32

Анонимен

преди 4 години

Гелосания Домус купи телевизия и после полицията тръгва да разчиства конкуренция със неадекватна бруталност и оставя четвърт България без телефони и интернет.После Баце нагло се хили и разправя ,че не се бърка в работата на журналистите.

31

Милиционер

преди 4 години

Ние Интернет-минтернет не сме спирали на никого!!! Фанахме двам-трима пиратина и спрехме токът! Толкоз! Ентерпол, фебере сички са с нас!

30

между редовете

преди 4 години

ОТ ЗАПАД СА ГО НАТИСНАЛИ ШУШЛЯКА ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ЗА ТВА СЕ Е ЗАСИЛИЛ! ТОЙ ИНАЧЕ ОТ ЛЕГЛОТО НЯМА ДА СТАНЕ...

29

?

преди 4 години

"1-во Явор Колев ползва кракнати - ABBYY FineReader и продукти на Adobe (да си даде лаптопа за експертиза) и аз лично поставям под въпрос какъв експерт-плямпало е!"това вярно ли е ?

28

Анонимен

преди 4 години

Господин Колев първо попитаите домус ага откъде краде английски първенство после и максспорт и тогава може да говорим за кражба по големи крадци от Домусчиев и Стефанов няма за наша сметка

27

Анонимен

преди 4 години

Който плаща той поръчва музиката - в случая приятелчето на премиерчето - Кирчо Гелосания.

26

Анонимен

преди 4 години

Мафията чрез партията си ГЕРБ използват армията и милицията за саморазправа с конкуренцията.

25

Ижинера

преди 4 години

До анонименМного добре написано.

24

Анонимен

преди 4 години

До 11: Нали знаеш - За милиони няма закони, за кокошка няма прошка...

23

анонимен

преди 4 години

Докато Домусчиев са развява из Калифорния, тук по негова заповед трошат техника и оставят хората в информационно затъмнение! Сега да го изпратим на Марс и там да го направят почетен гражданин! Такива изедници като него, не ни трябват!

22

Анонимен

преди 4 години

"Дейностите, извършвани на тъмно, водят до щети за държавния бюджетА източването със завишени обществени поръчки не е ли по-сериозният проблем . Ама кабеларките е лесно да ги спреш.

21

Анонимен

преди 4 години

Правилно е решението. То можеше да стане много преди да забележат в ЕС.

20

анонимен

преди 4 години

Добре, г-н министър, хипотетично има нещо нередно при "кабеларките"! Но, защо ГДБОБ изтърбуши техниката и унищожи уликите за престъпление , а не дойде със специалисти да опишат, заснемат и запечатат офиса, и после да представят доказателствата в съда?! Нечувано е, полицията да отиде на местопрестъплението и да съсипе всички следи! Колкото до телевизиите на Домусчиев, ще минем и без техните турски сериали!

19

Унуфри

преди 4 години

Върл антикомунст съм ! Но, за малките населени места, където самотни старци доизживяват дните си и единствената им утеха е, да могат чрез ИН да общуват със запилялите се по света деца и внуци, държавата да осигурява безплатен и то доволноскоростен достъп до мрежата. Говоря за уай-фай, а не да се молят на местния кмески наместник щкембелия от някоя си партия да му ползват служебния компютър !

18

емигрант

преди 4 години

1-во Явор Колев ползва кракнати - ABBYY FineReader и продукти на Adobe (да си даде лаптопа за експертиза) и аз лично поставям под въпрос какъв експерт-плямпало е!2-ро за чий ...*** им трябваха и инструменти за диагностика на оптични трасета или суичове или комутаторите?! Акжията беше с явната и единствена цел да се саботира за сметка на конкуренцията протриваща ръце3-то Европол е само претекс и прикритие за налагане на волята на НоваТиВи4-то Очевидно е че идва отново окрупняване на пазара

17

Бай Хой

преди 4 години

А в кабеларката на Винкела СКАТ там защо не влязохте, защото е депута ли.

16

Анонимен

преди 4 години

кабеларки по които върви телевизията на БСП :)

15

Анонимен

преди 4 години

Трите прасета окрадоха банката, ама шафьорина на мето мълчи като бит участник в прайд.

14

номер 3

преди 4 години

До ГеоргиГеорги, дай си адреса, лично ще дойда са се запознаем.

13

Георги

преди 4 години

До Анонимен номер 3-Като си толкова отворен защо не излезеш с името си.Само шобелиите са толкова отворени тук.Аман от анонимни ***.