23

Лично мнение

преди 4 години

Хората са мнителни. Има и лекарства които не помагат, защото съставът им е променен. Давам за пример един мехлем срещу екземи. В чужбина е съвсем различен от мехлема на същата фирма, която се предлага в България, който е 2 пъти по-скъп тук. И за ваксините при здрави хора е същото. Помните ли рекламата за ваксината против рак на маточната шийка? Онова 15 годишно момиче, което умря сред ваксината??? Скриха рекламата за дълго време и после май пак я въртяха по телевизиите.

22

Анонимен

преди 4 години

Българинът като цяло е неук и *** така че на дали е от световно значение в какво вярва.

21

ХИГИЕНАTA е спасила

преди 4 години

Не се безопасни, и нанасят вреди на милиoнi деца, - левкемия, тумоти в мозъка, алергии, гърчове и т.н НО статистика за тези вреди НИКОЙ не води, защото дори когато повредата е непосредствено след поставената ваксина НИКОЙ няма доблестта да го признае. Щот ще остане без работа а и може и да го самоубият от фармацевтичната мафия! Относно ефективността - по този въпрос също не се води статистика каква част от децата ваксинирани изкарват и болестта, често непосредствено след поставената ваксина!!!

20

Анна

преди 4 години

Много *** въпроси и още по-нелогични изводи след обработените данни. Разбира се, че ваксините не са безопасни - достатъчно е да пточетеш листовката с нежеланите реакции. Но болестта е много пъти по-опасна от ваксината и усложненията са повече и по-тежки, така че ваксинираме, поемайки риск да пострадаме от ваксина, но предотвратявайки по-неприятния вариант да заболеем. Все едно в какво вярват запитаните, важното е че 96% са ваксинирали децата си.

19

Анонимен

преди 4 години

Да има риск, но е нищожен в сравнение с това да се разболееш наистина. Антивакърите разчитат на разумните хора, които ваксинират децата си. Но се навъдиха много с бръмбари в главите и децата страдат.

18

Анонимен

преди 4 години

Въпросът Смятате ли, че ваксините са безопасни?, е нонсенс. Всеки образован човек знае, че определен минимален риск има.Виж, да смяташ, че са неефективни вече е признак на тьпота.

17

Мама Лигла

преди 4 години

Държавата да си свърши работата и всичкото антиваксър да дава принудителен труд в инфекциозните отделения, че от няколко месеца са препълнени, заради римляните антиваксъри, заразени от морбили :)

16

Ясно

преди 4 години

Антиваксърите са привилегировани лигльовци и лигли, които не са виждали детски паралич с очите си, усложнение от заушка или шарка, но го играят много смели в интернет. Иначе 96% лт анкетираните си ваксинират децата. Далеч над 40% е.

15

Анонимен

преди 4 години

Което показва, че у мнозинството има здрав разум.Защото няма напълно безопасна външна химическа намеса в организма. Винаги има рискове.

14

Анонимен

преди 4 години

Винаги много ми е смешно, когато елитът се загрижи, че стадото не е ваксинирано. Истината, е че фармацефтичните компании опорочиха ваксините заради алчността си и отвориха кутията на Пандора сега противниците им са криви. :)

13

Аман

преди 4 години

Зелените еко-джихадисти няма да се спрат докато не върнат чумата.

12

Бухахаха

преди 4 години

Аз не вярвам на ваксините, защото след като си ваксинираш детето, от празната ваксина излиза норвежки диджендър, които ти краде бебето и го телепортира към холандска хомодвойка от афроамерикански произход.

11

Дам

преди 4 години

А едрата шарка, морбилито, детския паралич, дифтерията и тетануса са абсолютно безобидни детски заболявания. Според антиваксърите. Процентът на *** и антиваксърите в България е горе-долу един и същ. Дали е случайно?

10

Victimized

преди 4 години

Ваксината и имунното стимулиране само по себе си е невероятно откритие. Но фармацефтичните гиганти, и здравеопазването обърнато в чист бизнес, чиято цел не е лекуването и подобряването на живота на хората, а обвързването им все повече с техните продукти е най-голямото зло. В тези съмнителни ваксини, живака и алуминия доказано засилват опасността от авто-имунни заболявания, които са хронични. или с други думи до живот. На тези хора им се налага да са на медикаменти цял живот. Това е проблема.

9

Луи Пастьор

преди 4 години

Разбира се, че при определени обстоятелства ваксина може да бъде опасна! Само дето ваксинирането не точна математика, а по скоро статистика. Ваксина би причинила вреда в 0.1% от случаите и то когато има съпътстващи обстоятелства. Изобщо, въпросът "вредни или не" е изключително некоректен.

8

Анонимен

преди 4 години

Сеят страх у хората да си продават ваксините с живак и други тежки метали в тях, но всее по-малко хора им вярват и това не е по вкуса им.

7

както се казва

преди 4 години

Колкото повече антиваксъри - толкова по-малко антиваксъри

6

Анонимен

преди 4 години

Идеята е хората да спрат да се ваксинират и така да се редуцира популацията

5

Майка

преди 4 години

Бойко борисов май не си е ваксинирал внука

4

Анонимен

преди 4 години

Те не са безопасни !