36

Анонимен

преди 4 години

Ногу краде тос еййййй, неговите събратя влачат жилязу той влачи милеони

35

До Лечков

преди 4 години

Срам ме хвана от твойта наглост !Свян нямаш !Мръсен далавераджия!Бягай не се вясвай като перуката.......

34

Пената от Мировяне

преди 4 години

Абе Перукевич е ясен-цироза...Ама тоя не пие и дълго ще досажда...

33

...

преди 4 години

Той пари по пряк път и на ведомост може и да не получава, но по индиректен път такива пари взема, че дори милионерите в БГ могат да му завиждат! Инак сега той футболист момчето, т.е. нема как да ги разбира толкова нещата, но мойто момче докато си на обществена позиция, даже и а не вземаш пари ТО ЩЕ ДАВАШ ОБЯСНЕНИЯ МОЙТО МОМЧЕ! ЗНАМ, ЧЕ КАТО ФУТБОЛИСТ ТИЯ НЕЩА НЕ СА ТИ МНОГО ЯСНИ, НО ТАКА КАЗВАМ И ТАКА ЩЕ Е! Но ако не ти се дават обяснения ТО ТОГАВА СЕ МАХАТЕ С ПЕРУКАТА ОТ БФС И РИПАЙТЕ ГЮБЕЦИ!

32

Анонимен

преди 4 години

Когато виждаш ,че не върви футбола защо стоите все още на тези постове ,Защото в БФС няма мандатност. И те ще си веят байряка докато измрът. То им е бащиния.

31

Анонимен

преди 4 години

А няма проблем продължавайте да ги траете. Бийте се помежду си докато живота си върви при тях с вашите пари и съсипани деца.

30

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка Докато си приказваме по форумите, а не излезем да ги "бутнем" така ще е. Дреме му на сливенският мандрил, че "някакви" го критикуват. Той не "дава обяснения".

29

Анонимен

преди 4 години

Той бил обществена личност, пък не давал обяснение. Що за наглост?

28

Цветанова

преди 4 години

Когато виждаш ,че не върви футбола защо стоите все още на тези постове ,дайте път на следващите ,какво трябва да се случи да си отидете и дадете път на по-можещи ,ако си бил добър фуетболист това не значи непременно че си и добър управленец !

27

кара колю

преди 4 години

Лечков и целия изпълком са едни интересчии, за които Любо Пенев говори много, когато напусна. Не харесвам Пенев, но е мъжко момче и излез и каза така и така! В интерес на истината имаше лека светлина в играта при него и дори при Хубчев. След всеки слаб ключов мач, излиза тоя гущер и почва да се прави на ментор. След това я треньора ще подаде оставка, я някой футболист ще саботира мач (справка пропусната дузпа с Малта)Много мога да изброявам, ама символи малко....ОСТАВКА!!!!

26

питам

преди 4 години

До ГероА какво е стадьон?

25

Анонимен

преди 4 години

Най- после г-н Лечков да каже нещо истинско- да , създават клубове ,но в своя изгода , на конгресите да гласуват за него , там кликата и Михайлов

24

кара колю

преди 4 години

Вижте сега! Този мазен тарикат да не ми говори, че всичко са осигурили, защото първо те не са туроператор, а Български Футболен Съюз. В Италия всички подадоха оставки, а за Франция да не говоря, която след 1993 направи пълни промени. При нас промени няма вече 15 години, а резултатите не само, че не се подобряват, а стават по-зле т.е. има форми на саботаж.Поне като не правят нищо, защо попречиха на редица треньори да си гледат работата (Пенев, Хубчев) защо същия тоя изгони Бербатов и мн. други?

23

Анонимен

преди 4 години

Поредната година в която БГ няма да играе на голям форум, значи вие сте виновни бе хотелиерчета .

22

вампириte

преди 4 години

Ролята на БФС според този ром била хорелиз самолети, мероприятия. Те не били отговорни за друго ..... А и да захранват сигурно с екстри по хотелите !!!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам как един *** селянин ритащ топка стигна до тук...

20

Анонимен

преди 4 години

Хубаво де защо тия велики навремето футболисти, се оказаха пълни селяни - може ли пък един да няма никой на втория етаж. Само като ги чуеш как говарят и срам да те хване, тия където и да ги видя извън БГ ще се направя че не ги познанам и не съм ги виждал.

19

аз-ът

преди 4 години

лечков е прав. гледах интервюто - хикимянката мунка хъмка.... лечкова ми изпра два шамара през г*за и го пусна си ходи 1. Водещ: трябва ли промени в БВФ? Л : ми кандидатирай се ве, кой те спира 2, Водещ - ама няма резултати?Л: ами ако аз на 51 години трябва да вляза да играя ще вляза. 3. Водещ - ама трябва някой ви наследи ?л: аз двама сина имам те не можаха като мене да станата, че тия ли ще станат.., Еми истина е. Нашите са сакати селски магарета, които освен да въртят мазния г*з...

18

Анонимен

преди 4 години

Туристическа Агенция Лечков и Сие !Осигуряваме самолетни билети и хотели на Национални отбори !

17

До Спиро

преди 4 години

Спироо..Спироо...каквото ти името...такива са ти и писАнията