,е без пари!Един път хората ще си свършат работата и тия,дето са спечелили милиони от нелицензираната си дейност,протестирали!*** система!