15

Възмутен

преди 4 години

Ето само няколко примера за фамилии, които завършват на -ски, но категорично НЕ СА македонскиМаяковскиДубровскиБолконскиАйвазовскии т.н. и т.н.Посочените фамилии са руски. Що не опитате да крадете от Русия, да видим дали ще мине така номера пред Путин, както пред Бойко?

14

Възмутен

преди 4 години

"Гоце Делчев е бугарин но Санданцки е наш македонац море бугарите да знаете щом фамилията заврашува на ОВ или ЕВ не е наш ако фамилията заврашува на СКИ е наш македонац море на всекаде да живее е македонац."Това е една от най-върховните "езиковедски" глупости, която ми се е случвало някога да срещна. Суфиксът - СКИ е славянСКИ суфикс за прилагателни имена, широко употребяван в много слав. езици. Означава принадлежност - Трън - трънски, София - софийски и т.н. НЯМА НИЩО СПЕЦИФИЧНО ЗА МАК. ЕЗИК!!

13

Анонимен

преди 4 години

Колко броя европейски депутати има партията Атака ? Колкото и аз, т. е. николко. Политическите лидери са видяли комбинацията от пръсти с изпънат среден и два свити до него. Показаха им я избирателите с право на глас в последните избори. При това 70 % от тях, а не членовете на партиите и симпатизантите им.

12

Анонимен

преди 4 години

На Сидеров Бойко Борисов му открадна гласоподавателите, ао пък той се зегрижил, че Серевно македонцити ни откраднали историята. Политическите лидери на партиите в България видяха ли средния пръст, който им показаха 70 % от имащите право на глас ?

11

До 1

преди 4 години

Никой не ни е лъгал бе, просто тези, които са на власт са пълни *** и чужди пионки.Наредиха им от американското посолство и те тичат да изпълнят, ще си счупят краката. Ако им наредят от американското посолство, ще продадат и майките си.Това се казва колониална администрация - някой от оня край на света им е по-мил и важен, от майка им, брат им и целия им народ - гонят неговия интерес, във вреда на всички останали, надяват се да им даде да му лижат подметките.Кучешка му работа.

10

Спас Гърневски

преди 4 години

Щом имената завършващи на ..СКИ са чисто македонски,то и Достоевски е македонец. Както и Барко Обамовски и Алекси Кипровски/Алексис Ципрас/.Колкото украинец ще признае,че е новорус,токова и тези хашлаци ще признаят,че са българи.Пфу!

9

Смирненски "&qu

преди 4 години

"През прозореца се втурнав мойта стая пролетта,с полъх ведър ме обгърнас дъх на билки и цветя.Гледам Витоша насрещагорда в свойта самота,ах,едва ли се досещаколко свидна ми е тя,колко искам да живея,да не мисля за смъртта,да се влюбвам, да се смея,да се радвам на света..............................."За Витоша и България си пише стихове човека,Витошо,Витошооооо,земя македонска заедно с Луната

8

Krom

преди 4 години

До Македонац - когато приемете албанския за официален език, смените си името на Хаджи и Ходжа, и почнете пет пъти на ден да се дупите в Джамиите. Което ще е скоро, повярвай ми ръб нещастен. Сърболяците така са ви пинали мозъка, че вече сте тотална щета. Между другото, кога ще въведете и увеселително влакче в Скопие(Дисни)ленд? За един приятел питам? Иска децата му да видят статуята "Един Несъществуващ *** на кон"? Обаче и влакче искат!

7

до Макето

преди 4 години

Браво бе! А Хаджийски? Пеевски? Смирненски? Точно Христо Смирненски... Смях! Празноглави макета. И за мокет не ставате.

6

Анонимен

преди 4 години

Хубаво,обаче дали ще успеете да реализирате тази своя идея?Всъщност трябва да успеете и да го поставите като условие.

5

Анонимен

преди 4 години

Трябват няколко договора и не само за историята, но и за езика, икономиката, политиката и др. области които ще сближат двете държави и ще може да се обединят както през 1885 г. И решеният които вземат двете народни събрания стават задължителни и за България и за Македония, а не както сега комисията взема решение за Кирил и Методи а после Заев не споменава България.

4

Македонац

преди 4 години

Гоце Делчев е бугарин но Санданцки е наш македонац море бугарите да знаете щом фамилията заврашува на ОВ или ЕВ не е наш ако фамилията заврашува на СКИ е наш македонац море на всекаде да живее е македонац.А вие бугарите кога ке ни вратите македонскат земя От кюстендил до Кавала у Грция все ова е нашо македонско.

3

Анонимен

преди 4 години

Киро Глигоров е българин. Сам е декларирал пред Царска България.

2

Анонимен

преди 4 години

Цар Тито е техен. Няма да спорим.

1

по Кеворкян

преди 4 години

Излъгаха ни всякак с прословутия договор,но нашите слънчасали първенци изобщо не проумяха накъде ги тикат. Чак сега, когато всичко е приключило, зареваха,дори Захариева се накокошини: Гоце бил българин и не можело заедно да го честваме. А всичко беше ясно още от самото начало,но тогава същата Захариева каканижеше нещо за Западните Балкани. Ние Гоце не можем да опазим, а сме се загрижили за Балканите. Когато си слънчасал, може и за Космоса да се загрижиш.