80

Анонимен

преди 4 години

Другарката Нинова каза пред конгреса- Наиграхте се и сега си затворете портфейлите. Явно бизнесмените ще я послушат и на Позитано 20 ще гледат като стреснати.

79

Анонимен

преди 4 години

Ха..ха..ха , на Позитано 20 са в шок. Нинова окраде всичките пари и сега няма кой да и даде нито един лв. Гергов ги спонсорираше , но др. Нинова го изрита , защото е умна та знае ли се. Сега до есента г-жа Лъжа ще се пресели при сина си в САЩ , а червените баби ще пият една студена вода.

78

Анонимен

преди 4 години

Прогресивно подоходно облагане и... Горанов в затвора

77

БОКо-КРАТУНьо

преди 4 години

Никакви субсидии на партиите...Аз когато създавах ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" един лев нямах!...Добре че бяха "Зайдел" и "Аденауер", да ме подхранват с по няколкостотин милиона всяка година, че да си напазарувам и назнача верни прокурори, съдии, полицаи, депутати, кметове, съветници, администрация...Ех, присвоявали тези мои верни КОЛЕГИ апартаменти с персонални асансьори, големи тераси със сауни, къщички за гости, лапали били парите от европейските проекти, но Аз им прощавам, защото са прости гербаджии като мене, верни са ми, и ми се отчитат с по-големички комисионни...!!!

76

СТИГА, РЕВ И СОПОЛИ.

преди 4 години

Те и сега Партиите работят за БИЗНЕСА, кво се правите на света вода.ТВ-то на БСП, с ВЪШКИ ли го платиха?!Ами ТВ-то на Милиончева, от чия офшорка го финансираха?!!В. ЛЕЧЕВА, ОВЧИЯ, и цялото Позитано 20, да не са клшари....?!Червиви са от наши пари!Имат пари за още, 5-партии като техната, с парите от Русия.

75

малко смешки

преди 4 години

За всичко има определени критерии - за учене, за шофиране, за стоки и услуги..А за политическа дейност - няма такива. Защо ли? ;)Защото нищо не правят - разтягане на локуми и разпореждане с държавни пари, с нашите.Така че ПП вместо субсидии да получават, би трябвало "вредни" да плащат на всеки български гражданин, барем по едно кисело мляко на ден (за цената му - после ще се пазарим)

74

Анонимен

преди 4 години

И трите големи партии са на олигарси, какво ще се промени, освен че ще се наложи да бръкнат в собствения си джоб? И да бръкнат, това се нарича инвестиция, няма да обеднеят.

73

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТе парите са в олигарсите и бандитите,ще пострадат малките партии,а не големите и ще направят двупулюсен модел,при който няма значение кой ще спечели,винаги народа ще е наеван до дупка.А когато има субсидии,влизат и некорумпирани политици,влизат и малки партии и има някаква що-годе демокрация.

72

Анонимен

преди 4 години

И докато ни занимават със суперкомпютри и субсидии, дръпнаха още 400 милиона заем, тихо и без обсъждане! Честито! Без значение за кого гласувате, всички плащаме!

71

Анонимен

преди 4 години

"Ще отпаднат малките партии,които не са корумпирани"---------Не са засега, макар че субсидията е вид корупция. Чуваме за тях само по избори, но прибират парите редовно. НАШИТЕ пари.Без субсидии е най-справедливо!

70

Анонимен

преди 4 години

Ако създам сега партия, няма да има субсидия за нея. Откъде накъде някой ще получава субсидии от моите данъци и да е в по-привилегирована позиция от мен?

69

Анонимен

преди 4 години

Ще отпаднат малките партии,които не са корумпирани,а ще останат олигарсите и корупцията,тряба да има 10 лева на глас субсидия!Трябва!Само ще увеличите корупцията и безработицата с 1 или 0 лева субсидия и ще въведете олигархично-корупционерски модел,вреден за населението.

68

Анонимен

преди 4 години

Свалянето на субсидиите на 0 или 1 лев е в изгода на олигарсите и корупцията,а не в полза на народа или партиите!Защо правите хората на глу.паци,не искаме двуполюсно олигарско управление и корупция,те са вредни за страната!

67

Анонимен

преди 4 години

Аз нема да страдам ако партиите не оцелеят заради липса на пари.На тех не им пука как ние оцеляваме.

66

Анонимен

преди 4 години

До Сата Н.Езика на омразата, който ползваш... Как живееш с тази злоба?

65

Сата Н.

преди 4 години

Най-важното е, че финансирането от Москва през фалшива журналистическа дейност на вещицата-полурускиня Йончева, заченала за сефте на 52 по изкуствен начин, ще излезе наяве. И ще може официално да си обесите на гърдите по една табела: Руски Г3О-лизец

64

Анонимен

преди 4 години

Тия обезумеха от глад и алчност.

63

Анонимен

преди 4 години

Народа ни е заблуждаван ежедневно от олигархията - никой не го информира колко олигархията през правителствата печели от народа. Народа е насъскван от олигархията срещу лекари, учители, военни, че ядели с държавни пари. Спестеното от това насъскване отива къде пак в олигархиятааа. България за целия преход не е имало толкова олигархични партии колкото ГЕРБ сега

62

Голям рев

преди 4 години

Ама някой мисли ли си, че може да има партия в БГ без да е финансирана от бизнеса? Какъв е този рев, че щели да стават лобисти. Те и сега са лобисти, но взимат допълнително и по 11 лв на глас. Сметката е редно да я плащат тези, за които работят партиите и да се знае кои са. Който иска после да става активист на партия, финансирана от Маргините примерно. Сега това просто става под масата в кеш

61

Алоууу...

преди 4 години

Раковски, Левски и Ботев, дали са искали субсидии от 11-13-лири от Високата порта в Истанбул??!!!!!Я, У ЛЕВО.... Ще си плащате за полит- гяволъците, щото и сега си взимате парсата от бизнеса и офшорките на КТБ. Поне да е регламентирано и законно!!